loading
Aveti intrebari? Contactati-ne 0720 33.86.71
Importator pentru Romania al
Miller Electric USA
Vanzare exclusiv catre Persoane Juridice.

Aparat de sudura Bohler Terra 150

Invertor sudura pentru utilizare in regim industrial indicat pentru sudura cu electrozi bazici, rutilici si celulozici. Recomandat pentru aplicatii intense in care este necesar flux continuu de sudura cu electrozi de 3.25mm

Aparat sudura Miller SI 160 cu acc. sudura

Aparat de sudura Miller SI160 - gama industriala - garantie 3 ani Miller Electric cu sediul in Appleton, Wisconsin, Statele Unite ale Americii produce toata gama de aparate de sudura si echipamente de taiere proiectate pentru confectie metalica , fabrici, constructii, aviatie, sporturi cu motor, educatie, agricultura si aplicatii marine. Aparat de sudura tip invertor Miller recomandat pentru lucrari industriale usoare, reparatii , industria auto si alimentara

Aparat sudura Miller STI 160 cu accesorii sudura

Aparat de sudura industrial Miller USA model STI160 - garantie 3 ani atat pentru persoane fizice cat si pentru persoane juridice Miller Electric este cel mai mare producator de aparate de sudura din America, concurentul direct la Lincoln Electric. Toate produsele sunt dedicate sudorilor profesionisti si beneficiza de garantie integrala 36 de luni. Sudeaza cu electrod de 3.25mm in regim non stop! Afisaj digital amperaj - afiseaza curentul setat inainte de sudura si curentul real in timpul sudurii Tehnologie Lif-Arc pentru sudura TIG fara utilizarea arcului de inalta frecventa. Functie Arc Force ajustabila - ajuta sudura la pozitie prin posibilitatea ajustarii arcului de sudura Posibilitatea utilizarii unei telecomenzi pentru ajustarea amperajului.

Aparat sudura Miller STI 160 - 3ANI GARANTIE

Aparat de sudura Miller STI160 - gama industriala - garantie 3 ani + masca cu cristale lichide cu reglaj 9-13 Miller Electric cu sediul in Appleton, Wisconsin, Statele Unite ale Americii produce toata gama de aparate de sudura si echipamente de taiere proiectate pentru confectie metalica , fabrici, constructii, aviatie, sporturi cu motor, educatie, agricultura si aplicatii marine. Compania isi mentine pozitia de lider la nivel mondial prin stabilirea standardul industriei pentru fiabilitate si calitate . Sloganul sau celebru, "The Power of Blue ®," este inspirat de culoarea albastra a echipamentelor Miller. Aceasta companie a inceput cu o inovatie care a raspuns la nevoile clientului, in crestere de la o operatiune de un singur om la cel mai mare producator din lume de sudare cu arc electric si echipamente de taiere. Aparat de sudura tip invertor Miller recomandat pentru lucrari industriale usoare, reparatii , industria auto si alimentara Sudeaza cu electrod de 3.25mm in regim non stop! Afisaj digital amperaj - afiseaza curentul setat inainte de sudura si curentul real in timpul sudurii Tehnologie Lif-Arc pentru sudura TIG fara utilizarea arcului de inalta frecventa. Functie Arc Force ajustabila - ajuta sudura la pozitie prin posibilitatea ajustarii arcului de sudura Posibilitatea utilizarii unei telecomenzi pentru ajustarea amperajului.

Aparat de sudura Bohler Terra 180

Invertor sudura pentru utilizare in regim industrial indicat pentru sudura cu electrozi bazici, rutilici si celulozici. Acest invertor sudura este recomandat pentru aplicatii intense in care este necesar flux continuu de sudura cu electrozi de 3.25mm sau 4mm.

