loading
Aveti intrebari? Contactati-ne 0720 33.86.71
Importator pentru Romania al
Miller Electric USA
Vanzare exclusiv catre Persoane Juridice.

Maturatoare cu om la bord ATOM H/E

ATOM are traiectorie de maturare de 125 cm, este ergonomica si foarte usor de utilizat chiar si pentru cei neinstruiti. Sistemul de curatare (distrugere) a murdariei este patentat (Dust Buster System). Mentenanta este usoara, iar periile pot fi ajustate din pozitie sezanda

Masina de maturat Mono Boxer D

Masina de maturat BOXER are traiectorie de maturare de 155 cm, este destinata spatiilor industriale si activitatilor curatare dificile. Compenetele masinii de maturat Boxer combinate cu constructia simpla ofera eficeinta, robustete, durata mare de viata. Scaunul soferului pozitionat in fata ofera o vizibiliate foarte buna, precum si siguranta operatiilor efectuate. Manetele frontale permite o manevrare usoara si controlul periilor.

Masina de maturat DUEMILLA PANZER D

Duemilla, masina de maturat profesionala, are traiectorie de maturare de 2m, este destinata spatiilor industriale si activitatilor curatare dificile. Compenetele Duemilla - masina de maturat profesionala - combinate cu constructia simpla ofera eficeinta, robustete, durata mare de viata. Scaunul soferului pozitionat in fata ofera o vizibiliate foarte buna, precum si siguranta operatiilor efectuate. Manetele frontale permite o manevrare usoara, iar utilizatiorul poate vedea ambele perii.

Maturatoare profesionala R mille D

Maturatoarea profesionala cu om la bord Mille are traiectorie de maturare de 170 cm, este destinata spatiilor industriale si activitatilor curatare dificile. Compenetele masinii de maturat Mille combinate cu constructia simpla ofera eficeinta, robustete, durata mare de viata. Scaunul soferului pozitionat in fata ofera o vizibiliate foarte buna, precum si siguranta operatiilor efectuate. Manetele frontale permite o manevrare usoara, iar utilizatiorul poate vedea ambele perii.

Masina de maturat OTTO H TOP

OTTO are traiectorie de maturare de 140 cm, este destinata spatiilor industriale si activitatilor curatare dificile.

Maturatoare cu om la bord R 703 H

Masina de maturat R703 are traiectorie de maturare de 130 cm, este ergonomica si foarte usor de utilizat. Sistemul de curatare care doteaza maturatoarea cu om la bord(distrugere) a murdariei este patentat (Dust Buster System). Pozitia scaunului soferului permite o vizibilitate foarte buna a zonei de maturat.

Masina de maturat SUPERBOXER D

SUPER BOXER are traiectorie de maturare de 155 cm, este destinata spatiilor industriale si activitatilor curatare dificile. Compenetele Super Boxer combinate cu constructia simpla ofera eficeinta, robustete, durata mare de viata. Scaunul soferului pozitionat in fata ofera o vizibiliate foarte buna, precum si siguranta operatiilor efectuate. Manetele frontale permite o manevrare usoara si controlul periilor.

Categorii