loading
Aveti intrebari? Contactati-ne 0720 33.86.71
Importator pentru Romania al
Miller Electric USA

Aspirator industrial Mastervac M 235 S

Aspirator industrial Mastervac M 235 S

Cod produs: m235s


7 550 RON
Cantitate
 
1
 
Adauga in cos
Comanda:

OFERTA DE FINANTARE

Poti beneficia de acest produs si prin programul Start-UP Nation 2018 ! Contacteaza-ne pentru a te ajuta sa elaborezi lista de produse si beneficiezi de 10% discount la serviciile de consultanta oferite de partenerii nostri de la Omega Consulting

Descriere scurta


Descriere lunga

Unitatea de aspirare
Unitatea de aspirare este dotata cu doua motoare de aspirare tip by-pass, cu perii colectoare, actionate independent, montate intr-o carcasa de plastic insonorizata. Capul de aspirare este umplut cu material izolant fonic,pentru a limita cat mai mult posibil nivelul de zgomot, si proiectat special pentru a directiona aerul evacuat spre podea, pentru a nuderanja operatorul si pentru a nu elimina eventuale urme de praf in vecinatatea operatorului. Panoul de comanda include doua intrerupatoare independente, un indicator de vacuum, un semnal luminos care indica colmatarea filtrului. Doua manere laterale ajuta la ridicarea si indepartarea usoara a capului motor, pentru inspectarea si eventuala schimbare a filtrului.
Unitatea filtranta
Filtrul este plasat si protejat in incinta camerei de filtrare; filtrul este confectionat din poliester, dotat cu aripioare pentru a mari suprafata de filtrare (20.000 cm2) avand o efficienta marita de filtrare (3 microni). Aparatul este dotat cu un scuturator manual al filtrului care ajuta operatorul sa curete filtrul eficient, printr-o simpla miscare in plan vertical, mentinand astfel filtrul curat. In acest fel va creste durata de viata afiltrului, mentinand ridicate performantele aparatului. Duza frontala de aspirare din aluminiu, de 80 mm in diametru, este situata sub camera filtranta, permitand astfel aspirarea in acelasi timp atat a prafului, materialului solid cat si a lichidelor fara a fi necesara inlocuirea sau indepartarea filtrului.
Unitatea colectoare
Materialul colectat este depozitat intr-un container confectionat din otel, dotat cu roti, avand o capacitate de 35 litri.
Aparatul este montat pe un sasiu de otel dotat cu roti antistatice, una dintre roti fiind dotata cu frana : toate partile metalice sunt acoperite cu vopsea epoxy.

Date tehnice

Tensiunea de alimentare 220 V
Putere motor 2300 W
Debit maxim 360000 l/min
Capacitate container 35 litri
Dimensiuni ( Lxlxi ) 500 x 600 x 1200 mm
Greutate 35 Kg

Garantie

12 luni

Oferim cele mai bune preturi! Daca primiti o oferta pentru un produs din oferta noastra la un pret mai mic decat cel ofertat de noi anuntati-ne pe e-mail, fax sau telefonic pentru a va face o contraoferta.

Nu ati gasit modelul dorit de aparat in magazinul nostru ? Nicio problema !

Scrieti-ne un email sau contactati-ne telefonic si va ajutam sa gasiti ceea ce cautati.

Nu a fost gasit nici un comentariu. Poti fi primul care scrie un comentariu despre acest produs.

Adaugati un comentariu

Trimite mesaj

Comparator produse

Alegeti produsele
  Aspirator industrial Mastervac M 235 S
Tensiunea de alimentare 220 V
Putere motor 2300 W
Debit maxim 360000 l/min
Capacitate container 35 litri
Dimensiuni ( Lxlxi ) 500 x 600 x 1200 mm
Greutate 35 Kg