loading
Aveti intrebari? Contactati-ne 0720 33.86.71
Importator pentru Romania al
Miller Electric USA
Vanzare exclusiv catre Persoane Juridice.

Scut anti-stropi OT-1N, OT-1,5N

Scut anti-stropi OT-1N, OT-1,5N

Cod produs:


Comanda:

OFERTA DE FINANTARE

Poti beneficia de acest produs si prin finantari nerambursabile prin Fonduri Europene, Fonduri Norvegiene si Scheme de Ajutor de Stat.! Contacteaza-ne pentru a te ajuta sa elaborezi lista de produse si beneficiezi de 10% discount la serviciile de consultanta oferite de partenerii nostri de la Omega Consulting

Descriere


Specificatii tehnice

Acest produs este realizat dintr-un geam de policarbonat si o banda de fixare cu întarire aditionala în fata. Banda permite reglarea simpla a geamului din fata, reglarea treptata a adâncimii de asezare pe cap si ajustarea simpla de potrivire a circumferintei pentru cap. Geamul de protectie este un element care se poate schimba în functie de nevoie. Scutul protejeaza ochii si fata în timpului lucrului cu materiale precum: metal, lemn, beton sau plastic. Scuturile OT-1,5N confera o protectie deosebita împotriva arcului de ardere al circuitului electric scurt.

Garantie

12 luni

Oferim cele mai bune preturi! Daca primiti o oferta pentru un produs din oferta noastra la un pret mai mic decat cel ofertat de noi anuntati-ne pe e-mail, fax sau telefonic pentru a va face o contraoferta.

Nu ati gasit modelul dorit de aparat in magazinul nostru ? Nicio problema !

Scrieti-ne un email sau contactati-ne telefonic si va ajutam sa gasiti ceea ce cautati.

Nu a fost gasit nici un comentariu. Poti fi primul care scrie un comentariu despre acest produs.

Adaugati un comentariu

Trimite mesaj

Comparator produse

Alegeti produsele
  Scut anti-stropi OT-1N, OT-1,5N