loading
Aveti intrebari? Contactati-ne 0720 33.86.71
Importator pentru Romania al
Miller Electric USA
Vanzare exclusiv catre Persoane Juridice.

Aparat sudura orbitala   Smart Welder
Aparat sudura orbitala   Smart Welder

Aparat sudura orbitala Smart Welder

Cod produs: 18.08.2022


Aceasta sursa inteligenta de sudura orbitala combina procesul de sudare orbitala cu tehnologia de informare si comunicatii de ultima ora si asigura cele mai bune rezultate de sudare, eficienta ridicata si management durabil al calitatii.
Comanda:

OFERTA DE FINANTARE

Poti beneficia de acest produs si prin finantari nerambursabile prin Fonduri Europene, Fonduri Norvegiene si Scheme de Ajutor de Stat.! Contacteaza-ne pentru a te ajuta sa elaborezi lista de produse si beneficiezi de 10% discount la serviciile de consultanta oferite de partenerii nostri de la Omega Consulting

Descriere

Aceasta sursa inteligenta de sudura orbitala combina procesul de sudare orbitala cu tehnologia de informare si comunicatii de ultima ora si asigura cele mai bune rezultate de sudare, eficienta ridicata si management durabil al calitatii.

Specificatii tehnice

Acces centralizat la proiecte si parametri:
Sursa de sudura orbitala inteligenta poate fi integrata în retea prin interfata LAN integrata: Toate datele si programele de sudare ale fiecarei suduri individuale pot fi extrase si documentate fara probleme, analizate si adoptate sau optimizate pentru suduri viitoare. Procesele de productie pot fi astfel mai bine planificate si sunt, de asemenea, mai sigure, precum si mai eficiente din punct de vedere al costurilor si al timpului.

Operare intuitiva si interfata cu meniu multilingv:
Aparatele de sudura orbitala Smart Welder sunt operate prin intermediul ecranului tactil color mare de 12,4" sau, alternativ, cu controlul rotativ multifunctional, asa cum este cunoscut de la automobilele premium si din seria ORBIMAT CA. Interfata de meniu multilingva cu suport grafic permite operarea simpla si intuitiva .
Comenzile importante pot fi apelate direct prin taste soft.

Mai multa calitate si sigurata:
Mai multa calitate este obtinuta de Smart Welder datorita controlului digital si precis al gazului de sudare, functia „PERMANENT-GAS”. Acest lucru permite suduri de cea mai înalta puritate cu un consum redus de gaz, ceea ce reduce costul pe sudare. Valorile cantitatii de gaz stocate în programul de sudare conduc astfel la rezultate de sudare reproductibil de bune. Cu functia de oprire automata a rotorului, acest lucru are ca rezultat o siguranta mai mare.

Cicluri de sudare mai scurte si productivitate mai mare:
Pentru a minimiza timpii de pre- si post-curgere a gazului, ORBITALUM a integrat functia unica de forta de curgere, care scurteaza decisiv procesul de sudare atunci când se utilizeaaza capete de sudare închise. Datorita controlului digital al gazului, gazul de protectie este alimentat direct de la reductor de presiune în capul de sudura la un debit volumic foarte mare - oxigenul rezidual nedorit este eliminat în mod impulsiv.
Reducerea timpilor de preflux si postcurgere rezultând în timpi de proces semnificativ mai scurti si, prin urmare, o productivitate mai mare si un ciclu de lucru crescut. Debitul mare în perioada de dupa curgere si întârzierea reglabila optional a circuitului de racire reduc temperatura capului de sudare - ideal pentru cicluri de lucru mari.
Printre altele, acest lucru are ca rezultat o durata de vita mai lunga a electrodului de sudura. Functia de gaz permanent reglabila optional
împiedica intrarea oxigenului în capul de sudare chiar si în perioadele neproductive.

Garantie

12 luni

Oferim cele mai bune preturi! Daca primiti o oferta pentru un produs din oferta noastra la un pret mai mic decat cel ofertat de noi anuntati-ne pe e-mail, fax sau telefonic pentru a va face o contraoferta.

Nu ati gasit modelul dorit de aparat in magazinul nostru ? Nicio problema !

Scrieti-ne un email sau contactati-ne telefonic si va ajutam sa gasiti ceea ce cautati.

Nu a fost gasit nici un comentariu. Poti fi primul care scrie un comentariu despre acest produs.

Adaugati un comentariu

Trimite mesaj

Comparator produse

Alegeti produsele
  Aparat sudura orbitala Smart Welder