loading
Aveti intrebari? Contactati-ne 0720 33.86.71
Importator pentru Romania al
Miller Electric USA
Vanzare exclusiv catre Persoane Juridice.

Baghete sudura TIG Bohler UNION AlMg5

Union AlMg5 este o bagheta sudura WIG, destinata sudurii aliajelor AlMg care contin pana la 5% Mg. Materialul sudat prezinta o mare rezistenta la apa de mare.

Baghete sudura TIG Bohler UNION AlSi5

Sarma pentru sudarea TIG/WIG a aliajelor de aluminiu. Componentele de grosime mai mare necesita preincalzire la 150-200 ?C.

Sarma sudura aluminiu Bohler Union AlMg 5 1.0

Sarma pentru sudarea MIG A aliajelor pe baza de aluminiu - Bohler Union AlMg 5 ?1.0

Sarma sudura aluminiu Bohler Union AlMg 5 1.2

Sarma pentru sudarea MIG A aliajelor pe baza de aluminiu - Bohler Union AlMg 5 ?1.0

Electrozi sudura aluminiu Bohler UTP47 (Al99.8)/ UTP 48 (AlSi12)/ UTP 485 (AlSi5)

Comandati una dintre cele 3 variante de electrozi pentru aluminiu: UTP47, UTP 48 si UTP 485. Toate cele 3 variante sunt disponibile avand diametru 2.5mm sau 3.2mm. Pachete de 2Kg
UTP 47 este un electrod din aluminium pur cu un invelis special pentru o depunere buna. Acest electrod este bun pentru sudarea placiilor cu peretii mai grosi de 2 mm. Stratul depus este plat si incretit fin, iar zgura rezultata este usor de indepartat.
UTP 485 este un electrod din aluminiu cu 5% Siliciu cu un invelis special pentru a suda si acoperi alije de aluminium-siliciu cu un continut de siliciu de pana la 7%.

Electrozi sudura fonta Bohler UTP 86 FN

Electrod de fonta pentru imbinarea si incarcarea prin sudare a fontelor gri lamelare EN GJL 100 - EN GJL 400, fontelor cu grafit nodular EN GJS 400 - EN GJS 700, fontelor maleabile EN GJMB 350 - EN GJMB 650 precum si pentru sudarea eterogena a cestora intre ele precum si cu otel sau otel turnat. Aplicatii universale pentru reparatii si constructii sudate.

Sarma sudura Bohler EMK 6 1.0

Sarma plina cu rata de depunere mare, exccelenta pentru sudura la amperaje mari, cu putini stropi. Este o sarma potrivita pentru sudura automatizata.

Sarma sudura Bohler EMK 6 1.2

Sarma sudura Bohler EMK 6 1.2. Sarma pentru sudarea in regim MIG/MAG a otelurilor nealiate

Sarma sudura Bohler DMO-IG 1.0

Sarma sudura Bohler DMO-IG 1.0 - pentru sudarea otelurilor slab aliate, cu Argon-CO2 sau CO2

Sarma sudura incarcare dura Bohler UTP AF ROBOTIC 600

UTP AF ROBOTIC 600este o sarma tubulara seamless cu pulberi metalice cu sudabilitate net superioara sarmelor pline. Acesta sarma de sudura se preteaza excelent aplicatiilor mecanizate sau robotizate de sudura. Duritate: 62 HRC, Solicitari: abraziune medie combinata cu impact ridicat, Aplicatii: refacere prin sudura muchii scule taietoare sudura dinti si lame cupe excavator Diametru: 1.2mm

Sarma sudura inox Bohler 308LSI

Sarma sudura inox Bohler 308LSI, creata pentru sudura de inalta calitate, cu depunere foarte buna

Sarma sudura Bohler DMO-IG 1.2

Sarma sudura Bohler DMO-IG 1.2. Sarma de sudura plina pentru sudarea otelurilor slab aliate, cu Argon-CO2 sau CO2

Sarma sudura Bohler DCMS-IG 1.2

Sarma de sudura cu un continut de 1,25% Cr si 0.5% Mo pentru sudarea otelurilor aliate precum si a celor calite (preferabil 13CrMo4-5 sau ASTM A335 P11/P12). Rezistenta pe termen lung la temperatruri de pana la +570°C. Sarma este remarcata pentru proprietatile mecanice si duritatea buna, rezistenta mare la fisurare.

Sarma sudura Bohler CM2-IG 1.2

Sarma pentru sudarea in regim MIG/MAG a otelurilor slab-aliate

Sarma sudura Bohler EMK 8 1.2

Sarma plina cu rata de depunere mare, exccelenta pentru sudura la amperaje mari, cu putini stropi. Este o sarma potrivita pentru sudura automatizata.

