loading
Aveti intrebari? Contactati-ne 0720 33.86.71
Importator pentru Romania al
Miller Electric USA

Aparat taiere cu plasma TECHNOLOGY PLASMA 41

Sistem invertor monofazat de debitare cu plasma cu aer comprimat.

Aparat taiere cu plasma TECNICA PLASMA 34 C

Recomandat pentru taierea oricarui material conductiv: otel, otel inox, cupru, tabla galvanizata, aluminiu.

Aparat taiere cu plasma TECHNOLOGY PLASMA 54K

Recomandat pentru taierea oricarui material conductiv: otel, otel inox, cupru, tabla galvanizata, aluminiu.

Aparat taiere cu plasma SUPERIOR PLASMA 60 HF

Recomandat pentru taierea oricarui material conductiv: otel, otel inox, cupru, aluminiu.

Aparat taiere cu plasma SUPERPLASMA 80/3 HF

SUPERPLASMA 80/3 HF este un generator de plasma pentru debitare cu jet de plasma. Acest aparat trebuie conectat la o sursa de aer comprimat care sa asigure un debit de 140 l/min la o presiune de 4Ă·5 bar.

Aparat taiere cu plasma Hypertherm Powermax 45

Aparat profesional de taiere, craituire si marcare cu plasma pentru taiere manuala 16mm si perforare mecanizata 12mm. Grosime maxima 22mm respectiv 29mm separare! Powermax45 XP oferq cele mai noi inovatii tehnologice, cum ar fi tehnologia Smart Sense pentru ajustarea automatq a presiunii gazului. Varietatea de pistolete Duramax asigura o versatilitate exceptionala pentru taiere sau craituire manuala, automatizare portabila, in plan X-Y si taiere sau craituire robotizata.

Aparat taiere cu plasma SUPERPLASMA 120/3 HF

Recomandat pentru taierea oricarui material conductiv: otel, otel inox, cupru, aluminiu. Domeniu de utilizare : Industrial - profesional.

Aparat taiere cu plasma ENTERPRISE PLASMA 160 HF

Recomandat pentru taierea oricarui material conductiv: otel, otel inox, cupru, aluminiu.

Aparat taiere cu plasma Hyperthern Powermax 65

Sistem profesional de taiere si craituire cu plasma pentru taiere manuala grosimi de 20mm - 25mm, separare 32mm si perforare mecanizata pentru grosimi de 16 mm.

Aparat taiere cu plasma Hypertherm Powermax 85

Sistem profesional de taiere si craituire cu plasma pentru taiere manuala grosimi de 25mm-32mm, 38mm separare si perforare mecanizata pentru grosimi de 20 mm

Aparat taiere cu plasma Hypertherm Powermax 30XP

Powermax 30XP este un sistem profesional de taiere cu plasma de 30A extrem de portabil, pentru taiere manuala de metal cu grosime de 10 mm, adecvat pentru o gama vasta de aplicatii.

Aparat taiere cu plasma Hypertherm Powermax 105

Sistem profesional de taiere si craituire cu plasma pentru taiere manuala 32 mm si perforare mecanizata 22 mm. Productivitate maxima • Viteza mare de taiere: de 3 ori mai rapid decat taiere oxigaz, la otel de 12 mm. • Taierea superioara si calitatea in craituire, inseamna mai putin timp petrecut la netezirea marginilor.

Aparat taiere cu plasma Hypertherm Powermax 125

Sistem profesional de taiere si craituire cu plasma pentru taiere manuala 38mm-44mm, separare 57mm si perforare mecanizata 25mm
Productivitate maxima
• Efectuati mai repede operatiile de prelucrare a otelului slab aliat de 12 mm cu viteze de taiere de 5 ori mai mari decât cele prin taierea cu oxigaz.
• Economisiti timp la operatiile de slefuire si de pregatire a muchiilor datorita calitatii superioare de taiere si craituire.
• Maximizati-va timpul de taiere cu o durata activa de 100 %.

Aparat taiere cu plasma Hypertherm Powermax 30 AIR

Sistem profesional de taiere cu plasma dotat cu compresor intern de aer pentru o portabilitate ridicata si taiere usoara a metalului.

Aparate de taiere cu plasma - Produse performante pentru taieri de precizie Pentru productivitate maxima, folositi aparate de taiere cu plasma recomandate pentru taierea oricarui material conductiv: otel, otel inox, cupru, aluminiu. Le puteti utiliza pentru grosimi ce variaza intre 10 si 50 mm. Fie ca va doriti un sistem profesional de taiere manuala sau o perforare mecanizata, maximizati-va timpul de taiere cu aparate de taiere cu plasma usor de folosit, cu costuri reduse de functionare.
Categorii