loading
Aveti intrebari? Contactati-ne 0720 33.86.71
Importator pentru Romania al
Miller Electric USA
Vanzare exclusiv catre Persoane Juridice.

Sursa sudura sub strat de flux Miller Subarc 1250 DC

Sursa sudura in curent continuu DC multiproces cu performante excelente in: - Submerged ARC - Stick - Flux Cored

Tractor sudura sub strat de flux Miller MT 1500

Folosit in industria grea la constructia containerelor de mare tonaj,la constructia naveloer maritime,a podurilor,a puntilor si traverselor.

Unitate control digitala Miller HDC 1500DX pentru Tractor sudura sub flux

Unitate control digitala Miller HDC 1500DX pentru Tractor sudura sub flux

Container granulatie flux Miller pentru tractor sudura Miller MT1500

Componenta a tractorasului de sudare Miller MT1500 Capacitate de 11,3 kg pentru granulatia flux.Prevazut cu deschidere ce permite conectarea unui recuperator. Este prevazut de asemenea si cu un ecran protector. Tensiune de alimentare 115V

Daca ai ajuns aici, cel mai probabil esti in cautarea unei surse de sudura sub strat de flux, a unui tractor sudura sub strat de flux sau pur si simplu a unei unitati de control digitale pentru tractor sudura sub flux. Orice ai cauta, ai ajuns exact unde trebuie.

DeTop iti pune la dispozitie o gama larga de produse din aceasta categorie si, in plus, iti oferim si cateva informatii care speram sa te ajute sa faci cea mai buna alegere.


Asa cum probabil stii, la sudura sub strat de flux, arcul electric arde intre electrodul fuzibil si piesa de sudat, arcul si zona sudurii fiind acoperite de un strat protector de flux. Sudura sub strat de flux are loc, practic, exclusiv in varianta mecanizata, insa exista si un tip de sudare semi-mecanizata, care nu mai este folosita atat de mult in zilele noastre.


Printre avantajele sudurii sub flux se numara si urmatoarele:


Poti lucra cu densitati mari de curent, lucru care iti va da voie sa obtii o patrundere mai buna;

Viteza de topire semnificativa;

Pierderi de caldura mici;

Productivitate crescuta;

Rezistenta buna a cordoanelor de sudura;

Poti sa obtii o gama mare de imbinari fara sa prelucrezi marginile;

Pierderile obisnuite prin stropi in acest caz sunt neglijabile;

Fluxul ofera un grad de protectie considerabil in fata actiunii gazelor din mediul inconjurator;

De asemenea, fluxul favorizeaza formarea unei cusaturi care este compacta si prezinta un aspect estetic deosebit.


Daca vorbim de alegerea cuplului sarma-flux, atunci aceasta trebuie sa ia in calcul temperatura la care va fi exploatata imbinarea, compozitia otelului care va fi sudat, proprietatile fizice si mecanice pe care va trebui sa le bifeze imbinarea, precum si eventualitatea ca imbinarea sa fie supusa unor tratamente termice.


DeTop iti pune la dispozitie echipamente pentru sudura sub strat de flux din gama Miller, unul dintre cei mai cunoscuti si apreciati producatori de asemenea echipamente. De asemenea, pentru a-ti usura alegerea, iti punem la dispozitie expertiza specialistilor nostri, care iti stau la dispozitie oricand cu informatii si recomandari.


Exploreaza gama de aparatura pentru sudura sub strat de flux, plaseaza o comanda, iar produsele vor ajunge la tine in cel mai scurt timp de la inregistrarea comenzii.

Categorii