loading
Aveti intrebari? Contactati-ne 0720 33.86.71
Importator pentru Romania al
Miller Electric USA
Vanzare exclusiv catre Persoane Juridice.

ASPIRATOR ACTIONAT DE AER COMPRIMAT 2 turbine MASTERVAC M 450 AIR EX

ASPIRATOR ACTIONAT DE AER COMPRIMAT 2 turbine MASTERVAC M 450 AIR EX

Cod produs: M450


Comanda:

OFERTA DE FINANTARE

Poti beneficia de acest produs si prin finantari nerambursabile prin Fonduri Europene, Fonduri Norvegiene si Scheme de Ajutor de Stat.! Contacteaza-ne pentru a te ajuta sa elaborezi lista de produse si beneficiezi de 10% discount la serviciile de consultanta oferite de partenerii nostri de la Omega Consulting

Descriere


Specificatii tehnice

UNITATEA DE ASPIRARE
D/M 3-100 AIR 2Veste un aspirator actionat de catre doua puternice unitati de aspirare Venturi (actionate de aerul comprimat, fara a utiliza component electrice), plasate in interiorul unei carcase rezistente de metal, fiind astfel protejate; amortizoare special de zgomotreduc zgomotul in limitele standardelor privind securitatea muncii iar aerul evacuate este dirijat in jos, pentru a nu deranja operatorul si pentru a evita ridicarea prafului. Panoul de control include un indicator al presiunii aerului (pentru a verifica presiunea aerului intrat) precum si un indicator de vacuum, pentru a putea identifica eventuale blocari ale filtrului. Aparatul este dotat cu doua manere pentru eliberarea containerului de gunoi si doua cleme pentru eliberarea capului de aspirare.
UNITATEA FILTRANTA
Filtrul de polyester in forma de stea, plasat si protejat in interiorul camerei de filtrare, asigura o suprafata de filtrare de 30.000 cm2 si o eficienta a filtrarii foarte ridicata (clasa M, 1 micron). Aparatul este dotat cu un scuturator manual al filtrului care ajuta operatorul sa curete filtrul eficient, printr-o simpla miscare in plan vertical, mentinand astfel filtrul curat. In acest fel va creste durata de viata afiltrului, mentinand ridicate performantele aparatului. Duza de aspirare frontala, realizata din aluminiu si plasata sub camera de filtrare, face posibila aspirarea in acelasi timp atat a prafului cat si a lichidelor si solidelor fara a fi nevoiti sa schimbati filtrul sau sa-l scoateti.
UNITATEA COLECTOARE
Materialul colectat este depozitat intr-un container confectionat din otel inoxidabil, dotat cu roti, avand o capacitate de 100 litri.
Camera filtrului si containerul de colectare sunt realizate din otel inoxidabil (tip AISI304).
Aparatul este montat pe un sasiu de otel dotat cu roti antistatice si impamantare. Toate partile metalice au impamantare, pentru a evita eventuale scantei provocate de energia electrostatica.

Date tehnice

Capacitate 100 litri
Nivel de zgomot 75 db(A)
Dimensiuni ( Lxlxi ) 620 x 620 x 1200 mm
Greutate 80 Kg

Garantie

12 luni

Oferim cele mai bune preturi! Daca primiti o oferta pentru un produs din oferta noastra la un pret mai mic decat cel ofertat de noi anuntati-ne pe e-mail, fax sau telefonic pentru a va face o contraoferta.

Nu ati gasit modelul dorit de aparat in magazinul nostru ? Nicio problema !

Scrieti-ne un email sau contactati-ne telefonic si va ajutam sa gasiti ceea ce cautati.

Nu a fost gasit nici un comentariu. Poti fi primul care scrie un comentariu despre acest produs.

Adaugati un comentariu

Trimite mesaj

Comparator produse

Alegeti produsele
  ASPIRATOR ACTIONAT DE AER COMPRIMAT 2 turbine MASTERVAC M 450 AIR EX
Capacitate 100 litri
Nivel de zgomot 75 db(A)
Dimensiuni ( Lxlxi ) 620 x 620 x 1200 mm
Greutate 80 Kg