loading
Aveti intrebari? Contactati-ne 0720 33.86.71
Importator pentru Romania al
Miller Electric USA

Generatoarele de curent electric, intalnite si sub numele de grupuri electrogene, sunt echipamente formate dintr-un motor termic si un alternator, ce transforma energia mecanica in energie electrica. Generatoarele de curent electric sunt de mai multe feluri, in functie de scopul utilizarii, si permit evitarea neplacerilor in cazul unor caderi persistente de tensiune.


Desigur, un grup electrogen este solutia perfecta si pentru cladirile localizate in zone fara acces la reteaua de energie electrica, asadar, utilitatea acestuia este de necontestat.


Daca esti in cautarea unui astfel de echipament, esti in locul potrivit. La DeTop ai la dispozitie o gama variata de generatoare de curent la preturi corecte, calitatea acestora fiind garantata de producatori. Am ales sa introducem in portofoliul nostru doar produse de la branduri de top, astfel incat sa te asiguram ca vei investi corect. In cazul in care doresti detalii suplimentare despre acestea sau despre serviciile noastre, contacteaza-ne!


Alege generatoare de curent performante de la DeTop!


Achizitionarea de generatoare de curent este un proces care trebuie parcurs cu atentie, fiecare pas fiind influentat de mai multi factori. Pe langa scopul utilizarii, in procesul de selectie al unui generator curent este necesar sa se tina cont si de locul unde va fi amplasat (mediu interior sau exterior), putere, tipul de motor termic (diesel sau benzina) etc.


La DeTop ai la dispozitie o gama variata de generatoare curent electric, la preturi corecte. De la modelele semiprofesionale, destinate pentru uz casnic, hobby sau camping, la cele profesionale, insonorizate sau neinsonorizate, clasice sau de sudura, destinate pentru uz industrial si altele, toate provin de la branduri de top, precum TECHNIK, KIPOR, MILLER, BENZA sau PRAMAC, remarcandu-se printr-o functionalitate excelenta si o durabilitate mare.


Ai nevoie de ajutor in alegerea generatoarelor de curente potrivite? Contacteaza-ne! Serviciul de consiliere DeTop a fost special conceput in acest sens, deoarece stim cat de important este sa ne bazam fiecare achizitie pe informatii cat mai exacte.

Categorii