loading
Aveti intrebari? Contactati-ne 0720 33.86.71
Importator pentru Romania al
Miller Electric USA
Vanzare exclusiv catre Persoane Juridice.

Stand pentru conducte diametru mare TAG Duo Pipe Stand

Duo este reglabil pe înaltime ?i foloseste schimbarea rapida stilul capetelor de fixare a tevii. Proiectat pentru tevi cu diametre mari. Cu frane de blocare pe roti pentru a asigura blocarea intr-o pozitie a tevii pentru marcare. Acum este livrat standard cu picioare rabatabile usurinta in utilizare si transport, si proiectat cu un sistem ultra sigur de blocare.

Stand pentru conducte cu acces dificil TAG Uno Pipe Stands

Suportul UNO este un suport de tevi simplu, simplu de utilizat si usor de montat. Popular pentru locuri de munca cu acces restrans in centrale electrice, submarine, rafinarii etc. Un favorit pentru munca redusa in toate magazinele fabuloase.

Dispoizitiv rotatie electric TAG 1 Ton Pipe Rotator

TAG Rotator pentru teava de 1 Tona Viteza este reglabila, actionata cu pedala, rotator de podea / banc. Setul nostru de rotatoare pentru teava de 1 ton? este alcatuit din: - 1 unitate de ac?ionare - 1 o comanda de picior pe pedala si reglare fina a vitezei. Dovedind-se a fi cel mai popular in atelierele de fabricatie din intreaga lume! Sunt disponibile unitati de ralanti suplimentare pentru a se potrivi cu lungimi mai mari de teava Sunt disponibile si unitati de lucru mai mari si mai grele

Categorii