loading
Aveti intrebari? Contactati-ne 0720 33.86.71
Importator pentru Romania al
Miller Electric USA
Vanzare exclusiv catre Persoane Juridice.

Aparat sudura Miller STH160 - 3 ANI GARANTIE!

Sursa de sudura Miller - Garantie 3ANI ! Procese sudura: - TIG - TIG Pulsatoriu - MMA - cu toate tipurile de electrod invelit Curent pulsatoriu: permite sudorului sa aleaga intre 4 variante de curent pulsat Amorsare cu inalta frecventa - elimina contaminarea electrodului si a materialului sudat.

Aparat sudura TIG AC/DC Miller Dynasty 700

Un adevarat exemplu al moto-ului companiei Miller: The Power of Blue , aparatul de sudura TIG Dynasty 700 este o sursa de curent AC/DC compacta dar foarte puternica. Cu un amperaj maxim de 700A permite sudarea aluminiului de 2.5 cm grosime! Functia AutoLine permite alimentarea de la orice sursa de curent cu tensiune intre 208V si 575V fara interventia operatorului. Acest aparat este utilizabil in industria aeronautica, industria metalurgica grea, prelucrarea si productia de conducte si se preteaza inclusiv la procese automatizate de sudura.

Aparat sudura Miller Maxstar 200 DX

Aparat sudura Miller Maxstar 200 DX dotat cu amorsare in inalta frecventa (HF) si Lift Arc pentru sudarea WIG;

Aparat sudura Miller Dynasty 210 DX AC/DC

Aparat de sudura Miller dedicat utilizarii in regim industrial. Poate fi folosit pentru sudura in regim TIG, Tig Pulsat si MMA - cu electrod invelit

Aparat sudura Miller Maxstar®280 DX

Recomandat pentru confectie metalica de mare precizie,in industria petrochimica,aerospatiala,alimentara dar si cea navala.

Daca esti in cautarea unui aparat de sudura performant, la un pret corect, ai ajuns exact unde trebuie. DeTop iti propune o gama variata de aparate de sudura WIG Miller, produse de celebra companie Miller Electric.


Miller Electric si-a dobandit notorietatea si increderea de care se bucura la nivel international datorita calitatii produselor oferite, precum si gratie calitatii reprezentantilor pe care il alege la nivel local.


DeTop este principalul reprezentant in Romania si iti ofera aparate de sudura WIG Miller la preturi competitive, asa ca daca esti in cautarea unui asemenea echipament, te invitam sa explorezi modelele disponibile mai jos.


De asemenea, la DeTop gasesti si o gama variata de echipamente complementare aparatelor de sudura WIG Miller, precum aparate de taiere cu plasma sau generatoare de sudura. Toate aceste produse vin insotite la achizitie de o garantie de trei ani.


In cazul in care ai nevoie de mai multe informatii pentru a putea face o alegere corecta, DeTop iti pune la dispozitie si o intreaga echipa de specialisti care sa iti ofere toate informatiile necesare de care ai nevoie pentru a alege cel mai bun potrivit produs pentru nevoile si exigentele tale de performanta si calitate.


Ca fapt divers, atunci cand esti nehotarat si ai la dispozitie mai multe modele de aparate de sudura, exista cateva criterii care te vor ajuta sa pleci din magazin cu modelul cel mai bun.


Familiarizeaza-te cu specificatiile tehnice


Asa cum aminteam mai sus, este foarte important sa stii exact ceea ce cauti. Daca nu stii cu exactitate ce iti doresti, atunci vei pierde inutil si timp si bani.


Stabileste ce moduri si functii suplimentare vrei sa aiba


De regula, producatorii echipeza aparatele de sudura cu functii suplimentare, care pot simplifica semnificativ munca si oferi mai multa siguranta in procesul de utilizare. Este intotdeauna bine sa studiezi cu atentie aceste functii suplimentare si sa decizi cu exactitate ce iti doresti si ce nu.


Ia in considerare notorietatea brandului


Brandul, asa cum este si cazul aparatelor de sudura WIG Miller, este foarte important. Cu cat producatorul are o reputatie mai buna, cu atat poti avea mai mare incredere in produsele acestuia si, desigur, in calitatea componentelor.


Acestea fiind zise, te invitam sa explorezi gama de aparate de sudura WIG Miller de mai jos si sa alegi modelul care se pliaza cel mai bine pe exigentele tale.

Categorii