loading
Aveti intrebari? Contactati-ne 0720 33.86.71
Importator pentru Romania al
Miller Electric USA
Vanzare exclusiv catre Persoane Juridice.

Convertor auto de la 12V la 230V, 70W

Convertor auto: Converteste curentul continuu debitat de bateria unui autoturism de la 12V la 230V curent alternativ

Convertor auto de la 12V la 230V, 300W

Converteste curentul continuu debitat de bateria unui autoturism de la 12V la 230V curent alternativ.

Convertor auto de la 12V la 230V, 500W

Converteste curentul continuu debitat de bateria unui autoturism de la 12V la 230V curent alternativ.

Convertor auto de la 12V la 230V, 1000W

Converteste curentul continuu debitat de bateria unui autoturism de la 12V la 230V curent alternativ.

Telefoane din ce in ce mai performante, laptopuri sau GPS-uri care te poarta cu usurinta peste tot prin lume: toate acestea sunt dispozitive care ne fac viata mai usoara si carora incercam sa le facem loc si in autoturismele pe care le conducem. In acest context, este foarte important sa alegem si convertoarele auto potrivite.


Convertoarele auto sunt dispozitive pe cat de raspandite, pe atat de utile, care transforma tensiunea de la bateria auto in tensiune de la 230 si pana la 1.000 de W. In acest fel poti folosi toate dispozitivele de care ai nevoie in masina, fie ca e vorba de telefon, laptop, tableta sau altele.


Aceste convertoare auto se pot dovedi foarte utile mai ales atunci cand mergi in calatorii si vrei, de exemplu, sa te bucuri de un film pe laptop, sa folosesti un resou electric, un aparat de ras sau chiar un cuptor cu microunde. Convertoarele auto sunt, asadar, solutii excelente pentru a aduce confortul de care te bucuri in locuinta in autoturism.


DeTop iti pune la dispozitie cateva convertoare auto la cel mai bun raport calitate-pret si care se potrivesc chiar si exigentelor celor mai pretentiosi soferi. Te invitam sa le descoperi mai jos, nu inainte insa de a parcurge impreuna cateva criterii care te pot ajuta sa faci cea mai buna alegere.


Inainte de a cumpara un convertor, trebuie sa decizi care sunt dispozitivele pe care le vei conecta prin el si care este puterea lor maxima. Regula generala spune ca puterea convertoarelor auto trebuie sa depaseasca puterea dispozitivelor de trei ori. Cu alte cuvinte, cu cat puterea convertoarelor auto va fi mai mare, cu atat vei putea conecta o varietate mai mare de dispozitive.


Iata si alte criterii de care ar trebui sa tii cont:


Compatibilitate


Aceasta se stabileste in functie de acumulatorul masinii, de voltajul si de siguranta lui. Regula de baza este sa incerci sa nu depasesti niciodata valorile maxime suportate de masina din dotare.


Putere


In acest caz este foarte important sa tii cont de dispozitivele pe care le doresti incarcate si sa te asiguri ca output-ul furnizat este intotdeauna mai mare (sau egal, dupa caz) cu cel pe care il consuma dispozitivele pe care le-ai conectat.


Numar de porturi


Cele mai simple dispozitive au o priza, iar cele mai complexe ajung sa aiba pana la trei. De asemenea, ar fi bine sa alegi un produs care are si porturi USB. Acestea iti vor permite sa incarci o varietate mai mare de gadgeturi.


Acestea fiind spune, te invitam sa consulti gama de convertoare auto pe care ti-o punem la dispozitie mai jos si sa il alegi pe cel mai potrivit nevoilor si exigentelor tale.

Categorii