Invertor sudura TECHNOLOGY 220HD

Aparat de sudura recomandat pentru sudarea manuala in curent continuu, cu arc electric. Acest model a fost scos din productie de Telwin incepand cu luna Februarie 2013! Va recomandam ca varianta alternativa modelul Miller STI 160 care are urmatoarele avantaje: - 3 ani garantie ( Persoane fizice si Persoane juridice) - greutate redusa 5.2KG (dotat cu ventilator fata-spate) - afisaj LCD si posibilitate reglare parametrii Arc Force si Hot Start - sudeaza cu electrod de 3.25mm bazic in regim NON-STOP

Invertor sudura TECNICA 144

Acest model a fost scos din productie de catre Telwin! Recomandat pentru sudarea cu electrozi inveliti in curent continuu si TIG - DC cu amorsare prin contact.

Invertor sudura TECHNOLOGY 228 CE/GE

Acest model a fost scos din productie de Telwin incepand cu luna Februarie 2013! Va recomandam ca varianta alternativa modelul Miller STI 160 care are urmatoarele avantaje: - 3 ani garantie ( Persoane fizice si Persoane juridice) - greutate redusa 5.2KG (dotat cu ventilator fata-spate) - afisaj LCD si posibilitate reglare parametrii Arc Force si Hot Start - sudeaza cu electrod de 3.25mm bazic in regim NON-STOP Recomandat pentru sudarea cu electrozi inveliti in curent continuu si TIG - DC cu amorsare prin contact.

Invertor sudura TECHNOLOGY 175

Acest model a fost scos din productie de Telwin incepand cu luna Februarie 2013! Va recomandam ca varianta alternativa modelul Miller STI 160 care are urmatoarele avantaje: - 3 ani garantie ( Persoane fizice si Persoane juridice) - greutate redusa 5.2KG (dotat cu ventilator fata-spate) - afisaj LCD si posibilitate reglare parametrii Arc Force si Hot Start - sudeaza cu electrod de 3.25mm bazic in regim NON-STOP Aparat de sudura recomandat pentru sudarea cu electrozi inveliti in curent continuu si TIG - DC cu amorsare prin contact. Sudeaza cu orice tip de electrod! Poate suda in regim constant cu electrod de 3.25mm. La sudarea cu arc electric, acesta este stabilit între un electrod (vergea, sârma sau banda) si piesele de sudat. Arcul electric topeste marginile piese¬lor din care se formeaza baia de sudura; învelisul electrozilor, fluxul sau mediul gazos protejeaza spatiul arcului electric si uneori participa la formarea baii metalice. Sudarea în baie de zgura este un procedeu destinat sudarii pieselor groase (pâna la un metru); caldura necesara se obtine prin efectul Joule-Lenz al curentului electric ce trece prin baia de flux topit care acopera metalul depus.

Invertor sudura TECNICA 150

Acest model a fost scos din productie de catre Telwin! Recomandat pentru sudarea cu electrozi inveliti in curent continuu si TIG - DC cu amorsare prin contact.

Invertor sudura TECHNOLOGY 210

Acest model a fost scos din productie de Telwin incepand cu luna Februarie 2013! Va recomandam ca varianta alternativa modelul Miller STI 160 care are urmatoarele avantaje: - 3 ani garantie ( Persoane fizice si Persoane juridice) - greutate redusa 5.2KG (dotat cu ventilator fata-spate) - afisaj LCD si posibilitate reglare parametrii Arc Force si Hot Start - sudeaza cu electrod de 3.25mm bazic in regim NON-STOP Recomandat pentru sudarea cu electrozi inveliti in curent continuu si TIG - DC cu amorsare prin contact.

Invertor sudura SUPERIOR 400 CE

Recomandat pentru sudarea manuala in curent continuu, cu arc electric. Sudeaza cu toate tipurile de electrozi inveliti : rutilici, bazici, inox, fonta, aluminiu etc. Prevazut cu functii ARC FORCE si FORCE START

Invertor sudura SUPERIOR 260

Recomandat pentru sudarea manuala in curent continuu, cu arc electric. Sudeaza cu toate tipurile de electrozi inveliti : rutilici, bazici, inox, fonta, aluminiu,...etc. Sudarea manuala cu electrozi metalici inveliti reprezinta unul dintre cele mai raspandite procedee de asamblare prin sudare, datorita simplitatii sale si r?spandirii utilajelor de sudare. Electrozii metalici inveliti sunt vergele metalice, confectionate din materiale cu compozitia chimica identica sau apropiata de cea a metalului de baz? ( materialul pieselor ce se sudeaza ). Vergelele metalice sunt acoperite cu un invelis alcatuit din pulberi care au rolul de a usura amorsarea si intretinerea arcului electric, precum si protectia baii de sudura impotriva oxigenului din atmosfera.

