loading
Aveti intrebari? Contactati-ne 0720 33.86.71
Importator pentru Romania al
Miller Electric USA
Vanzare exclusiv catre Persoane Juridice.

Aparat de sudura KEMPPI MINARC 150

Gama KEMPPI MINARC sunt echipamente cu invertor, cu tranzistoare IGBT la frecventa de lucru de 80 Khz, prevazute cu sistemul de racire brevetat ICSTM (“Isolated Colling System” - sistem de racire izolat). Tehnologia ICSTM = fiabilitate superioara chiar si in conditii de lucru extreme.

Aparat de sudura KEMPPI MINARC 150 EVO

Ideal pentru utilizarea in santier, alimentarea Kemppi Miniarc Evo 150 se poate face de la retea sau de la un generator de putere, chiar si cu cabluri lungi de alimentare. Este usor de transportat, astfel incat sa luati tot ce aveti nevoie intr-o singura calatorie.

Aparat de sudura Kemppi MinarcTig 180

Aparat de sudura Kemppi Finlanda ce beneficiaza de garantie 24 de luni si componente create special pentru utilizarea in regim intens pe santiere navale, confectie metalica etc

Aparat sudura Kemppi MINARCMIG ADAPTIVE 170

Functioneaza foarte bine si cu prelungitoare lungi. Aplicatii: Ateliere de reparatii si intretinere. Instalare si punre in functiune Confectie metalica usoara - tabla subtire. Aparat de sudura mig-mag Kemppi dotat cu control adaptiv pentru o sudura de calitate. Poate functiona si conectat la generator de curent. Aparat sudura Kemppi de dimensiuni reduse. Controlul adaptiv al curentului de sudura mareste sau scade curentul de sudura automat in functie de grosimea tablei selectata. Sudorul nu are nevoie sa mai modifice amperajul de sudura.

Aparat sudura Kemppi MINARCMIG ADAPTIVE 180

Invertor de sudura mig mag Kemppi oferit de Scule Detop pentru utilizatorii din gama profesionala si industriala. Garantie 24 de luni pentru toate componentele.

Aparat de sudura KEMPPI MINARC 220

Asiguram service, consumabile si piese de schimb pentru orice aparat de sudura Kemppi, Miller , Lincoln , Fronius si Telwin!

Aparat sudura MinarcMig Evo 200 Kemppi

Domenii de utilizare: • constructia de instalatii industriale si retele de conducte • constructia de instalatii si recipiente • constructia de masini si confectii metalice,etc.

Gama completa aparate de sudura Kemppi

Pentru detalii suplimentare, fise tehnice aparate de sudura Kemppi si oferta financiara pentru aparatele de sudura Kemppi va rugam sa ne contactati telefonic sau pe e-mail

Aparate de sudura Kemppi - Asigura sudura de calitate in regim intens In magazinul nostru gasiti aparate de sudura Kemppi destinate atelierelor de reparatii, pentru sudura WIG de otel si inox, sau pentru utilizarea in regim intens pe santierele navale. Gama Kemppi Minarc sunt echipamente cu invertor. Puteti utiliza aparate de sudura Kemppi folosind cabluri de alimentare cu lungimea de pana la 50 de metri fara ca prin aceasta sa fie perturbata performanta echipamentului.
Categorii