loading
Aveti intrebari? Contactati-ne 0720 33.86.71
Importator pentru Romania al
Miller Electric USA
Vanzare exclusiv catre Persoane Juridice.

Clema aliniere conducte TAG E-Z Fit Red 1" - 12"

Noua clema E-Z Fit Red Pipe Clamp poate fi utilizata pe otel inoxidabil fara alte accesorii suplimentare, acest lucru fiind datorat picioarelor si bilelor din otel inoxidabil, aceastea fiind incluse in piulite, prevenind contaminarea a conductei.

Clema aliniere conducte TAG E-Z Fit Gold Pipe Clamps 1" - 14"

Gama E-Z Fit se mandreste cu o gama de la 20 mm la 370 mm si este fabricata din otel forjat pentru o rezistenta sporita.

Dispozitiv centrare cu lant TAG E-Z Fit Single Chain Pipe Clamps Range: 1" - 72"

Gama: 1 - 72 " Clemele noastre cu lant E-Z Fit au fost concepute pentru a oferi sudorului / montatorului de tevi ce-i mai bun din ambele lumi. O clema de teava robustaa ce are putere sa alinieze si reformeze, fiind usoara si usor de folosit.

Dispozitiv centrare cu lant TAG E-Z Fit Double Chain Pipe Clamps Range: 10" - 240"

Clema cu lant dubla E-Z este o clema extra-grea proiectata pentru alinierea si reformarea tevilor si a vaselor pana la 6M, si cu pana la 80 de grosimi de perete. Clema dubla cu lant va alinia tevile cu orice plan de perete. Cablurile noastre specializate cu bari si suruburi triple, si lanturi duble care pot face fata oricarui grad de dificultate a reformarii cu usurinta.

Dispozitiv centrare cu lant TAG E-Z Fit Spider

Clema foarfeca TAG - Seria 100 Pentru alinierea rapida si precisa a tevilor cu diametre egale sau diferite pe o linie de centru comuna. Compensarea automata a diametrului. Nu este nevoie sa faceti ajustari suplimentare. Toate piesele raman usor accesibile pentru sudare.

Dispozitiv centrare hidraulic conducte magistrale TAG Cage Clamps

Cleme cusca TAG Cleme pentru tevi de aliniere externa cu blocare rapida specifice dimensiunii. Clemele cusca sunt metoda rentabila pentru a alinia rapid o singura dimensiune a tevii. Exista trei versiuni disponibile: manual, cu clichet si hidraulic.

Categorii