loading
Aveti intrebari? Contactati-ne 0720 33.86.71
Importator pentru Romania al
Miller Electric USA

Aspirator industrial Mastervac M 450 s 100

Aspirator industrial Mastervac M 450 s 100

Cod produs: m450s100


11 520 RON
Cantitate
 
1
 
Adauga in cos
Comanda:

OFERTA DE FINANTARE

Poti beneficia de acest produs si prin programul Start-UP Nation 2018 ! Contacteaza-ne pentru a te ajuta sa elaborezi lista de produse si beneficiezi de 10% discount la serviciile de consultanta oferite de partenerii nostri de la Omega Consulting

Descriere scurta


Descriere lunga

Aspirator industrial monofazat destinat pentru curatarea echipementelor si utilajelor in aproape toate domeniilor. Datorita capacitatii de a aspira in acelasi timp materiale solide, lichide si praf, fara a fi nevoie sa schimbam filtrul, aceste echipamente versatile reprezinta o solutie extrem de aplicabila intr-o gama vasta de utilizari
Unitatea de aspirare
Aspirarea este realizata cu ajutorul a 3 motoare by-pass, motoare cu perii, actionate de comutatoare independente. Capul motorului este plin cu material fono absorbant pentru a se limita cat mai mult posibil nivelul de zgomot produs de echipament, si in acelasi timp realizat pentru a deflecta aerul rezultat catre sol astfel incat operatorul sa nu fie deranjat si praful sa nu se ridice in zona respectiva. Panoul de control include trei comutatoare independente si un indicator de vacuum (luminos) extrem de folositor pentru a detecta o posibila colmatare a filtrului. Doua manere plasate de ambele parti ale capului motor asigura o ridicare facila ca acestuia pentru o posiblia inspectie sau inlocuire a filtrului.

Unitatea de filtrare
Unitatea de filtrare este protejata in interiorul camerei de filtrare construita din otel; filtrul este realizat din polyester, construit sub forma de buzunare pentru a mari suprafata de filtrare (20.000 cm2) si are o eficienta mare de filtrare (3 microni). Aspiratorul este dotat cu un sistem manual de scuturare a filtrului care asigura o curatare extrem de eficienta a acestuia prin intermediul unei miscari verticale de scuturare. Realizarea unui grad ridicat de desparafuire a filtrului duce la cresterea duratei de viata a acestuia si mentine performantele de aspirare la un nivel foarte bun. Duza frontala de aspirare, realizata din aluminiu, cu diamentrul de 80mm este plasata sub filtru facand astfel posibila aspirarea in acelasi timp a prafului si a materialelor solide si lichide fara a mai fi nevoie sa schimbam sau sa scoatem filtrul si reducand implicit impactul asupra colmatarii filtrului.

Unitate de colectare
Praful si materialele aspirate sunt depozitate intr-un recipient realizat din otel cu capacitatea de 50 litri dotat cu roti de transport care faciliteaza operatoului o manipulare si o descarcare facila a acestuia. Cuva colectoare este dotata cu manere de transport astfel incat chiar daca nu se utilizeaza o punga de colectare montata in interior operatorul va putea extrem de usor sa descarce recipientul. Unitatea de aspirare este montata pe un sasiu realizat din otel extrem de robusta dotata cu roti pivotante si sisteme de franare si cos pentru accesorii ; in plus, toate partile metalice sunt vopsite epoxy.

Date tehnice

Tensiunea de alimentare 220 V
Putere motor 3450 W
Debit maxim 540000 l/min
Capacitate container 100 litri
Dimensiuni ( Lxlxi ) 580 x 600 x 1350 mm
Greutate 65 Kg

Garantie

12 luni

Oferim cele mai bune preturi! Daca primiti o oferta pentru un produs din oferta noastra la un pret mai mic decat cel ofertat de noi anuntati-ne pe e-mail, fax sau telefonic pentru a va face o contraoferta.

Nu ati gasit modelul dorit de aparat in magazinul nostru ? Nicio problema !

Scrieti-ne un email sau contactati-ne telefonic si va ajutam sa gasiti ceea ce cautati.

Nu a fost gasit nici un comentariu. Poti fi primul care scrie un comentariu despre acest produs.

Adaugati un comentariu

Trimite mesaj

Comparator produse

Alegeti produsele
  Aspirator industrial Mastervac M 450 s 100
Tensiunea de alimentare 220 V
Putere motor 3450 W
Debit maxim 540000 l/min
Capacitate container 100 litri
Dimensiuni ( Lxlxi ) 580 x 600 x 1350 mm
Greutate 65 Kg