loading
Aveti intrebari? Contactati-ne 0720 33.86.71
Importator pentru Romania al
Miller Electric USA
Vanzare exclusiv catre Persoane Juridice.

PISTOLET TIG CU VENTIL

PISTOLET TIG CU VENTIL

Cod produs: 17v


ABITIG® GRIP – solutia completa în domeniul pistoletelor pentru sudare WIG. Aceasta serie reprezinta dezvoltarea logica a seriei ABITIG®, serie care s-a distins prin implementarea designului modular si ergonomia optima.
480 RON
Cantitate
 
1
 
Adauga in cos
Comanda:

OFERTA DE FINANTARE

Poti beneficia de acest produs si prin finantari nerambursabile prin Fonduri Europene, Fonduri Norvegiene si Scheme de Ajutor de Stat.! Contacteaza-ne pentru a te ajuta sa elaborezi lista de produse si beneficiezi de 10% discount la serviciile de consultanta oferite de partenerii nostri de la Omega Consulting

Descriere

ABITIG® GRIP – solutia completa în domeniul pistoletelor pentru sudare WIG. Aceasta serie reprezinta dezvoltarea logica a seriei ABITIG®, serie care s-a distins prin implementarea designului modular si ergonomia optima.

Specificatii tehnice

140A DC
100A AC

Lungime :4m

Pistoletele cu puteri diferite, racite cu aer sau cu lichid, sunt echipate cu un mâner ergonomic “GRIP” unic în care pot fi introduse diferite module de comanda si control si un pachet optimizat de cabluri. Toate consumabilele sunt compatibile cu standardul international “SR”.

Pachetele de furtunuri flexibile, sunt disponibile cu conexiuni la masinile de sudare, modulare si robuste.

Argumente care vorbesc de la sine:

Un maner ergonomic pentru toate pistoletele ABITIG® GRIP – ofera o prindere deosebita si un sentiment de încredere
Mâner cu comutator si functii de control integrate în mâner – individual si ergonomic
Articulatie scurta cu bila pentru raza optima de îndoire si manipulare usoara
Pachet de furtune usor si flexibil, cu conexiuni modulare la partea spre masina, pentru toate tipurile uzuale de echipamente WIG.
Consumabile compatibile cu standardele internationale

Oferim cele mai bune preturi! Daca primiti o oferta pentru un produs din oferta noastra la un pret mai mic decat cel ofertat de noi anuntati-ne pe e-mail, fax sau telefonic pentru a va face o contraoferta.

Nu ati gasit modelul dorit de aparat in magazinul nostru ? Nicio problema !

Scrieti-ne un email sau contactati-ne telefonic si va ajutam sa gasiti ceea ce cautati.

Comentarii

Postat: 11.09.2012
Acest model se potriveste , cu mufa mica - TX25. Din pacate Force 165 nu este ganditi pentru utilizarea in regim TIG asa ca la tabla subtire o sa fie cam dificil sa amorsati fara sa o gauriti.
Postat: 09.09.2012
Am un TELWIN 165 ,VREAU SA FOLOSESC PISTOLET SI ARGON ,CE KIT RECOMANDATI SA CUMPAR? PENTRU SUDURA INOX
Postat: 09.09.2012
Am un TELWIN 165 ,VREAU SA FOLOSESC PISTOLET SI ARGON ,CE KIT RECOMANDATI SA CUMPAR?
Postat: 21.02.2011
Puteti sa folositi acest pistolet TIG cu ventil impreuna cu invertorul dvs. de sudura. Mai aveti nevoie doar de reductor de presiune si de butelia de argon. Atentie: nu veti putea suda aluminiu! Doar otel si inox. Detop.ro
Postat: 15.02.2011
Am un TELWIN TEHNOLOGY 210 vreau sa folosesc si cu ARGON.Ce pistolet (kit complet)recomandati sa cumpar.
Postat: 13.04.2009
cele mai bune sunt lincoln si steel
Postat: 13.04.2009
de ce crezi tu asta?
Postat: 13.04.2009
EU PERSONAL LUCREZ CU TELWIN! CHIAR AM UN AP DE SUD TELMIG 200/2 ACHIZITIONAT DE LA SCULE DE TOP MAI AM UN QUALITEY 260 SI UN INVERTORTECHNOLOGY 175.PAREREA MEA E CA SUNT BUNICELE,NU AM AVUT PROBLEME CU ELE PANA ACUM, DAR FRATILOR DACA SUDATI CU UN ,LINCOLN 145-S' VA GARANTEZ EU CA NU MAI SUDATI CU ALT APARAT DE SUDURA IN VIATA VOASTRA! DACA PUI PE CINEVA CARE NU A SUDAT IN VIATA LUI SI SUDEAZA DESTUL DE BINE! APROAPE POT SA SPUN CA SUDEAZA SINGUR! ARE NISTE SISTEME ELECTRONICE PE EL DE REGLEAZA SINGUR CURENTUL DE SUDURA CEVA DE VIS! ADEVARUL MAI ESTE CA ESTE DUBLU LA PRET FATA DE TELWIN! ORICUM TELWIN SUNT BUNICELE LA RAPORTIL PRET CALITATE EU PERSONAL SUNT MULTUMIT PANA ACUM CU ELE!

Adaugati un comentariu

Trimite mesaj

Comparator produse

Alegeti produsele
  PISTOLET TIG CU VENTIL