loading
Aveti intrebari? Contactati-ne 0720 33.86.71
Importator pentru Romania al
Miller Electric USA
Vanzare exclusiv catre Persoane Juridice.

Pentru o sudura impecabila, este intotdeauna nevoie de un aparat profesional, dotat cu functii suplimentare, menite sa creasca productivitatea si sa reduca considerabil timpul alocat fiecarei lucrari. Cu siguranta, fara consumabilele de sudura necesare, activitatea nu ar avea continuitate.


Asa cum la realizarea unei case va trebuie o multime de materiale de constructii pentru ca masinile aduse pe santier sa isi poata dovedi functionalitatea, tot asa si consumabilele pentru sudat sunt vitale pentru activitatea de sudare.


La fel de important este ca pentru fiecare tip de aparat si pentru fiecare lucrare sa fie utilizate consumabile in conformitate cu specificul tehnic al materialelor sudate si cu tipul de dispozitiv folosit. Daca acest pas vi se pare dificil de realizat, echipa DeTop este aici ca sa va ajute. Orice intrebare sau nelamurire aveti, suntem mereu gata sa va ajutam.


Descoperiti intreaga gama de consumabile de sudura DeTop!


Deoarece consumabilele trebuie alese in functie de tipul aparatului de sudura pe care il aveti, am grupat produsele din categorie tinand cont de acest criteriu. Astfel, indiferent daca aparatul din dotare este de tip Mig-Mag, Tig sau Mma, acum aveti posibilitatea sa alegeti materialele necesare pentru acesta simplu si rapid, fara a irosi timp pretios.


Mai mult decat atat, procesul de selectie este simplificat si de varietatea gamei. De la sarma pentru sudura din inox si aluminiu, duze de gaz si electrozi premium, rutilici si bazici, pana la seturi de echipare compatibile cu pistoletele electrod – toate sunt disponibile in aceasta categorie, la cele mai bune preturi.


Nu uitati: imbracati echipamentul de protectie atunci cand utilizati aparatul sau invertorul de sudura: masca, manusi, casca, imbracaminte cu proprietati ignifuge!


Daca in portofoliul nostru nu gasiti produsele necesare, nicio problema! Contactati-ne telefonic sau prin e-mail, pentru a va ajuta sa le gasiti. De asemenea, daca intampinati dificultati in ceea ce priveste achizitionarea consumabilelor potrivite tipului de aparat din dotare, cereti sfaturi expertilor nostri.

Categorii