loading
Aveti intrebari? Contactati-ne 0720 33.86.71
Importator pentru Romania al
Miller Electric USA
Vanzare exclusiv catre Persoane Juridice.

Aspirator antiex zona 21 Mastervac TS 1000 Z21

Aspirator antiex zona 21 Mastervac TS 1000 Z21

Cod produs: ts1000z21


Comanda:

OFERTA DE FINANTARE

Poti beneficia de acest produs si prin finantari nerambursabile prin Fonduri Europene, Fonduri Norvegiene si Scheme de Ajutor de Stat.! Contacteaza-ne pentru a te ajuta sa elaborezi lista de produse si beneficiezi de 10% discount la serviciile de consultanta oferite de partenerii nostri de la Omega Consulting

Descriere


Specificatii tehnice

Unitatea de aspirare
Motorul de aspirare este dotat cu turbina de tip “channel blower” , protejat impotriva exploziilor si certificat ATEX ZONA 21. Ventilatorul este montat direct pe axul motorului astfel incat nu este nevoie de nici un sistem de transmisie rezultand preformante deosebit de bune la o turatie de 2850 rpm 24 ore pe zi. Motorul nu are nevoie de mentenanta astfel incat reprezinta solutia ideala pentru lucrul non-stop in regim industrial, extrem de silentioasa si foarte durabila. Motorul indeplineste gradul de protectie IP 65. Panoul de comanda include si un comutator de siguranta care opreste motorul. Sistemul de proiectare a carcasei motorului contine elemente care reduc viteza si zgomotul aerului la iesire.

Unitatea de filtrare
Unitatea de filtrare este protejata in interiorul camerei de filtrare construita din otel; filtrul este realizat din polyester, construit sub forma de buzunare pentru a mari suprafata de filtrare (50.000 cm2) si are o eficienta mare de filtrare (1 micron). Aspiratorul este dotat cu un sistem manual de scuturare a filtrului care asigura o curatare extrem de eficienta a acestuia prin intermediul unei miscari verticale de scuturare. Realizarea unui grad ridicat de desparafuire a filtrului duce la cresterea duratei de viata a acestuia si mentine performantele de aspirare la un nivel foarte bun. Duza frontala de aspirare, realizata din aluminiu, cu diamentrul de 80mm este plasata sub filtru facand astfel posibila aspirarea in acelasi timp a prafului si a materialelor solide si lichide fara a mai fi nevoie sa schimbam sau sa scoatem filtrul.

Unitate de colectare
Praful si materialele aspirate sunt depozitate intr-un recipient realizat din otel cu capacitatea de 160 litri dota cu roti de transport care faciliteaza operatoului o manipulare si o descarcare facila a acestuia. Cuva colectoare este dotata cu manere de transport astfel incat chiar daca nu se utilizeaza o punga de colectare montata in interior operatorul va putea extrem de usor sa descarce recipientul. Camera filtrului si containerul de colectare sunt realizate din otel inoxidabil (tip AISI304).
Aparatul este montat pe un sasiu de otel dotat cu roti antistatice si impamantare. Toate partile metalice au impamantare, pentru a evita eventuale scantei provocate de energia electrostatica.

Date tehnice

Tensiunea de alimentare 400/690 V
Putere motor 7500 W
Capacitate 160 litri
Nivel de zgomot 77 db(A)
Dimensiuni ( Lxlxi ) 750 x 1100 x 1750 mm
Greutate 280 Kg

Garantie

12 luni

Oferim cele mai bune preturi! Daca primiti o oferta pentru un produs din oferta noastra la un pret mai mic decat cel ofertat de noi anuntati-ne pe e-mail, fax sau telefonic pentru a va face o contraoferta.

Nu ati gasit modelul dorit de aparat in magazinul nostru ? Nicio problema !

Scrieti-ne un email sau contactati-ne telefonic si va ajutam sa gasiti ceea ce cautati.

Nu a fost gasit nici un comentariu. Poti fi primul care scrie un comentariu despre acest produs.

Adaugati un comentariu

Trimite mesaj

Comparator produse

Alegeti produsele
  Aspirator antiex zona 21 Mastervac TS 1000 Z21
Tensiunea de alimentare 400/690 V
Putere motor 7500 W
Capacitate 160 litri
Nivel de zgomot 77 db(A)
Dimensiuni ( Lxlxi ) 750 x 1100 x 1750 mm
Greutate 280 Kg