Electrozi sudura Bohler Fox 7018 3.2

Electrozi sudura in regim MMA. Electrozi pentru sudura Bohler Fox 7018 3.2

Electrozi sudura Bohler AWS E7018-1 3.2

Electrozi pentru sudura in regim MMA.

Electrozi sudura Bohler Fox EW-50 3.2

Electrozi pentru sudura in regim MMA.

Electrozi sudura Bohler Fox ETI 3.2

Electrozi pentru sudura in regim MMA.

Electrozi sudura Bohler Fox OHV 3.2

Electrozi pentru sudura in regim MMA a componentelor galvanizate.

Sarma sudura Bohler HL 51 T-MC 1.2

Sarma de sudura seamless copper-coated pemtru sudarea otelurilor nealiate sau slab aliate, sudabilitate exccelenta in toate pozitiile de sudare, avand o rezistenta la rupere de 460 MPa la temperaturi de pana la -60 C, folosind Argon-CO2 sau CO2.

Sarma sudura Bohler Ti 52 T-FD 1.2

Sarma de sudura flux cored rutilic pentru sudarea unuia sau mai multor straturi de carbon , carbon-mangan si alete oteluri similare, inclusiv oteluri cu granulatie fina, folosind Argon-CO2 sau CO2 pur. Caracteristici principale: sudabilitate excelenta in toate pozitiile de sudare cu viteza mare, putini stropi, aspect frumos si zgura usor de indepartat. Aceasta sarma este recomandata in special pentru domeniul maritim, structuri de otel sau oriunde necesita un aspect frumos al sudurii.

Sarma sudura Bohler SG 2 1.2

Sarma sudura Bohler SG2 1.2. Sarma plina sudura in regim MIG/MAG a metalelor nealiate folosind CO2 sau Argon-CO2

Electrozi sudura Bohler FOX DMO Kb 3.2

Electrozi pentru sudura in regim MMA a metalelor slab-mediu aliate.

Electrozi sudura FOX DMO Ti 3.2

Electrozi pentru sudura in regim MMA a metalelor slab-mediu aliate.

Electrozi sudura Bohler FOX DCMS Kb 3.2

Electrozi pentru sudura in regim MMA a metalelor slab-mediu aliate.

Electrozi sudura Bohler FOX EV 60 3.2

Electrozi pentru sudura in regim MMA a metalelor aliate.

Electrozi sudura Bohler FOX EV 65 3.2

Electrozi pentru sudura in regim MMA a metalelor aliate.

Voestalpine Böhler Welding este una dintre cele mai performante si apreciate game de consumabile pentru sudura in sectorul industrial. Din acest motiv am creat, in portofoliul nostru, o categorie dedicata acestor consumabile premium pentru sudura.


Utilizarea dispozitivelor si accesoriilor produse de acelasi brand conduce la imbinarea perfecta a elementelor si la realizarea unor lucrari impecabile, cu pierderi minime de timp si resurse materiale. In cazul in care aveti nevoie de informatii suplimentare despre produsele din aceasta categorie, va rugam sa ne contactati!


Aflati mai multe despre gama consumabilelor pentru sudura marca Bohler!


Dat fiind faptul ca, pentru noi, performanta si calitatea sunt principalele valori dupa care ne ghidam, din oferta noastra de pe site nu puteau sa lipseasca consumabilele pentru sudura marca Bohler. Mai mult decat atat, varietatea ce caracterizeaza aceasta categorie contribuie la simplificarea procesului de selectie a produselor. Aici veti gasi pachete unice de consumabile premium pentru imbinari prin sudare, adaptate si imbunatatite in permanenta, pentru a veni in ajutorul clientilor din toate domeniile industriale.


Categoria cu peste 2000 de accesorii acopera toate gamele de produse: consumabile de sudura nealiate, consumabile slab si mediu aliate, pentru sudura inox, pentru sudura aluminiu si produse pentru reparatii si intretinere. De la electrozi pana la baghete si sarma de sudura, din aluminiu, fonta si inox – toate sunt disponibile in aceasta categorie, la preturi rentabile si competitive.


Asadar, daca sunteti in cautarea unor materiale superioare calitativ, cu siguranta le veti gasi aici. Foarte important: nu utilizati niciodata echipamentele de sudura fara o protectie adecvata (masca, ochelari, casca, haine ignifuge, manusi etc.), indiferent de nivelul de experienta ce va caracterizeaza! Nu puneti sanatatea dumneavoastra si a celor din jur in pericol!

Categorii