Invertor sudura TECHNOLOGY 175 Cary Case

Aparat de sudura recomandat pentru sudarea manuala in curent continuu, cu arc electric. Acest model a fost scos din productie de Telwin incepand cu luna Februarie 2013! Va recomandam ca varianta alternativa modelul Miller STI 160 care are urmatoarele avantaje: - 3 ani garantie ( Persoane fizice si Persoane juridice) - greutate redusa 5.2KG (dotat cu ventilator fata-spate) - afisaj LCD si posibilitate reglare parametrii Arc Force si Hot Start - sudeaza cu electrod de 3.25mm bazic in regim NON-STOP Aparat de sudura profesional recomandat pentru sudarea cu electrozi inveliti in curent continuu si TIG - DC cu amorsare prin contact.

Aparat de sudura tip invertor Force 145

Aparat de sudura tip invertor Telwin Force 145 pentru utilizare cu electrozi de 2-2.5mm in regim casnic/hobby. Atentie: model livrat cu masca si accesorii de sudura dedicat utilizarii Hobby . Nu se preteaza utilizarii in regim profesional!

Aparat de sudura tip invertor Force 165

Atentie: model livrat cu masca si accesorii de sudura dedicat utilizarii Hobby . Nu se preteaza utilizarii in regim profesional!

Aparat de sudura tip invertor Force 168 MPGE

Atentie: model livrat cu masca si accesorii de sudura dedicat utilizarii Hobby . Nu se preteaza utilizarii in regim profesional! Aparat de sudura recomandat pentru motogeneratoare, performanta mare cu buget mic, multiple protectii MPGE: dispozitiv de control a formei de unda, filtru impotriva intrarii varfurilor de tensiune ,stabilizator de oscilatii.

Invertor sudura Telwin Technology 216 HD

Aparat de sudura de tip invertor dedicat utilizarii in regim profesional cu electrozi de pana la 4mm. Sudeaza cu toate tipurile de electrozi( bazici, rutilici,inox,fonta)

Invertor sudura TECHNOLOGY 210 Cary Case

Aparat de sudura recomandat pentru sudarea manuala in curent continuu, cu arc electric. Acest model a fost scos din productie de Telwin incepand cu luna Februarie 2013! Va recomandam ca varianta alternativa modelul Miller STI 160 care are urmatoarele avantaje: - 3 ani garantie ( Persoane fizice si Persoane juridice) - greutate redusa 5.2KG (dotat cu ventilator fata-spate) - afisaj LCD si posibilitate reglare parametrii Arc Force si Hot Start - sudeaza cu electrod de 3.25mm bazic in regim NON-STOP Recomandat pentru sudarea cu electrozi inveliti in curent continuu si TIG - DC cu amorsare prin contact.

Invertor sudura LINCOLN INVERTECV145-S

Comportarea arcului a atins un înalt nivel de constanta si calitate. Acest echipament introduce un nou standard în domeniul surselor-invertor. Invertec V145-S ofera mult peste ceea ce asteptati de la un aparat de dimensiunea sa. Datorita functiei unice „ Dinamica auto-adaptabila a arcului ” dezvoltata de LINCOLN, sursa V145 - S regleaza instantaneu curentul de sudare pentru a maximiza stabilitatea arcului, a evita „lipirea” electrodului si a reduce stropirea. O alta dotare a acestei surse este posibilitatea de alegere între doua tipuri de caracteristici ale arcului: „Soft” - mai linistit, sau „Crisp” – mai dur. V145-S poate fi folosit si pentru sudare WIG cu amorsare „Lift TIG”. Aceasta permite aprinderea arcului fara a contamina cu wolfram metalul de baza. Prin compensarea automata a variatiilor tensiunii de alimentare, V145-S poate fi alimentat prin cabluri lungi (de pâna la 60m) si/ sau generatoare cu motor termic.

