loading
Aveti intrebari? Contactati-ne 0720 33.86.71
Importator pentru Romania al
Miller Electric USA
Vanzare exclusiv catre Persoane Juridice.

Aparat sudura Miller STI 160 - 3ANI GARANTIE

Aparat de sudura Miller dotat cu afisaj digital amperaj - afiseaza curentul setat inainte de sudura si curentul real in timpul sudurii Tehnologie Lif-Arc pentru sudura TIG fara utilizarea arcului de inalta frecventa. Functie Arc Force ajustabila - ajuta sudura la pozitie prin posibilitatea ajustarii arcului de sudura Posibilitatea utilizarii unei telecomenzi pentru ajustarea amperajului.

Invertor sudura Miller STI203

Aparat de sudura portabil - 13 KG Tehnologie Lif-Arc pentru sudura TIG fara utilizarea arcului de inalta frecventa. Adaptive Hot Start - creste automat amperajul in momentul inceperii sudurii, daca este necesar, pentru a preveni lipirea electrodului sau contaminarea sudurii. DIG control - permite schimbarea caracteristicilor arcului de sudura in functie de aplicatia necesara Posibilitatea utilizarii unei telecomenzi pentru cresterea amperajului. Gama de curent: 5-200A pentru utilizarea cu electrozi de pana la 5mm

Aparat sudura Miller SI 160 - 3 ANI GARANTIE

Varful de gama in domeniul invertoarelor de sudura oferit cu garantie 36 de luni ! Aparat de sudura tip invertor Miller recomandat pentru lucrari industriale usoare, reparatii , industria auto si alimentara

Gasirea unor aparate pentru sudat superioare din punct de vedere calitativ, fiabile si rezistente, la preturi corecte, poate fi o reala provocare. De ce? Pentru ca in prezent exista un numar mare de astfel de produse pe piata, toate intrecandu-se intre ele in avantaje si preturi. Noi recomandam cu incredere invertoarele de sudura Miller.


Aceste aparate au castigat in ultimul timp tot mai multe aprecieri, atat pentru rezultatele excelente la care conduc, cat si pentru durabilitatea lor. Compania Miller Electric pune accentul pe calitate, dezvoltandu-si in permanenta portofoliul de produse astfel incat acestea sa raspunda chiar si celor mai exigente cerinte.


Am ales sa fim principalul sau furnizor in Romania tocmai din aceste considerente, asigurandu-te astfel ca intri usor in posesia unor aparate performante, fara a fi necesar sa dai pe ele o avere. Livrarea comenzilor se face rapid, in 2-3 zile lucratoare de la efectuarea lor, iar in cazul in care ai nevoie de ajutor poti apela gratuit la serviciul nostru de consiliere.


Opteaza pentru un invertor sudura Miller!


Orice invertor de sudura Miller se remarca prin caracteristici de exceptie, compania producatoare mentinandu-si pozitia de lider la nivel mondial tocmai prin standardele inalte pe care le are privind calitatea si fiabilitatea produselor oferite.


La DeTop poti gasi facil modele de invertoare de sudura Miller potrivite necesitatilor tale. Fie ca optezi pentru unele mai simple, perfecte pentru lucrari industriale usoare sau reparatii in industria auto, fie ca alegi modele ultra-performante, ce fac fata cu succes cerintelor din industria petrochimica sau navala, ai siguranta unor produse inovatoare, de inalta calitate, la un pret corect.


Fiecare produs Miller vine insotit de o garantie de 3 ani. In ceea ce priveste serviciile noastre, te asiguram ca livrarea se efectueaza rapid, in cateva zile lucratoare de la plasarea comenzii, coletul ajungand la tine in siguranta. Nu stii exact ce modele de invertoare de sudura Miller sa alegi? Ia legatura cu unul dintre consultantii DeTop si lasa-ne sa iti oferim toate informatiile de care ai nevoie!

Categorii