loading
Aveti intrebari? Contactati-ne 0720 33.86.71
Importator pentru Romania al
Miller Electric USA

In productia de remorci, rezervoare pentru camioane, de ulei sau de stocare a apei, precum si in santierele navale, este necesar ca sudarea sa fie efectuata mecanic. Mai exact, orice aplicatie care presupune cordoane de sudura lungi si continue necesita utilizarea unui tractor de sudare, aparat special conceput astfel incat sa garanteze simplitatea si siguranta in utilizare.


Unde gasesti astfel de echipamente? In portofoliul nostru, desigur! Tractorasele de sudare disponibile in aceasta gama se remarca in primul rand prin calitate, provenind de la branduri de top. De asemenea, au preturi accesibile, iar livrarea lor se efectueaza rapid deoarece avem grija sa actualizam in permanenta stocul de produse.


Alege un tractor sudare si bucura-te de un pret corect!


La DeTop, cei interesati de achizitionarea unor tractorase de sudura performante, cu raporturi calitate-pret excelente, au la dispozitie mai multe modele, dintre care: tractor sudura Gullco cu talpa magnetica, model pe sina Gecko, model programabil Lizard etc. Toate aparatele au design inovativ si vin insotite de garantii de 2 ani.


Alegerea produsului trebuie sa fie efectuata corect, in functie de mai multi factori: calitatea materialelor din care este creat, tipul de sudura, functii etc. DeTop recomanda ca atentia sa fie indreptata catre modele ce permit atat sudura continua, cat si intrerupta, in pozitii diferite. Tractorul de sudura ales trebuie sa dispuna de roti rezistente la temperaturi ridicate, sa permita reglarea vitezei de sudare si, de preferat, sa dispuna de ecran LED, pentru monitorizarea atenta a lucrarilor.


Serviciile de consiliere sunt deosebit de importante. De aceea, am conceput un serviciu de consiliere perfect adaptat nevoilor tale – specialistii DeTop fiind mereu gata sa te ajute cu toate informatiile de care ai nevoie pentru a te asigura ca faci cea mai buna alegere. Contacteaza-ne pentru mai multe detalii!

Categorii