Invertor sudura LINCOLN INVERTECV160-S

Descrierea produsului Invertec®V160-S, sursa-invertor pentru sudare cu electrozi inveliti, furnizeaza un excelent control al arcului, pentru electrozi obisnuiti rutilici si bazici. V160-S este un echipament de uz industrial, cu functie „Hot Start” automata si functie de reglare a dinamicii arcului („Arc Force”), suportând electrozi inveliti de pâna la 4 mm diametru. Adaugând o torta optionala TIG cu robinet pentru gaz, se obtine un echipament de sudare TIG, cu amorsare prin atingere la un pret atractiv. Constructia robusta îl face ideal pentru aplicatiile de sudare pe santiere si în afara atelierelor.

Invertor sudura Telwin Technology 186 HD

Aparat de sudura de tip invertor dedicat utilizarii in regim profesional cu electrozi de pana la 3.25 mm. Sudeaza cu toate tipurile de electrozi( bazici, rutilici,inox,fonta)

Aparat de sudura Bohler TERRA 270 RC

Invertor sudura pentru utilizare in regim industrial indicat pentru sudura cu electrozi bazici, rutilici si celulozici. Recomandat pentru aplicatii intense in care este necesar flux continuu de sudura cu electrozi de 3.25mm sau 4mm.

Aparat de sudura Bohler TERRA 220 RC

Invertor sudura pentru utilizare in regim industrial indicat pentru sudura cu electrozi bazici, rutilici si celulozici. Recomandat pentru aplicatii intense in care este necesar flux continuu de sudura cu electrozi de 3.25mm sau 4mm.

Invertor sudura LINCOLN INVERTECV205-S

Sursa pentru sudare MMA si TIG Invertec®V205-S a fost realizata utilizand cea mai recenta tehnologie a invertoarelor digitale, combinand constructia robusta, de uz industrial, cu excelente caracteristici ale arcului ale arcului de sudare. Echipamentul este usor, dar solid, ceea ce îl recomanda pentru aplicatii atât pe santiere, alimentat de la un generator cu motor termic, cat si in cadrul unor ateliere de productie, dovedind o maxima flexibilitate. Dotarea standard include sistemul dual de alimentare monofazata la 230/400V, recunoscuta automat.

Invertor sudura LINCOLN INVERTECV270-S

Sursa pentru sudare MMA si TIG Invertec®V270-S a fost realizata utilizând cea mai recenta tehnologie a invertoarelor digitale, combinând constructia robusta, de uz industrial, cu excelente caracteristici ale arcului de sudare. Echipamentul este usor, dar solid, ceea ce îl recomanda pentru aplicatii atât pe santiere, alimentat de la un generator cu motor termic, cât si în cadrul unor ateliere de productie, dovedind o maxima flexibilitate.

Invertor sudura LINCOLN INVERTECV405-S

Sursa Invertec V405-S, pentru sudare MMA si TIG ( Lift TIG ) este un echipament robust si portabil ce furnizeaza excelente caracteristici ale arcului. Datorita compatibilitatii cu generatoarele cu motor termic si a flexibilitatii foarte mari, aceasta poate fi utilizata oriunde, de la santiere la ateliere de productie. Flexibilitatea sursei este sutinuta si de functiile reglabile ” Hot Start” si “Arc Force”, precum si de amorsarea “ Lift TIG ” la sudarea TIG. Durata activa mare a masinii permite sudarea continua cu o mare varietate de electrozi. Invertec 405-S este un echipament solid, de uz industrial, continând toate functiile necesare sudarii profesionale MMA si TIG, capabil sa îndeplineasca aplicatii dintre cele mai dificile.

Invertor sudura TECNICA 151/S

Aparat de sudura tip invertor recomandat pentru sudarea cu electrozi inveliti in curent continuu si TIG - DC cu amorsare prin contact.

