loading
Aveti intrebari? Contactati-ne 0720 33.86.71
Importator pentru Romania al
Miller Electric USA
Vanzare exclusiv catre Persoane Juridice.

Aparatul de sudura este una dintre cele mai bune investitii pe care le poti face, fiind util atat pentru proiecte industriale, cat si pentru lucrari mai simple sau de bricolaj in gospodarie.

Calitatea sudurii depinde, insa, atat de performanta aparatului de sudura ales, cat si de accesoriile de sudura folosite. Daca vorbim despre accesorii sudura, este foarte important ca acestea sa fie alese corespunzator, in primul rand in functie de tipul de aparat pe care il detii.

DeTop iti pune la dispozitie o gama variata de accesorii sudura, la preturi corecte si competitive:

Accesorii MMA: ciocane si perii pentru sudura, clesti masa si clesti portelectrod produsi de Telwin, unul dintre cei mai cunoscuti si apreciati producatori la nivel international, plus diverse seturi de accesorii MMA (compuse din masca de mana, cablu de masa, cablu portelectrod, cleste de masa, cleste portelectrod).

Accesorii MIG MAG: kituri sudura aluminiu, seturi preincalzire (indreptare) table, perdele sudura, clesti speciali MIG MAG, pistolete sudura, pistolete sudura racite cu lichid etc.

Accesorii sudura puncte: carucioare digitale spotter, kituri studder complete etc.

Accesorii sudura TIG: pistolete TIG cu ventil, pistolete sudura TIG, pistolete sudura TIG/WIG, precum si alte accesorii sudura TIG.

Diverse: masti si manusi pentru sudura, uscatoare si cuptoare pentru electrozi sudura.

Consulta gama de accesorii sudura disponibila, plaseaza o comanda, iar echipa DeTop se va asigura ca produsele comandate iti sunt livrate in cel mai scurt timp posibil.

Categorii