loading
Aveti intrebari? Contactati-ne 0720 33.86.71
Importator pentru Romania al
Miller Electric USA

Electrod cu invelis bazic 2.5mm

Electrod cu invelis bazic. Sudabilitate foarte buna , in toate pozitiile. Nivel foarte redus de stropire si control deplin al baii de metal topit. Caracteristici de rezilienta foarte bune pana la temperaturi scazute.

Electrod cu invelis bazic 3.25 mm

Electrod cu invelis bazic. Sudabilitate foarte buna , in toate pozitiile. Nivel foarte redus de stropire si control deplin al baii de metal topit. Caracteristici de rezilienta foarte bune pana la temperaturi scazute.

Aparat de sudura Esab Caddy™ Arc 151i

Numele Caddy™ a fost intotdeauna sinonim cu echipamente de sudura solide si durabile create pentru sudorii profesionisti. Ajunsa la a 5-a generatie cu echipamentele Caddy™, firma ESAB are peste 30 de ani de experienta in tehnologia invertoarelor. Create pentru a rezista Caddy™ Arc 151i este echipat cu un conector OK 50 foarte rezistent. Designul compact, si carcasa usoara din polimer si aluminiu rezistenta la impact, il fac usor de transportat. Caddy™ Arc 151i este construit in concordanta cu standardul IP23 ceea ce inseamna ca poate fi folosit in exterior, chiar si cand ploua.

Aparat de sudura Esab Origo Mig 320

Aparatul de sudura Esab Origo Mig 320 OrigoMig face parte din o gama de echipamente puternice si rezistente, fiabile si economice proiectate pentru a dura chiar in cele mai dificile medii de lucru. Atat sursa de sudare cat si dispozitivul de avans al sarmei sunt construite utilizand tehnologii verificate pentru a realiza suduri de cea mai buna calitate. Reglajul tensiunii de sudare se poate face in 40 de trepte, cu 2 trepte de inductanta. Dispozitivul de avans al sarmei OrigoFeed 304 M12 cu patru role de antrenare este independent si se poate folosi impreuna cu aceasta sursa. Cablurile de conectare sunt disponibile cu lungimi de 1.7, 5, 10 sau 15 metri.

Aparat de sudura Esab Origo Mig 4002c

Aparatul de sudura Esab Origo™ Mig 4002c este o sursa de tip "chopper" destinata pentru sudarea MIG/MAG sau cu electrozi inveliti (MMA). Tehnologia dovedita impreuna cu softul dezvoltat de ESAB asigura fiabilitate si extraordinare performante de sudare. Unitatea este construita cu o carcasa solida de metal pentrua rezista in mediile cele mai dure.

Calibrare validare aparate de sudura Esab

Oferim servicii de validare si calibrare pentru toata gama de aparate de sudura Esab

Aparat de sudure MIG-MAG Esab Origo Mig PRO C 420

Conceptie, executie si calitate garantata de firma ESAB - Suedia, certificata ISO 9001. Realizat in conformitate cu normele internationale IEC 60974-1 si EN 50199. Sursa de sudura: de curent continuu, tip redresor cu reglaj in trepte a tensiunii arcului, destinata sudarii profesionale MIG - MAG, pentru toate categoriile de lucrari, in regimuri grele de lucru, utilizabila atat in spatii inchise, cat si in exterior. Pentru sudarea materialelor din: otel carbon si slab aliat, otel inoxidabil, aluminiu, etc. Materiale de sudare: sarma plina in mediu de gaz protector si sarma tubulara, cu sau fara gaz protector.

Aparat de sudura ESAB OrigoTig 3000i AC/DC T24

Proiectat pentru sudare TIG de inalta calitate. Sursa de putere Origo™ Tig 3000i AC/DC asigura o initiere a arcului excelenta si un arc puternic, stabil, atat la sudarea in curent continuu cat si alternativ. Materialele reprezentative la sudarea in curent alternativ sunt aluminiul si aliajele din aluminiu si magneziu. Otelul inoxidabil, otelul aliat si aliajele din cupru sunt exemple de materiale reprezentative la sudarea in curent continuu Conceptie, executie si calitate garantata de firma ESAB - Suedia, certificata ISO 9001. Construit in conformitate cu EN 60794 si EN 50199. Aparat de curent continuu, tip invertor utilizat pt. sudarea WIG si cu electrozi inveliti (MMA). Destinat utilizarii in lucrari de confectii metalice industriale, reparatii, intretinere si montaj, utilizabil atat in spatii inchise, cat si in exterior, pentru sudarea otelului inoxidabil, cuprului, bronzului si a otelului carbon. Realizat in constructie modulara: sursa + unitate cu lichid de racire.

Categorii