Invertor sudura TECNICA 171/S

Aparat de sudura tip invertor recomandat pentru sudarea cu electrozi inveliti in curent continuu si TIG - DC cu amorsare prin contact.

Invertor sudura TECNICA 211/S

Aparat de sudura tip invertor recomandat pentru sudarea cu electrozi inveliti in curent continuu si TIG - DC cu amorsare prin contact.

Invertor sudura TECHNOLOGY 220HD Carry Case

Acest model a fost scos din productie de Telwin incepand cu luna Februarie 2013! Va recomandam ca varianta alternativa modelul Miller STI 160 care are urmatoarele avantaje: - 3 ani garantie ( Persoane fizice si Persoane juridice) - greutate redusa 5.2KG (dotat cu ventilator fata-spate) - afisaj LCD si posibilitate reglare parametrii Arc Force si Hot Start - sudeaza cu electrod de 3.25mm bazic in regim NON-STOP Aparat de sudura tip invertor recomandat pentru sudarea manuala in curent continuu, cu arc electric. Acest model a fost scos din productie de Telwin incepand cu luna Februarie 2013! Se mai livreaza doar in limita stocurilor ramase Va recomandam ca varianta alternativa modelul Miller STI 160 care are urmatoarele avantaje: - 3 ani garantie ( Persoane fizice si Persoane juridice) - greutate redusa 5.2KG (dotat cu ventilator fata-spate) - afisaj LCD si posibilitate reglare parametrii Arc Force si Hot Start - sudeaza cu electrod de 3.25mm bazic in regim NON-STOP Aparat de sudura din gama profesionala ; sudeaza cu electrod de 3.25mm in regim "fara pauza".

Aparat sudura Miller STI203

Miller Electric cu sediul in Appleton, Wisconsin, Statele Unite ale Americii produce toata gama de aparate de sudura si echipamente de taiere proiectate pentru confectie metalica , fabrici, constructii, aviatie, sporturi cu motor, educatie, agricultura si aplicatii marine. Compania isi mentine pozitia de lider la nivel mondial prin stabilirea standardul industriei pentru fiabilitate si calitate . Sloganul sau celebru, "The Power of Blue ®," este inspirat de culoarea albastra a echipamentelor Miller. Aceasta companie a inceput cu o inovatie care a raspuns la nevoile clientului, in crestere de la o operatiune de un singur om la cel mai mare producator din lume de sudare cu arc electric si echipamente de taiere. Aparat de sudura tip invertor Miller STI 203 pentru sudura cu electrod invelit sau TIG - LIFT ARC . Aplicatii: Industria petrochimica Sudura tevi Ateliere mecanice Activitati montaj naval

Aparat de sudura KEMPPI MINARC 150

Aparat de sudura Kemppi cu performanta deosebita de sudare fara exagerare. Fiecare element al aparatului de sudura Kemppi Miniarc Evo 150 este conceput pentru a satisface nevoile sudorilor profesionisti. ĂŽn cazul in care marimea, greutatea si calitatea sudurii conteaza, atunci acest aparat nu are nici un competitor. Ideal pentru utilizarea in santier, alimentarea Kemppi Miniarc Evo 150 se poate face de la retea sau de la un generator de putere, chiar si cu cabluri lungi de alimentare. Este usor de transportat, astfel incat sa luati tot ce aveti nevoie intr-o singura calatorie. Rezervele mari de tensiune si controlul automat al puterii arcului ofera stabilitate excelenta arcului electric in toate pozitiile de sudare si pentru o gama larga de electrozi, asigurandu-va ca veti obtine rezultate de sudure de calitate de fiecare data.

