loading
Aveti intrebari? Contactati-ne 0720 33.86.71
Importator pentru Romania al
Miller Electric USA
Vanzare exclusiv catre Persoane Juridice.

Echipament din piele MOST marimea XL

Costum de protectie din piele: pantaloni si jacheta.

Costum de sudor WELDMAN

Costum neinflamabil pentru sudori WELDMAN

Sort pentru sudor B1

Sort pentru sudor B1

Uniforma de sudura QUENCH

Uniforma de sudura QUENCH MOST neinflamabila Acest echipament neinflamabil are un design modern, special conceput pentru sudori. Acesta pot fi folosit cu încredere în locuri cu risc de aprindere sau în prezenta scânteilor de metal topit. Este ideal pentru sudorii si muncitorii care lucreaza în domenii asociate si sunt expusi la diversi factori de caldura. Pentru o siguranta maxima se recomanda utilizarea acestora împreuna cu elemente suplimentare din metal sau piele. Acest echipament neinflamabil are un design modern, special conceput pentru sudori. Acesta pot fi folosit cu încredere în locuri cu risc de aprindere sau în prezenta scânteilor de metal topit. Este ideal pentru sudorii si muncitorii care lucreaza în domenii asociate si sunt expusi la diversi factori de caldura. Pentru o siguranta maxima se recomanda utilizarea acestora împreuna cu elemente suplimentare din metal sau piele.

Uniforma de sudura UNAL 3

Uniforma de sudura UNAL 3 MOST neinflamabila

Fie ca face parte din profesia ta, fie ca il folosesti doar pentru proiecte ocazionale sau pentru diverse lucrari de bricolaj in gospodarie, aparatul de sudura trebuie folosit doar dupa ce ti-ai luat toate masurile de protectie adecvate.

Echipamentele de protectie sudura trebuie sa indeplineasca anumite standarde de calitate, sa te ajute la eficientizarea muncii si, asa cum sugereaza si numele, sa te protejeze.

DeTop iti pune la dispozitie o gama variata de echipamente de protectie in sudura, din materiale de inalta calitate, la preturi corecte si competitive:

Uniforma sudura Quench si Unal 3;

Costum sudor Weldman;

Papuci sudura Doker;

Echipament din piele Most;

Sort sudor B1.

Consulta caracteristicile ficaruia dintre produsele din gama de echipamente protectie sudura si alege-le pe cele potrivite necesitatilor si nivelului de experienta. Iar daca doresti informatii suplimentare, nu ezita sa ne contactezi, o echipa de specialisti iti sta la dispozitie cu toate sfaturile si recomandarile necesare pentru ca tu sa poti lua cea mai buna decizie.

Categorii