loading
Aveti intrebari? Contactati-ne 0720 33.86.71
Importator pentru Romania al
Miller Electric USA
Vanzare exclusiv catre Persoane Juridice.

ASPIRATOR INDUSTRIAL pentru ulei si span TECNOIL 450 T55

ASPIRATOR INDUSTRIAL pentru ulei si span TECNOIL 450 T55. Ideal pentru utilizare non-stop

ASPIRATOR INDUSTRIAL pentru ulei si span TECNOIL 250 T3

Unitatea de aspirare este un motor cu turbina de tip blower: ventilatorul aspiratorului fiind direct montat pe axul motorului, acest tip de motor nu mai necesita un system de transmisie suplimentar, avand o rotatie de 2850 rpm. Din acest motiv acest aspirator industrial nu are nevoie de mentenanta, fiind ideal pentru lucrul non-stop sau in conditii foarte grele. Tecnoil 250 T3 este un aspirator foatre rezistent si silentios in acelasi timp: doar 55 db. O sita metalica cu capacitate de 40 litri, retine partile metalice, in timp ce uleiul curat se duce in containerul de ulei aflat sub sita, acesta avand o capacitate de 250 litri. Un filtru de polipropilena (eficienta 300 microni) asigura o filtrare ulterioara mai fina a uleiului. Dupa aceea este posibila deversarea rapida a lichidului cu ajutorul pompei electrice de deversare (300 litri/min) prin intermediul unui furtun special pentru ulei, avand o lungime de 2 metri, dotat cu un pistol si valva. Recipientul de colectare al aspiratorului industrial Tecnoil 250 T3 este confectionat din otel protejat cu un strat de poliester, avand o forma inclinatapentru a asigura deversarea completa a lichidelor; 2 cosuri asigura support pentru toate accesoriile din dotarea aspiratorului. Aspiratorul este montat pe un carucior robust din otel, echipat cu roti dotate cu frane pentru blocarea aspiratorului. APLICATII Aspirarea uleiurilor si lichidelor de racire amestecate cu span metalic de la masinile de prelucrare prin aschiere. Recuperarea si filtrarea acestor lichide. Timp redus de stationare a utilajelor de prelucrare Realizarea de economii prin utilizarea de mai multe ori a aceluiasi lichid. Posibilitatea de a aspira si a deversa in acelasi timp.

ASPIRATOR INDUSTRIAL pentru ulei si span TECNOIL 150 M

Dotari Standard o Mobil, compact si puternic, aspiratorul TECNOIL este ideal pentru aspirarea lichidelor (ulei, lichid de racire, etc) amestecate cu span metallic. Acesta separa lichidul de partile metalice, recuperand si inmagazinand lichidul. o Aspirarea este realizata cu ajutorul a trei motoare de tip by-pass in doua trepte, plasate in interiorul unei carcase de otel, realizand o depresiune foarte mare (max. 280 mbar), fiind actionate de comutatoare independente. Un indicator de vacuum indica in permanenta orice anomalie in functionare (blocarea filtrului, anomalii in aspirare, etc); capul motor este protejat de un filtru de nylon si un dispozitiv flotor, care intrerupe automat aspirarea cand containerul este plin. o Un grilaj metalic cu o capacitate de 40 litri retine partile maetalice, in timp ce uleiul curat merge in containerul inferior (150 litri). Dupa umplerea containerului este posibila descarcarea lui cu ajutorul unui furtun de 2m rezistent ulei, dotat cu un pistol si o valva. o Containerul este realizat din otel protejat la interior de un strat de poliester, fiind compact si usor de manevrat. Aspiratorul este dotat cu doua cosuri pentru accesorii si furtune. o Aspiratorul este montat pe un carucior robust din otel, echipat cu roti pivotante si cu frana.

ASPIRATOR INDUSTRIAL pentru ulei si span TECNOIL 150 MP

DOTARI STANDARD Mobil, compact si puternic, aspiratorul TECNOIL 150 MP este aspiratorul ideal pentru aspirarea lichidelor (ulei sau lichid de racire) amestecate cu span metallic, separarea lor de span si recuperarea lor gratie unei pompe electrice foarte puternice.

ASPIRATOR INDUSTRIAL pentru ulei si span TECNOIL 151 T3 CU INVERSARE DE FLUX

DOTARI STANDARD Mobil, compact si puternic, aspiratorul TECNOIL 150 T3 este aspiratorul ideal pentru aspirarea lichidelor (ulei sau lichid de racire) amestecate cu span metallic, separarea lor de span si recuperarea lor gratie Unui system de inversare a fluxului de aer.

ASPIRATOR INDUSTRIAL pentru ulei si span TECNOIL 250 MP

Mobil, compact si puternic, aspiratorul TECNOIL 250 MP este aspiratorul ideal pentru aspirarea lichidelor (ulei sau lichid de racire) amestecate cu span metallic, separarea lor de span si recuperarea lor gratie Unui system de inversare a fluxului de aer. Aspirarea este asigurata cuajutorul a trei motoare de tip by-pass in doua stagii, amplasate in interiorul unei carcase de otel, care pot furniza o depresiune foarte ridicata (max. 280 mbar), fiind operate independent. Pe aspirator exista amplasat un indicator de vacuum pentru a putea detecta posibile blocari sau anomalii in timpul aspirarii; capul motor este protejat de lichide sau materiale solide printr-un filtru de nylon si un dispozitiv cu plutitor, acesta din urma blocand complet aspirarea cand containerul este plin. Dupa aceea este posibila deversarea rapida a lichidului cu ajutorul pompei electrice de deversare (300 litri/min) prin intermediul unui furtun special pentru ulei, avand o lungime de 2 metri, dotat cu un pistol si valva. Recipientul de colectare este confectionat din otel protejat cu un strat de polyester, avand o forma inclinata pentru a asigura deversarea completa a lichidelor; 2 cosuri asigura support pentru toate accesoriile din dotarea aspiratorului. Aspiratorul este montat pe un carucior robust din otel, echipat cu roti dotate cu frane pentru blocarea aspiratorului.

ASPIRATOR INDUSTRIAL pentru ulei si span TECNOIL 700 T110

APLICATII Modelul Tecnoil 700 T110 se foloseste la aspirarea uleiurilor si lichidelor de racire amestecate cu span metalic de la masinile de prelucrare prin aschiere. Recuperarea si filtrarea acestor lichide. Timp redus de stationare a utilajelor de prelucrare Realizarea de economii prin utilizarea de mai multe ori a aceluiasi lichid. Posibilitatea de a aspira si a deversa in acelasi timp.

Categorii