loading
Aveti intrebari? Contactati-ne 0720 33.86.71
Importator pentru Romania al
Miller Electric USA
Vanzare exclusiv catre Persoane Juridice.

Sistem taiere oxigaz TAG EX-CUT 3d

Masina portabila de taiere cu oxi-gaz combustibil E-Z Cut 3D poate taia în functie de unghi si forme. De la suprafete plate la curbate si suprafete cu forme, inclusiv canal, tevi si nave, constructii navale, tabla si otel unghiular. Masina portabila de taiere cu oxi-gaz E-Z Cut 3D este foarte compacta si usor de manevrat si transportat, ceea ce îl face ideal pentru nava, cupola si rezervor / cladire sau reparatii.

Sistem taiere oxigaz TAG E-Z Cut Heavy Duty Straight Line

Masina de taiat portabila cu combustibil oxi-gaz TAG E-Z Cut poate fi utilizata pentru mai multe varietati de taiere ?i este cunoscuta pentru maximul de fiabilitate în industria grea. Masina de taiat portabila cu oxi-gaz TAG E-Z Cut este dotata standard cu un sistem de actionare cu pas dublu. Sistemul de control al vitezei al TAG E-Z Cut a adoptat un sistem de actionare cu pas dublu, care functioneaza cu un motor si cu un condensator care se roteste la viteza constanta 500rpm la 50Hz pentru a preveni aparitia problemelor de caldura si tensiune.

Sistem taiere oxigaz TAG E-Z PIPECUT

E-Z Pipecut de la TAG este disponibil si ca model cu motor automat. Condus în jurul conductei cu o telecomanda, cu viteza reglabila, odata ce viteza este setata corect la grosimea peretelui conductei, portabilul E-Z Pipecut Auto aparat de taiat oxigaz va taia si tesi teava fara a fi nevoie de interventia operatorului. Poate fi si aparat portabil de taiere cu combustibil oxigaz E-Z Pipecut Auto utilizat pentru taierea materialelor exotice precum otelul inoxidabil, de catre convertirea de la oxigaz, la un sistem cu plasma (plasma suport pentru lanterne disponibil la cerere).

Sistem taiere oxigaz TAG E-Z PipeCut NC Pipe Profiling Machine

Masina de profilat tevi TAG E-Z Pipecut NC este conceputa pentru taierea de forme si contururile in conducte si profilarea capetelor conductelor. Masina de profilat tevi TAG E-Z Pipecut NC este usor de utilizat si vine ca si standard cu software pentru taierea formelor, inclusiv taierea in T, taiere cot si taierea gaurilor etc.

Categorii