loading
Aveti intrebari? Contactati-ne 0720 33.86.71
Importator pentru Romania al
Miller Electric USA

Tractor pentru sudare programabil Lizard

LIZARD este un carucior pentru sudare portabil, programabil, proiectat pentru a realiza suduri de calitate ridicata. Sistemul de transmisie prin frictiune si mecanismul de control în bucla închisa asigura stabilizarea vitezei în toate pozitiile de sudare. Sistemul permite obtinerea unei geometrii a cordonului de sudura în conformitate cu specificatiile cerute, reducând substantial operatiile post-sudare costisitoare si cantitatea de material de adaos. Caruciorul LIZARD poate fi programat în moduri de sudare continua sau discontinua. Cele doua potentiometre buton cu functii, ueor de utilizat de catre sudor permit programarea modelelor si parametrilor de sudare selectati, precum lungimea de sudare, distanta dintre suduri,sudarea în sens invers, timpul de umplere a craterului,etc. Caruciorul LIZARD se deplaseaza cu viteza maxima între punctele de sudare, ceea ce reduce considerabil timpul de sudare.

In productia de remorci, rezervoare pentru camioane, de ulei sau de stocare a apei, precum si in santierele navale, este necesar ca sudarea sa fie efectuata mecanic. Mai exact, orice aplicatie care presupune cordoane de sudura lungi si continue necesita utilizarea unui tractor de sudare, aparat special conceput astfel incat sa garanteze simplitatea si siguranta in utilizare.

La DeTop, cei interesati de achizitionarea unor tractorase de sudura performante, cu raporturi calitate-pret excelente, au la dispozitie mai multe modele, dintre care: tractor sudura Gullco cu talpa magnetica, tractoras pentru sudare pe sina Gecko, tractor pentru sudare programabil Lizard etc. Toate modelele au design inovativ si vin insotite de garantii de 2 ani

Alegerea unui tractor pentru sudare trebuie sa fie efectuata corect, in functie de mai multi factori: calitatea materialelor din care este creat, tipul de sudura, functii etc. DeTop recomanda ca atentia sa fie indreptata catre modele ce permit atat sudura continua, cat si intrerupta, in pozitii diferite. Tractorul de sudura ales trebuie sa dispuna de roti rezistente la temperaturi ridicate, sa permita reglarea vitezei de sudare si, de preferat, sa dispuna de ecran LED, pentru monitorizarea atenta a lucrarilor.

Pentru alegerea corecta a unui tractor de sudare, specialistii DeTop va stau la dispozitie!

Categorii