loading
Aveti intrebari? Contactati-ne 0720 33.86.71
Importator pentru Romania al
Miller Electric USA

Masina electrica tuns iarba Texas 32 EL

Masina de tuns gazon pentru utilizare hobby cu urmatoarele avantaje: - greutate scazuta - design compact - economie de timp si energie - nivel de zgomot scazut Masina de tuns gazonul Texas 32 EL este recomandata pentru suprafete cuprinse intre 10-200 mp Cu un nivel de zgomot redus, este ideala pentru zonele rezidentiale - Masina este echipata cu sac colector pentru iarba, nemafiind necesara curatarea ulterioara a gazonului - Gazonul ramane intotdeauna curat, cu un aspect ingrijit

Masina tuns iarba Texas SP 46 Combi - benzina

COMBI SP46 - Masina de tuns gazonul Texas. Masina de tuns iarba Texas, cu motor pe benzina, in patru timpi, de 139 cc. Evacuarea ierbii taiate se face prin spatele masinii. Reglajul inaltimii de taiere pozitionat central. Latime mare de taiere, de 46 cm. Echipata cu sac colector pentru iarba.

Masina de tuns gazon Honda HRG 465 SDE

Masina de tuns gazon Honda HRG 465 SDE Masina de tuns gazon HRG465 SDE Honda cu autopropulsie este alegerea proprietarilor de locuinte, a expertilor in ingrijirea gazonului, gradinarilor si peisagistilor profesionisti care au de intretinut suprafete mici de gazon (sub dimensiunea unui teren de tenis). Productivitate: 700 m2 /h

Masina de tuns gazon Honda HRG536 SDE

Masina de tuns gazon HRG536 SDE Honda cu autopropulsie este alegerea proprietarilor de locuinte, a expertilor in ingrijirea gazonului, gradinarilor si peisagistilor profesionisti care au de intretinut suprafete mari de gazon. Echipamentele pentru gazon si gradina Honda sunt legendare pentru fiabilitatea si anduranta lor. Acestea reprezinta alegerea profesionistilor in ingrijirea gazonului, gradinarit si peisagistica, servind proprietati private, comerciale si guvernamentale.

Masina de tuns gazon Honda HRX537 VKEA

Masina de tuns gazon HRX537 VKE Honda cu autopropulsie este alegerea proprietarilor de locuinte, a expertilor in ingrijirea gazonului, gradinarilor si peisagistilor profesionisti care au de intretinut suprafete mari de gazon. Echipamentele pentru gazon si gradina Honda sunt legendare pentru fiabilitatea si anduranta lor. Acestea reprezinta alegerea profesionistilor in ingrijirea gazonului, gradinarit si peisagistica, servind proprietati private, comerciale si guvernamentale. Noul HRX537 VKE duce termenul de "user friendly" la un alt nivel. Avand la baza superba performanta si fiabilitate a gamei HRX, acest model asigura ulitizatorului un control precis al vitezei de deplasare prin intermediul manetei SMART Driveā„¢ cu optiunea de actionare cu degetul sau cu palma. Comenzile pentru cuplarea lamei sau controlul vitezei sunt pozitionate in jurul utilizatorului, pentru o simplitate si siguranta nemaintalnite.

Tocator de frunze model BIO55

Tocator de frunze model BIO55,motor din clasa industriala,autonomie mare.

Aspirator de frunze model AS10

Aspirator de frunze model AS10,motor din clasa industriala,autonomie mare.

Categorii