loading
Aveti intrebari? Contactati-ne 0720 33.86.71
Importator pentru Romania al
Miller Electric USA

Generator de curent cu pornire automata SDS6500SA

Generatorul SDG6500SA_A este conceput si realizat asfel incat sa acopere aplicatiile cu necesar redus de putere electrica generata in conditiile unei fiabilitati ridicate si cu performante optime. Panoul de pornire si transfer automat tip GB-07 este conceput si realizat pentru a asigura echiparea generatoarelor ca sursa de avarie la caderea retelei principale. Panoul GB-07 monitorizeaza permanent parametrii de baza ai retelei electrice principlale. Daca acesti parametri (tensiune, frecventa) se deterioreaza si depasesc limitele admisibile atunci panoul comanda in 2-6 secunde pornirea motorului generatorului si transfera consumatorul de pe reteaua electrica principala pe generator. La revenirea retelei electrice principale in parametri panoul transfera consumatorul de pe generator pe retea si apoi da comanda de oprire a motorului generatorului. Panoul de comanda si transfer automat ofera posibilitatea selectarii a doua moduri de lucru: AUTOMAT-MANUAL.

Generator de curent cu pornire automata SDMO Technic 6500 E AVR

Generator de curent profesional echipat cu motorizare Kohler. Producator: SDMO Franta. Echipat complet cu panou de automatizare pentru pornire/oprire automata Dotat standard cu AVR ! Putere: 6.5 KW

Generator monofazat Pramac 8KVA - pornire automata

Generator robust destinat utilizarii intense zilnice.

Generator monofazat 4.2KVA - pornire automata

Generator dotat cu motor Subaru - clasa industriala , destinat utilizarii intensive!

Generator trifazat Pramac 8KVA - pornire automata

Generator robust destinat utilizarii intense zilnice. Generator de curent trifazat dotat cu panou de automatizare (anclansare automata). Motor industrial Honda. Racire pe aer.

Generator monofazat 8KVA - pornire automata

Generator dotat cu motor Subaru - clasa industriala , destinat utilizarii intensive

Generator trifazat 6.6KVA - pornire automata

Generator dotat cu motor Subaru - clasa industriala , destinat utilizarii intensive!

Generator de curent cu pornire automata SDMO Technic 10000 E AVR

Generator de curent profesional echipat cu motorizare Kohler. Producator: SDMO Franta. Echipat complet cu panou de automatizare pentru pornire/oprire automata Dotat standard cu AVR ! Putere: 10 KW

Generator de curent trifazat Pramac 12 KVA insonorizat

Generator insonorizat pentru nivel redus de zgomot si protectie la intemperii.

Generator monofazat 12KVA - pornire automata

Generator dotat cu motor Subaru - clasa industriala , destinat utilizarii intensive!

Generator trifazat 12KVA - pornire automata

Generator dotat cu motor Subaru - clasa industriala , destinat utilizarii intensive!

Kipor KDE 6700 TA Generator de curent cu pornire automata

Kipor KDE 6700 TA -Generator de curent electric, monofazat , cu automatizare. Sistem automat de transfer: Modulul de automatizare incorporat verifica permanent parametrii energiei electrice de la reteaua nationala. Daca apar intreruperi sau variatii mai mari de Ā±10% de la parametrii de referinta, generatorul porneste si alimenteaza imobilul. Transferul sarcinii este realizat in 15 - 60 secunde, in functie de temperatura ambianta. La temperaturi scazute, timpul necesar stabilizarii termice a motorului creste si transferul de sarcina se realizeaza mai greu. Functia de autodiagnosticare: verifica in mod constant parametrii de functionare ai generatorului, oprindu-l in cazul unei defectiuni. Pornirea periodica de verificare: pentru a asigura o buna functionare in caz de necesitate, generatorul porneste automat o data la fiecare 30 de zile pentru a efectua teste de functionare.

Categorii