loading
Aveti intrebari? Contactati-ne 0720 33.86.71
Importator pentru Romania al
Miller Electric USA
Vanzare exclusiv catre Persoane Juridice.

ARES WET-DRY WI 125

Aspiratoare profesionale pentru praf de dimensiuni reduse pentru o depozitare facila dar foarte puternice, usor de manevrat si cu un randament ridicat. Rezervor din inox.

ARES WET-DRY WP 125

Aspiratoare profesionale pentru praf de dimensiuni reduse pentru o depozitare facila dar foarte puternice, usor de manevrat si cu un randament ridicat. Rezervor din plastic.

Aspirator profesional EXCEL WI 220

Aspiratoare profesionale pentru praf si lichide, dotate cu un rezervor de mare capacitate, usor de manevrat si cu un randamnet ridicat datorita celor 2 motoare.Aceste pot fi in varinate cu rezervor din inox.

Aspirator profesional EXCEL WI 330

Aspiratoare profesionale pentru praf si lichide, dotate cu un rezervor de mare capacitate, usor de manevrat si cu o putere sporita datorata celor 3 motoare.Aceste sunt construite cu rezervor din inox.

VERSO OVEN- aspirator pentru cuptoare electrice

Modelul de aspirator Elsea Verso Oven Plus , varianta pentru cuptoare, este realizat tehnologic pentru a putea aspira reziduurile alimentare ramase in cuptoarele electrice. Setul de aspirare special impreuna cu filtrul rezistent la temperaturi inalte permit inclusiv aspirarea in timp ce cuptorul este inca pornit (pentru cateva secunde). Modelul Verso este dotat cu doua motoare pentru a mari puterea de aspirare.

ARES - special pentru cuptoare brutarii

Modelul de aspirator Elsea Ares Plus , varianta pentru cuptoare, este realizat tehnologic pentru a putea aspira reziduurile alimentare ramase in cuptoarele electrice. Setul de aspirare special impreuna cu filtrul rezistent la temperaturi inalte permit inclusiv aspirarea in timp ce cuptorul este inca pornit (pentru cateva secunde)

Categorii