loading
Aveti intrebari? Contactati-ne 0720 33.86.71
Importator pentru Romania al
Miller Electric USA

Freza pentru zapada profesionala Texas Snow Buster 560

TEXAS Snow Buster 560 - freza pentru zapada profesionala, cu motor pe benzina Cu freza Snow Buster 560, curatirea zapezii se transforma intr-o joaca. Curatiti suprafete mari, fara efort, cu ajutorul frezei de zapada, TEXAS Snow Buster 560. Datorita motorului puternic, de 5.5 CP, aveti un ajutor de nadejde la nevoie. Ideala pentru indepartarea zapezii cu inaltimi de pana la 56 cm. Viteza buna de lucru, gratie cutiei de viteze cu 3 + 1 rapoarte de transmisie.

Freza zapada HONDA HS 621 K1 GE

Freza de zapada ce permite indepartarea a 33 tone de zapada pe ora, cu o latime activa a frezei de 52,2 cm, inaltime de 32,3 cm si distanta de aruncare de 10 m. Echipata cu motor Honda in 4 timpi, cu pornire manuala, masina e capabila sa demareze imediat chiar la cele mai joase temperaturi. Dispozitivul puternic de iluminat asigura un mod optim de lucru chiar si in cele mai proaste conditii de vizibilitate.

Freza dezapezire Honda HS622EW - 33 tone/ora

Freza de zapada HS 622 permite indepartarea a 32 tone de zapada pe ora, cu o latime activa a frezei de 55 cm, inaltime de 50 cm si distanta de aruncare de 14 m. Echipata cu motor Honda in 4 timpi, cu pornire manuala, masina este capabila sa demareze imediat chiar la cele mai joase temperaturi. Dispozitivul puternic de iluminat asigura un mod optim de lucru chiar si in cele mai proaste conditii de vizibilitate. Prezinta sistem de locomotie pe roti si este dotata cu sistem de dezapezire cu freza si turbina.

Freza dezapezire Honda HS622ET - 37 tone/ora

Noua denumire este HSS 655 ET Freza de zapada HS 622 ET permite indepartarea a 32 tone de zapada pe ora, cu o latime activa a frezei de 55 cm, inaltime de 50 cm si distanta de aruncare de 14 m. Echipata cu motor Honda in 4 timpi, cu pornire manuala, freza pentru zapada este capabila sa demareze imediat chiar la cele mai joase temperaturi. Dispozitivul puternic de iluminat asigura un mod optim de lucru al frezei de zapada chiar si in cele mai proaste conditii de vizibilitate. Freza pentru zapada HS622EW prezinta sistem de locomotie pe senile si este dotata cu sistem de dezapezire cu freza si turbina. Aceasta freza de zapada este destinata utilizarii in regim intensiv.

Freza zapada Honda HS760EW - 46 tone/ora

Masina de curatat zapada pe roti cu o capacitate maxima de dezapezire de 46 tone/ora

Freza zapada Honda HS760ET - 42 tone/ora

Masina de curatat zapada pe senile cu o capacitate maxima de dezapezire de 42 tone/ora Acesta freza de zapada este dotata cu motor profesionala HONDA. HS760ET este o freza de zapada pe senile fapt care o face foarte manevrabila si usor de utilizat. Aceasta freza pentru zapada este destinata utilizarii in regim intensiv

Freza zapada Honda HS1390iE - 83 tone/ora

MASINA DE CURATAT ZAPADA HONDA HSM 1390i . HSM 1390i este o freza de zapada profesionala - utilaj profesional pentru dezapezire cu o capacitate maxima de curatare a zapezii de 83 tone/ora. Freza pentru curatat zapada este dotata cu senile pentru deplasare facila. Acesta freza pentru zapada este dotata cu motor profesionala Honda. Motorul foarte fiabil si componentele de mare calitate recomanda acesta freza de zapada pentru utilizare intensiva.

Categorii