loading
Aveti intrebari? Contactati-ne 0720 33.86.71
Importator pentru Romania al
Miller Electric USA
Vanzare exclusiv catre Persoane Juridice.

Sisteme purjare PPM Purge Bag

Sisteme de purjare pentru sudara de tevi cu perne duble gonflabile Folosit pentru 90% din aplicatiile traditionale de purjare a sudurii tevilor pentru a oferi radacini de sudura stralucitoare, stralucitoare, fara oxid. Sistemul de purjare este rapid si usor de utilizat, oferind o purjare de sudura foarte rapida. La fabricare se folosesc materiale de inalta calitate dintre aceste sisteme care garanteaza radacini de sudura perfecte fara oxid in foarte putin timp.

Sisteme purjare PPM Rapid Purge

Purjati tevile cu diametru mai mare, mai repede ca oricand! Utilizat pentru inox, duplex, oteluri cromate, titan, nichel si alte materiale din aliaj, Sistemele Purge Bag System ™ permit sudarea cu viteza mare a imbinarilor tevilor cu diametru mai mare care trebuie purjate. Proiectat pentru a permite utilizatorului sa produca o sudura de inalta calitate, fiabila si repetabila a îmbinarilor tevilor si a tevilor din otel inoxidabil pentru a asigura un timp de purjare a sudurii foarte rapid si o radacina de sudura de foarte buna calitate, fara oxidare si decolorare.

Sisteme purjare rezistent la temperaturi inalte PPM Heat Resistant

Sisteme pentru purjarea rapida a conductelor la temperatura inalta Punga de purjare a tevilor PPM si sistemele de purjare rapida, ambele sunt disponibile ca versiuni rezistente la caldura. Proiectat pentru a fi utilizat atunci cand vor fi temperaturi ridicate, intalnite in timpul procesului de sudare a tevilor; cum ar fi conductele preincalzite si conductele unde la sudare sunt necesare temperaturi foarte ridicate.

Monitor nivel oxigen sudura PPM Handy Purge 100

Monitor nivel oxigen pentru sudura Sudarea cu gaz inert necesita excluderea oxigenului din zona de sudura în timpul procesului de sudare. Înainte de procesul de sudare, concentratia de oxigen rezidual trebuie redusa la un nivel necesar minim. Handy Purge este conceput special pentru a indica concentratia de oxigen pana la 0,01% si pentru a masura exact concentratia de oxigen pana la 0,1%. În acest interval, este absolut sigur s? sudam si produce un cordon de sudura fara oxigen (exceptiile includ metale speciale, cum ar fi titanul, zirconiul etc.).

Blocatoare/baloane conducte si magistrale PPM Expanding Pipe Stoppers

Doape de test extensibile pentru purjare si tevi generale blocare Blocatoare de tevi sau blocatoare de scurgere, asa cum sunt uneori cunoscute, sunt folosite pentru sigilarea temporara a capatului unei tevi sau deschiderea pentru multe aplicatii de testare diferite. Blocatoarele de teava sunt utilizate în principal pentru a se etansa, în conducte nou instalate sau sisteme de conducte care sunt în reparatii. Gama PPM Pipe Purge System de dopuri de tevi sunt disponibil în mai multe stiluri diferite pentru a se potrivi multora aplicatii pentru dimensiuni de tevi de la 40 mm - 1843 mm

Categorii