loading
Aveti intrebari? Contactati-ne 0720 33.86.71
Importator pentru Romania al
Miller Electric USA
Vanzare exclusiv catre Persoane Juridice.

Aparat sudura orbitala  Mobile Welder
Aparat sudura orbitala  Mobile Welder

Aparat sudura orbitala Mobile Welder

Cod produs: 16.11.2022


Modelul entry-level printre sursele de putere de sudare orbitala. Sudorul mobil permite sudarea automata a tuburilor pentru oricine si oriunde.
Comanda:

OFERTA DE FINANTARE

Poti beneficia de acest produs si prin finantari nerambursabile prin Fonduri Europene, Fonduri Norvegiene si Scheme de Ajutor de Stat.! Contacteaza-ne pentru a te ajuta sa elaborezi lista de produse si beneficiezi de 10% discount la serviciile de consultanta oferite de partenerii nostri de la Omega Consulting

Descriere

Modelul entry-level printre sursele de putere de sudare orbitala. Sudorul mobil permite sudarea automata a tuburilor pentru oricine si oriunde.

Specificatii tehnice

Constructie usoara si robusta

Sudorul mobil este echipat cu mâner de transport si curea de umar si poate fi transportat cu usurinta cu o greutate de cca. 15 kg. In plus, convinge printr-un design compact.

Operare intuitiva si simpla

Sudorul mobil are acelasi concept de operare intuitiv ca si seria Smart Welder si, prin urmare, este echipat cu un cadran rotativ, un afisaj tactil si taste soft. Navigarea clara si concentrata in meniu permite operatorului sa creeze un program de sudare in doar câtiva pasi si apoi sa inceapa procesul de sudare. El este sustinut in acest sens, de exemplu, de functia de auto-programare integrata. Sudorul mobil este echipat cu toate functiile importante necesare pentru sudarea orbitala. impreuna cu capetele noastre de sudare orbitala deschise, racite cu gaz, sudarea orbitala poate fi realizata foarte usor si flexibil.

Sudare manuala TIG

Utilizarea unui „mod de sudare manuala” este posibila si in combinatie cu o lanterna manuala TIG, extinzând astfel posibilitatile de aplicare ale sudorului mobil. Lucrarile de prindere pot fi efectuate in mod flexibil, iar sudarea manuala poate fi efectuata cu usurinta in locuri greu accesibile cu capete de sudare orbitala. Schimbarea simpla si flexibila a interfetei utilizator intre sudarea orbitala si cea manuala elimina necesitatea unei surse de alimentare manuale suplimentare. Sudorul mobil ofera solutia ideala 2 in 1.

Optiuni de upgrade

Este intotdeauna posibila extinderea gamei de functii a sudorului mobil prin optiuni de upgrade, in cazul in care, de exemplu, cerintele si domeniile de aplicare ale lucrarilor de sudare se modifica. Aceste optiuni de upgrade sunt disponibile:

ACTUALIZARE - ORBICOOL MW: Daca unitatea de racire externa ORBICOOL MW este conectata la sudorul mobil, capetele de sudura racite cu lichid pot fi operate in plus fata de capetele de sudura racite cu gaz.
UPGRADE - Software MW+: Odata cu actualizarea software-ului, este disponibila o gama larga de functii inteligente, cum ar fi inregistrarea datelor de sudura si managementul digital al gazelor de sudura (MFC).

Cu aceste doua optiuni de upgrade, Mobile Welder este capabil sa evolueze intr-un Mobile Welder OC Plus si sa creasca odata cu provocarile.

Gata de ambalat pentru sudare

Nu asteptati - incepeti imediat cu pachetul Ready to Weld. Pachetul contine tot ce este necesar pentru sudarea orbitala: sudor mobil, cap de sudura MH deschis si toate cablurile si furtunurile de conectare necesare. in plus, pachetul ofera un avantaj de pret atractiv fata de componentele individuale.

Garantie

36 luni

Oferim cele mai bune preturi! Daca primiti o oferta pentru un produs din oferta noastra la un pret mai mic decat cel ofertat de noi anuntati-ne pe e-mail, fax sau telefonic pentru a va face o contraoferta.

Nu ati gasit modelul dorit de aparat in magazinul nostru ? Nicio problema !

Scrieti-ne un email sau contactati-ne telefonic si va ajutam sa gasiti ceea ce cautati.

Nu a fost gasit nici un comentariu. Poti fi primul care scrie un comentariu despre acest produs.

Adaugati un comentariu

Trimite mesaj

Comparator produse

Alegeti produsele
  Aparat sudura orbitala Mobile Welder