Aparat de sudura KEMPPI MINARC 150 EVO

Aparat de sudura Kemppi cu performanta deosebita de sudare fara exagerare. Fiecare element al aparatului de sudura Kemppi Miniarc Evo 150 este conceput pentru a satisface nevoile sudorilor profesionisti. ĂŽn cazul in care marimea, greutatea si calitatea sudurii conteaza, atunci acest aparat nu are nici un competitor. Ideal pentru utilizarea in santier, alimentarea Kemppi Miniarc Evo 150 se poate face de la retea sau de la un generator de putere, chiar si cu cabluri lungi de alimentare. Este usor de transportat, astfel incat sa luati tot ce aveti nevoie intr-o singura calatorie. Rezervele mari de tensiune si controlul automat al puterii arcului ofera stabilitate excelenta arcului electric in toate pozitiile de sudare si pentru o gama larga de electrozi, asigurandu-va ca veti obtine rezultate de sudure de calitate de fiecare data. Display-ul mare si clar face setarea curentului de sudare simpla si usoara, aprinderea precisa lift TIG asigura o calitate inalta de sudare TIG DC.

Aparat de sudura KEMPPI MINARC 220

Pentru sudura cu electrozi inveliti TIG/WIG Amperaj sudura maxim: 220 A Poate fi adaptat pentru sudura WIG, cu aprindere prin contact (accesorii suplimentare) Cabluri de masa si sudura lungi de 5 m Carcasa din material plastic foarte rezistenta la socuri mecanice Indicat pentru lucrari în exterior Sistem de racire izolat (ICS)

Aparat de sudura Esab Caddy™ Arc 151i

Numele Caddy™ a fost intotdeauna sinonim cu echipamente de sudura solide si durabile create pentru sudorii profesionisti. Ajunsa la a 5-a generatie cu echipamentele Caddy™, firma ESAB are peste 30 de ani de experienta in tehnologia invertoarelor. Create pentru a rezista Caddy™ Arc 151i este echipat cu un conector OK 50 foarte rezistent. Designul compact, si carcasa usoara din polimer si aluminiu rezistenta la impact, il fac usor de transportat. Caddy™ Arc 151i este construit in concordanta cu standardul IP23 ceea ce inseamna ca poate fi folosit in exterior, chiar si cand ploua.

Invertor sudura TECHNOLOGY 236HD

Aparat de sudura recomandat pentru sudarea manuala in curent continuu, cu arc electric.

Aparat de sudura Miller STI270

Invertor pentru sudura industrial Miller - 3 ani garantie! Aplicatii: Industria petrochimica Confectie metalica Constructii Instalare navala Conducte gaz/petrol

Spre deosebire de aparatele de sudura clasice, invertoarele de sudura sunt mult mai usor de transportat si utilizat, iar acest lucru se datoreaza componentelor electronice pe baza de silicon din care sunt create.


Astfel, aparate de sudura de tip invertor sunt din ce in ce mai folosite de catre sudori in regim semi-profesional, fiind portabile, economice si performante. Gratie avantajelor lor, aparatele de sudura invertor se preteaza atat exigentelor utilizatorului casnic, cat si celor ale utilizatorului persoana juridica, fiind des intalnite in atelierele de productie, in industria auto si cea alimentara etc.


Pentru a asigura insa rezultatele scontate, produsul ales trebuie sa fie de inalta calitate. De aceea noi, cei de la DeTop, am ales sa introducem in portofoliul nostru doar echipamente produse de branduri de renume international. Tot pentru a te asigura ca investesti corect, intr-un produs perfect adaptat necesitatilor tale, iti punem la dispozitie si un serviciu impecabil de consiliere – asadar, contacteaza-ne si permite-ne sa te ajutam sa iei decizia corecta.


Achizitioneaza invertoare de sudura profesionale de la DeTop!


In cazul in care ai nevoie de aparate de sudura invertor profesionale, DeTop este locul ideal din care poti incepe cautarile. In aceasta gama ai la dispozitie diverse modele de astfel de aparate, provenite de la marci de top, precum Miller, Telwin si Lincoln.


Indiferent de modelele de invertoare de sudura dorite, stocul mare de produse te asigura ca al tau colet va ajunge la destinatie in cel mai scurt timp si in siguranta. De asemenea, beneficiezi, asa cum am mentionat, de servicii de consultanta si suport in alegerea materialelor si produselor, astfel incat sa ai certitudinea ca investesti corect, in produsele potrivite. Contacteaza-ne pentru mai multe informatii despre produsele si serviciile noastre!

Categorii