loading
Aveti intrebari? Contactati-ne 0720 33.86.71
Importator pentru Romania al
Miller Electric USA

PH8PLUS

PH8 PLUS este o pompa autoamorsanta pentru ape curate, cu corpul din fonta.

PH8PLUS/25H

PH8PLUS/25H este un grup hidrofor echipat cu pompa auto-amorsanta din fonta. Este dotat cu: butelie de 24l cu membrana din cauciuc alimentar, presostat pentru reglarea presiunii de lucru, manometru pentru urmarirea acestei presiuni, furtun flexibil, racord cu 5 cai, cablu de alimentare.

OPTIMA MA 10MT

OPTMA MA 10MT este o pompa submersibila pentru ape murdare cu corpul pompei din inox AISI 304, cu dubla etansare în baie de ulei. Aceasta pompa se livreaza cu plutitor de siguranta (oprirea pompei la scaderea nivelului apei sub un nivel minim) si cablu de alimentare de 10 m.

Pompa de apa de suprafata PHI8-2

PHI8-2 este o electropompa auto-amorsanta, cu corpul din inox.

PH8PLUS/50H

PH8PLUS/50H este un grup hidrofor echipat cu pompa auto-amorsanta din fonta. Este dotat cu: butelie de 50l cu membrana din cauciuc alimentar, presostat pentru reglarea presiunii de lucru, manometru pentru urmarirea acestei presiuni, furtun flexibil, racord cu 5 cai, cablu de alimentare.

Electropompa de suprafata PHI9-2

PHI9-2 este o electropompa auto-amorsanta cu corpul pompei din inox.

Pompa submersibila ape reziduale PSI11 cu flotor

PSI11 este o pompa automata, pentru ape murdare, din inox, cu dubla etansare in baie de ulei. Aceasta pompa se livreaza cu plutitor de siguranta (oprirea pompei la scaderea nivelului apei sub un nivel minim) si cablu de alimentare de 10 m.

PHI9COMPACT

PHI9COMPACT este o pompa centrifugala multietajata orizontala de suprafata.

PHI9COMPACT/50H

PHI9COMPACT/50H este un hidrofor este echipat cu o pompa centrifugala multietajata orizontala de suprafata. Este dotat cu: butelie de 50l cu membrana din cauciuc alimentar, presostat pentru reglarea presiunii de lucru, manometru pentru urmarirea acestei presiuni, furtun flexibil, racord cu 5 cai, cablu de alimentare.

Pompa de suprafata CDXM200/20

CDXM200/20 este o electropompa orizontala monoetajata de suprafata, cu corpul pompei din inox.

PHI9-2/50H

PHI9-2/50H este un grup hidrofor auto-amorsant echipat cu pompa din inox. Este dotat cu: butelie de 50l cu membrana din cauciuc alimentar, presostat pentru reglarea presiunii de lucru, manometru pentru urmarirea acestei presiuni, furtun flexibil, racord cu 5 cai, cablu de alimentare.

Electropompa apa PHI9-2CDX

PHI9-2CDX este o electropompa orizontala centrifugala multietajata (cu doua turbine) de suprafata, cu elementele hidraulice din inox.

PHI9CDM

PHI9-CDM este o electropompa orizontala multietajata de suprafata, cu elementele hidraulice din inox.

PHI9CDM/50H

PHI9-CDM/50H este un hidrofor echipat cu pompa orizontala multietajata de suprafata, cu elementele hidraulice din inox. Este dotat cu: butelie de 50l cu membrana din cauciuc alimentar, presostat pentru reglarea presiunii de lucru, manometru pentru urmarirea acestei presiuni, furtun flexibil, racord cu 5 cai, cablu de alimentare.

PC7-4CDA

C7-4CDA este o electropompa multietajata (cu doua turbine) de suprafata, cu corpul pompei din fonta.

Categorii