loading
Aveti intrebari? Contactati-ne 0720 33.86.71
Importator pentru Romania al
Miller Electric USA
Vanzare exclusiv catre Persoane Juridice.

Aparat taiere cu plasma Hypertherm Powermax 30XP

Powermax 30XP este un sistem profesional de taiere cu plasma de 30A extrem de portabil, pentru taiere manuala de metal cu grosime de 10 mm, adecvat pentru o gama vasta de aplicatii.

Aparat taiere cu plasma Hypertherm Powermax 30 AIR

Sistem profesional de taiere cu plasma dotat cu compresor intern de aer pentru o portabilitate ridicata si taiere usoara a metalului.

Aparat taiere cu plasma Hypertherm Powermax 45

Aparat taiere cu plasma Hypertherm Powermax 45 - Aparat profesional de taiere, craituire si marcare cu plasma pentru taiere manuala 16mm si perforare mecanizata 12mm.

Aparat taiere cu plasma Hyperthern Powermax 65

Sistem profesional de taiere si craituire cu plasma pentru taiere manuala grosimi de 20mm - 25mm, separare 32mm si perforare mecanizata pentru grosimi de 16 mm.

Aparat taiere cu plasma Hypertherm Powermax 85

Sistem profesional de taiere si craituire cu plasma pentru taiere manuala grosimi de 25mm-32mm, 38mm separare si perforare mecanizata pentru grosimi de 20 mm

Aparat taiere cu plasma Hypertherm Powermax 105

Sistem profesional de taiere si craituire cu plasma pentru taiere manuala 32 mm si perforare mecanizata 22 mm. Productivitate maxima • Viteza mare de taiere: de 3 ori mai rapid decat taiere oxigaz, la otel de 12 mm. • Taierea superioara si calitatea in craituire, inseamna mai putin timp petrecut la netezirea marginilor.

Aparat taiere cu plasma Hypertherm Powermax 125

Sistem profesional de taiere si craituire cu plasma pentru taiere manuala 38mm-44mm, separare 57mm si perforare mecanizata 25mm
Productivitate maxima
• Efectuati mai repede operatiile de prelucrare a otelului slab aliat de 12 mm cu viteze de taiere de 5 ori mai mari decât cele prin taierea cu oxigaz.
• Economisiti timp la operatiile de slefuire si de pregatire a muchiilor datorita calitatii superioare de taiere si craituire.
• Maximizati-va timpul de taiere cu o durata activa de 100 %.

Aparat taiere cu plasma SUPERPLASMA 120/3 HF

Recomandat pentru taierea oricarui material conductiv: otel, otel inox, cupru, aluminiu. Domeniu de utilizare : Industrial - profesional.

Aparat taiere cu plasma ENTERPRISE PLASMA 160 HF

Recomandat pentru taierea oricarui material conductiv: otel, otel inox, cupru, aluminiu.

Aparat taiere cu plasma TECNICA PLASMA 34 C

Recomandat pentru taierea oricarui material conductiv: otel, otel inox, cupru, tabla galvanizata, aluminiu.

Aparat taiere cu plasma SUPERIOR PLASMA 60 HF

Recomandat pentru taierea oricarui material conductiv: otel, otel inox, cupru, aluminiu.

Aparat taiere cu plasma SUPERIOR PLASMA 90 HF

Domeniu de utilizare : Industrial - profesional.

Aparat taiere cu plasma TECHNOLOGY PLASMA 41

Sistem invertor monofazat de debitare cu plasma cu aer comprimat.

Aparat taiere cu plasma SUPERPLASMA 80/3 HF

SUPERPLASMA 80/3 HF este un generator de plasma pentru debitare cu jet de plasma. Acest aparat trebuie conectat la o sursa de aer comprimat care sa asigure un debit de 140 l/min la o presiune de 4Ă·5 bar.

Aparat taiere cu plasma TECHNOLOGY PLASMA 54K

Recomandat pentru taierea oricarui material conductiv: otel, otel inox, cupru, tabla galvanizata, aluminiu.

Precizia aparatelor de taiere cu plasma este extrem de apreciata in acest domeniu de activitate, in special pentru capacitatea de crestere considerabila a productivitatii. Astfel de aparate se folosesc pentru taierea impecabila a oricarui tip de material conductiv, fie el otel, cupru, aluminiu sau otel inox, ce variaza din punctul de vedere al grosimii intre 10 si 50 mm. Asadar, pentru a eficientiza timpul alocat fiecarei lucrari, folositi aparatele de taiere cu plasma regasite in oferta noastra, la costuri corecte si avantajoase in privinta raportului calitate-pret, indiferent daca va doriti un sistem performant de taiere manuala sau o perforare mecanizata.


Descoperiti intreaga gama de aparate de taiere cu plasma!


Produsele regasite in aceasta categorie poarta insemnul unuia din cele mai consacrate brand-uri americane: Hypertherm, producator renumit in sectorul industrial-profesional. Prin urmare, aceste aparate de taiat cu plasma se adreseaza in principal clientilor ce isi desfasoara activitatea la un nivel profesional-industrial, dar si celor care le utilizeaza atat de des incat au capatat deja o experienta considerabila.


Dezvoltarea unor astfel de dispozitive a aparut ca un raspuns la nevoia de efectuare a unor taieturi precise si de a eficientiza cat mai mult timpul alocat acestor activitati. Depasind tehnologia existenta, aparatele de taiere cu plasma permit realizarea manevrelor de taiere a materialelor conductive intr-un timp foarte scurt, crescand astfel gradul de productivitate si randamentul.


Cu toate acestea, este foarte important ca utilizarea lor sa se faca doar de catre cei cu experienta si doar prin purtarea unui echipament de protectie adecvat (manusi si ochelari de protectie, in primul rand).


Pentru mai multe detalii referitoare la procesul de selectie a celui mai potrivit model adaptat nevoilor dumneavoastra, nu ezitati sa ne contactati. Pentru o achizitie sigura si corecta, va punem la dispozitie serviciul gratuit de consultanta, la care puteti apela fie daca va doriti sa adaugati un nou dispozitiv in magazia dumneavoastra de scule, fie daca vreti sa va dotati business-ul cu echipamente noi, mai performante.

Categorii