loading
Aveti intrebari? Contactati-ne 0720 33.86.71
Importator pentru Romania al
Miller Electric USA
Vanzare exclusiv catre Persoane Juridice.

Mecanizare sudura magnetica BugO USA K-BUG 1200

K-BUG 1200 este un tractor sudura compact produs de BugO USA. Un produs portabil, pentru suduri in linie dreapta, cu un angrenaj robust si o torta inbunatatita cu profil ajustabil. Angrenajul este incorporat si este conceput sa sustina operatiuni indelungate de sudura,inbunatatind fiabilitatea.

Tractor pentru sudare programabil Lizard

LIZARD este un carucior / tractor pentru sudare portabil, programabil, proiectat pentru a realiza suduri de calitate ridicata.

Mecanizare sudura magnetica BugO USA K-BUG 4000

K-BUG 4000 tractor pentru sudura digital, compact, dedicat sudurilor de inalta calitate avand o viteza de deplasare constanta - produce suduri uniforme de inalta calitate intr-o fractiune din timpul necesar pentru sudare manuala. Programarea digitala a deplasarii si controlul sudurii elimina depunerea excesiva a sudurii si ajuta la reducerea defectelor.

Mecanizare sudura magnetica BugO USA K-BUG 3000

K-BUG 3000 tractor sudura programabil conceput pentru industria grea, cu sistem de oscilatie integrat. Un carucior usor, portabil, ce utilizeaza magneti puternici si cleme, avand si o roata de ghidare care ajuta la urmarirea sudurii direct pe piesa.

Sistem avansat sudura mecanizat magistrale gaz BugO USA PiperPlus

PSR-2000 este un sistem de sudura complet integrat, controlat digital, ce produce rate foarte mari de depunere cu o calitate foarte buna a sudurii, reducand costurile de sudura a magistralelor de gaz. Ciclul de functionare crescut si timpul de arc-on ofera îmbunatatiri semnificative în productivitate.

In productia de remorci, rezervoare pentru camioane, de ulei sau de stocare a apei, precum si in santierele navale, este necesar ca sudarea sa fie efectuata mecanic. Mai exact, orice aplicatie care presupune cordoane de sudura lungi si continue necesita utilizarea unui tractor de sudare, aparat special conceput astfel incat sa garanteze simplitatea si siguranta in utilizare.


Unde gasesti astfel de echipamente? In portofoliul nostru, desigur! Tractorasele de sudare disponibile in aceasta gama se remarca in primul rand prin calitate, provenind de la branduri de top. De asemenea, au preturi accesibile, iar livrarea lor se efectueaza rapid deoarece avem grija sa actualizam in permanenta stocul de produse.


Alege un tractor sudare si bucura-te de un pret corect!


La DeTop, cei interesati de achizitionarea unor tractorase de sudura performante, cu raporturi calitate-pret excelente, au la dispozitie mai multe modele, dintre care: tractor sudura Gullco cu talpa magnetica, model pe sina Gecko, model programabil Lizard etc. Toate aparatele au design inovativ si vin insotite de garantii de 2 ani.


Alegerea produsului trebuie sa fie efectuata corect, in functie de mai multi factori: calitatea materialelor din care este creat, tipul de sudura, functii etc. DeTop recomanda ca atentia sa fie indreptata catre modele ce permit atat sudura continua, cat si intrerupta, in pozitii diferite. Tractorul de sudura ales trebuie sa dispuna de roti rezistente la temperaturi ridicate, sa permita reglarea vitezei de sudare si, de preferat, sa dispuna de ecran LED, pentru monitorizarea atenta a lucrarilor.


Serviciile de consiliere sunt deosebit de importante. De aceea, am conceput un serviciu de consiliere perfect adaptat nevoilor tale – specialistii DeTop fiind mereu gata sa te ajute cu toate informatiile de care ai nevoie pentru a te asigura ca faci cea mai buna alegere. Contacteaza-ne pentru mai multe detalii!

Categorii