loading
Aveti intrebari? Contactati-ne 0720 33.86.71
Importator pentru Romania al
Miller Electric USA

Aparat sudura Miller STH160 - 3 ANI GARANTIE!

Sursa de sudura Miller - Garantie 3ANI ! Procese sudura: - TIG - TIG Pulsatoriu - MMA - cu toate tipurile de electrod invelit Curent pulsatoriu: permite sudorului sa aleaga intre 4 variante de curent pulsat Amorsare cu inalta frecventa - elimina contaminarea electrodului si a materialului sudat.

Aparat sudura Miller Maxstar 200 DX

Aparat sudura Miller Maxstar 200 DX dotat cu amorsare in inalta frecventa (HF) si Lift Arc pentru sudarea WIG;

Aparat sudura TIG AC/DC Miller Dynasty 700

Un adevarat exemplu al moto-ului companiei Miller: The Power of Blue , aparatul de sudura TIG Dynasty 700 este o sursa de curent AC/DC compacta dar foarte puternica. Cu un amperaj maxim de 700A permite sudarea aluminiului de 2.5 cm grosime! Functia AutoLine permite alimentarea de la orice sursa de curent cu tensiune intre 208V si 575V fara interventia operatorului. Acest aparat este utilizabil in industria aeronautica, industria metalurgica grea, prelucrarea si productia de conducte si se preteaza inclusiv la procese automatizate de sudura.

Aparat sudura Miller Dynasty 210 DX AC/DC

Aparat de sudura Miller dedicat utilizarii in regim industrial. Poate fi folosit pentru sudura in regim TIG, Tig Pulsat si MMA - cu electrod invelit

Aparat sudura Miller Maxstar®280 DX

Recomandat pentru confectie metalica de mare precizie,in industria petrochimica,aerospatiala,alimentara dar si cea navala.

Categorii