loading
Aveti intrebari? Contactati-ne 0720 33.86.71
Importator pentru Romania al
Miller Electric USA
Vanzare exclusiv catre Persoane Juridice.

Aparat pentru preincalzire sudura Miller

Aparat pentru preancalzire si detensionare prin inductie pentru domeniile de sudura industriala.

Aparat sudura MIG MAG Miller Migmatic 171

Aparate de sudura compacte cu caracteristica rigida MIG / MAG, cu derulator incorporat, echipate cu cablu alimentare retea, cablu cu clema masa la 3m, carucior, suport butelie si pistolet sudura mig echipat pentru sarma de 0.8mm Gama de aparate ideale pentru ateliere mici si medii de constructii metalice, service, usor de exploatat si intretinut. Destinate exploatarii in regim industrial usor si mediu (271). Fiabilitatea deosebita este garantata si prin certificatul Miller® 3 ani garantie pentru sursa de sudare.

Aparat de sudura MIG MAG Miller Migmatic 220

Aparatele de sudura Migmatic au surse de sudura protejate la supraincalzire cu termostat. Fabricatie în conformitate cu standardele IEC-974-1 si EN 60974-1. Certificare ISO 9001.

Aparat sudura argon Miller Migmatic 300

Aparat de sudura Miller echipat cu protectie termica pentru a preveni supraincalzirea. Posibilitate de reglare a tensiunii in 20 de trepte.

Aparat sudura MIG MAG Miller Migmatic 175

Gama de aparate ideale pentru ateliere mici si medii de constructii metalice, service, usor de exploatat si intretinut. Destinate exploatarii in regim industrial usor si mediu (271). Fiabilitatea deosebita este garantata si prin certificatul Miller®

Aparat sudura Miller Migmatic 380

Aparat de sudura mig-mag industrial echipat cu afisaj digital pentru: curent sudura , tensiune sau viteza sarma sudura. Functie sudura in puncte. Sistem de angrenare a sarmei profesional cu 4 role pentru fiabilitate crescuta. Viteza sarmei intre 2-26 m/min Arc de sudura foarte stabil datorita tehnologiei moderne de amorsare. Aplicatii: - santiere constructie - confectie metalica - reparatii in domeniul auto/camioane - reparati si intretinere flote

Aparat sudura multiproces Miller MPI 180

Recomandat pentru constructii usoare,ateliere auto dar si pentru ferme sau uz casnic.

Miller Suitcase EXTREME 12VS

Derulator de tip valiza cu caracteristici exceptionale privind durabilitatea si rezistenta impotriva socurilor mecanice severe,a focului,umiditatii,prafului si a altor contaminanti. Motorul de antrenare al sarmei este dotat cu tahometru,astfel asigurandu-se viteza precisa si constanta,reflectandu-se in calitatea arcului sudurii. Panoul frontal are control pentru purjarea gazului si derularea sarmei pentru o operare mai usoara. Miller Suitcase EXTREME 12VS accepta o gama larga de curent,dotata cu tehnologia VS "voltage sensing" are nevoie de orice sursa de sudura indiferend de specificatii pentru a functiona.Odata conectata la sursa de sudura, Suitcase 12VS va functiona doar pe baza curentului primit,celelate functii si conexiuni fiind total independente.Astfel se poate conecta la surse de tip invertor indiferend de putere,sau la surse vechi de tip transformator indiferend de putere. Schimbarea rolei de sarma se face cu usurinta indiferend daca valiza este pozitionata orizontal sau vertical.

Aparatele de sudura MIG MAG reprezinta intersectia dintre calitate si performanta, asa ca ar putea fi alegerea ideala si pentru tine.


DeTop iti pune la dispozitie o gama variata de aparate de sudura MIG MAG Miller, produse de compania americana Miller Electric, renumita la nivel international pentru calitatea produselor pe care le comercializeaza.


Aparatele de sudura MIG MAG Miller au derulator incorporat si sunt echipate, printre altele, cu cablu de alimentare retea, suport pentru butelie si pistolet pentru sudura MIG MAG. Gama de aparate de sudura MIG MAG Miller este ideala mai ales pentru ateliere mici, service-uri, pentru folosirea industriala, dar si pentru folosirea in gospodarie, dat fiind ca sunt usor de intretinut si de folosit. Fiabilitatea acestor echipamente este garantata, de altfel, si prin certificatul Miller, care insoteste toate produsele acestei companii.


Inainte sa te invitam sa explorezi toate modelele disponibile, te invitam sa descoperi atat modul in care functioneaza aceste aparate, cat si care sunt avantajele acestui tip de sudura.


Inainte de toate, trebuie sa stii ca procedeul de sudura cu un aparat MIG MAG face parte din categoria procedeelor de sudare prin topire, cu electrod fuzibil, intr-un mediu de gaz protector. In acest caz specific, gazul are rolul de a proteja baia de metal topit din atmosfera, iar aparatul in sine functioneaza prin topirea unui fir metalic pentru a uni doua suprafete. De asemenea, numele vine de la modul in care este protejat cordonul de sudura: acesta este protejat cu ajutorul a doua gaze: inert (MIG) sau activ (MAG). Este bine sa mai stii ca atunci cand vrei sa sudezi piese cu grosimi mai mari de 6 mm, acestea vor trebui sa fie sanfrenate.


Printre avantajele procedeului de sudura MIG MAG se numara si urmatoarele:


Sudura obtinuta este una curata, neteda, iar acest lucru se intampla, in principiu, datorita procedeului combinat dintre electrod fuzibil si gaz;

Indiferent de grosimea materialului, imbinarile pe care le vei obtine se vor dovedi a fi foarte rezistente;

Sudura se va dovedi a fi una foarte rezistenta chiar si in cazul materialelor subtiri;

Emisii de fum reduse;

Oferirea posibilitatii de a urmari baia de sudura permanent, deoarece nu exista zgura;

Viteza mare de sudura si un grad de manevrabilitate mare;

Aspect foarte bun al cordonului de sudura.


Exploreaza gama de aparate de sudura MIG MAG Miller si alege-l pe cel mai potrivit exigentelor si nevoilor tale. Iar daca iti doresti mai multe informatii, te invitam sa ne contactezi in sectiunea dedicata de site si iti vom raspunde in cel mai scurt timp cu putinta.

Categorii