loading
Aveti intrebari? Contactati-ne 0720 33.86.71
Importator pentru Romania al
Miller Electric USA
Vanzare exclusiv catre Persoane Juridice.

Compresor FIAC cu piston, COSMOS 225 - debit 170 l/min

COSMOS 225 este un compresor profesional, coaxial, cu un piston , actionat de un motor electric monofazat. Grupul compresor are o constructie robusta, ungere îmbunatatita realizata cu un consum scazut de ulei, aripioare de racire a cilindrului si a capacului chiulasei, ventilatie fortata cu debit mare, nivel redus de zgomot. Este echipat cu presostat, protectie termica cu resetare automata, regulator de presiune, manometru, supapa de siguranta, robinet de purjare a condensului , roti si maner pentru transport.

Compresor FIAC, cu piston, insonorizat, PRESTIGE debit 160l/min

Compresor Fiac, cu piston, insonorizat, PRESTIGE debit 160l/min. Compresor Fiac actionat de un motor electric monofazat

Compresor FIAC cu piston, COSMOS 255 - debit 190 l/min

COSMOS 255 este un compresor profesional, coaxial, cu un piston, actionat de un motor electric monofazat. Grupul compresor are o constructie robusta, ungere îmbunatatita realizata cu un consum scazut de ulei, aripioare de racire a cilindrului si a capacului chiulasei, ventilatie fortata cu debit mare, nivel redus de zgomot. Este echipat cu presostat, protectie termica cu resetare automata, regulator de presiune, manometru, supapa de siguranta, robinet de purjare a condensului, roti si maner pentru transport.

Compresor FIAC, cu piston, insonorizat, VERTICAL debit 160l/min

VERTICAL este un compresor coaxial, cu un piston, insonorizat, actionat de un motor electric monofazat. Datorita constructiei pe verticala poate fi depozitat usor pe suprafete reduse. Datorita sistemului de autolubrefiere (compresor fara ulei) aerul rezultat poate fi folosit la aplicatii care necesita un aer uscat si curat. Este echipat cu presostat, protectie termica cu resetare automata, regulator de presiune, manometru, supapa de siguranta, robinet de purjare a condensului , roti si maner pentru transport.

Compresor FIAC cu piston, COSMOS 100LT debit 240 l/min

COSMOS 100 este un compresor profesional, coaxial, cu un piston , actionat de un motor electric monofazat. Grupul compresor are o constructie robusta, ungere îmbunatatita realizata cu un consum scazut de ulei, aripioare de racire a cilindrului si a capacului chiulasei, ventilatie fortata cu debit mare, nivel redus de zgomot. Este echipat cu presostat, protectie termica cu resetare automata, regulator de presiune, manometru, supapa de siguranta, robinet de purjare a condensului, roti si maner pentru transport.

Compresor FIAC cu piston, profesional, AB100/330MC debit 330 l/min

AB100/330MC este un compresor profesional cu doua pistoane actionat prin curea de un motor electric monofazat. Are un randament îmbunatatit, o constructie robusta si este echipat cu presostat resetabil automat, manometru, regulator de presiune, supapa de siguranta, supapa de purjare, mâner si roti pentru transport. Compresoarele cu curea FIAC sunt compresoare profesionale, foarte fiablie, recomandate pentru o utilizare de tip profesional in vulvanizxari, vopsitorii, service-uri auto, productie, etc.

Compresor FIAC cu piston, profesional, AB200-410MC debit 410 l/min

Debit refulat in functie de presiune: 288 l/min la 1.0 bar 248 l/min la 2.8 bar 218 l/min la 4.8 bar 200 l/min la 6.2 bar 178 l/min la 8.0 bar 155 l/min la 10 bar

Compresor FIAC cu piston, profesional, AB500/1050F stationar debit 1050 l/min

AB500/1050F este un compresor profesional cu doua pistoane actionat prin curea de un motor electric trifazat. Are un randament îmbunatatit, o constructie robusta si este echipat cu filtru de 1/2”, presostat cu protectie termica resetabil manual, manometru, regulator de presiune, supapa de siguranta si supapa de purjare. Compresor stationar, fara roti si maner in varianta standard. APLICATII: AB500/1050F este foarte fiabil astfel încât este recomandat pentru aplicatii industriale in ateliere de vopsit, ateliere de vulcanizat, actionare scule pneumatice, intreprinderi mici si mijlocii

Categorii