loading
Aveti intrebari? Contactati-ne 0720 33.86.71
Importator pentru Romania al
Miller Electric USA
Vanzare exclusiv catre Persoane Juridice.

Redresor sudura LINEAR 250/S

Recomandat pentru sudarea in curent continuu cu electrozi inveliti.

Redresor sudura LINEAR 410/S

Recomandat pentru sudarea in curent continuu cu electrozi inveliti. Acest model inlocuieste modelul Linear 360/S

Redresor sudura LINEAR 360/S

Recomandat pentru sudarea in curent continuu cu electrozi inveliti. Acest model a fost inlocuit de catre redresorul de sudura Linear 410/S

Redresor sudura LINEAR 300/S

Recomandat pentru sudarea in curent continuu cu electrozi inveliti. Acest model inlocuieste modelul Linear 250/S

Aparat sudura Miller Blue Thunder 343

Aparat de sudura tip redresor construit pentru industria grea. Aplicatii principale: - industria miniera - constructii - confectie metalica grea - reparatii containere

Odata ce te afli aici, probabil ca esti in cautarea celor mai bune redresoare sudura. Vrei sa fie de calitate, sa aiba un pret corect raportat la caracteristicile tehnice, sa fie rezistente si, desigur, sa aiba o durata mare de viata. Este normal sa urmaresti toate aceste criterii in procesul de selectie, indeosebi pentru ca astfel de produse necesita o investitie considerabila. DeTop iti pune la dispozitie redresoare de sudura de calitate, la preturi competitive. Aparatele provin de la branduri (Miller Electric, Telwin) recunoscute pe piata internationala pentru calitatea produselor pe care le ofera si pentru modul transparent in care comunica cu clientii lor. Pentru o alegere sigura, poti oricand apela la serviciul nostru de consiliere!


Exploreaza gama de aparate de sudura de tip redresor!


In portofoliul nostru gasesti atat produse Miller Electric, cat si marca Telwin, ambele branduri avand experienta vasta in domeniul producerii de astfel de echipamente. Atat redresoarele de sudura marca Miller, cat si cele produse de compania Telwin se remarca prin caracteristici deosebite, fiind special concepute pentru a raspunde perfect exigentelor din industria miniera, constructii, confectii metalice, reparatii containere etc.


Aparatele de sudura tip redresor din gama noastra, gratie tehnologiilor de ultima ora utilizate si a materialelor rezistente, se bucura de o durata de functionare mare, asigura o utilizare facila, sunt usor de intretinut si garanteaza siguranta celor care le manipuleaza. De asemenea, orice model comercializat de DeTop dispune de ventilator pentru asigurarea racirii chiar si in cele mai dificile conditii de utilizare, permite un control foarte bun al arcului de sudura si sudeaza cu toate tipurile de electrozi.


In procesul de selectie trebuie sa tii cont de numerosi factori, nu doar de cei anterior mentionati. Daca alegerea celor mai bune redresoare de sudura se dovedeste a fi o provocare, contacteaza-ne si permite-ne sa iti oferim toate informatiile de care ai nevoie!

Categorii