loading
Aveti intrebari? Contactati-ne 0720 33.86.71
Importator pentru Romania al
Miller Electric USA
Vanzare exclusiv catre Persoane Juridice.

Generator trifazat 12KVA - pornire automata

Generator dotat cu motor Subaru - clasa industriala , destinat utilizarii intensive!

Generator trifazat 6.6KVA - pornire automata

Generator dotat cu motor Subaru - clasa industriala , destinat utilizarii intensive!

Generator monofazat 3KVA - pornire automata

Generator monofazat 3KVA, cu pornire automata. Generator monofazat ECHIPAT CU PANOU DE AUTOMATIZARE

Generator monofazat 4.2KVA - pornire automata

Generator dotat cu motor Subaru - clasa industriala , destinat utilizarii intensive!

Generator monofazat 8KVA - pornire automata

Generator dotat cu motor Subaru - clasa industriala , destinat utilizarii intensive

Generator monofazat Pramac 12KVA - pornire automata

Generator 12KVA, monofazat, Pramac - generator robust destinat utilizarii intense zilnice

Generator monofazat 12KVA - pornire automata

Generator dotat cu motor Subaru - clasa industriala , destinat utilizarii intensive!

Generator trifazat Pramac 12KVA - pornire automata

Generator robust destinat utilizarii intense zilnice.

Generator monofazat Pramac 5 KVA - pornire automata

Generator robust destinat utilizarii intense zilnice.

Generator monofazat Pramac 8KVA - pornire automata

Generator robust destinat utilizarii intense zilnice.

Generator trifazat Pramac 8KVA - pornire automata

Generator robust destinat utilizarii intense zilnice. Generator de curent trifazat dotat cu panou de automatizare (anclansare automata). Motor industrial Honda. Racire pe aer.

Generator de curent trifazat Pramac 12 KVA insonorizat

Generator insonorizat pentru nivel redus de zgomot si protectie la intemperii.

Kipor KDE 6700 TA Generator de curent cu pornire automata

Kipor KDE 6700 TA -Generator de curent electric, monofazat , cu automatizare. Sistem automat de transfer: Modulul de automatizare incorporat verifica permanent parametrii energiei electrice de la reteaua nationala. Daca apar intreruperi sau variatii mai mari de Ā±10% de la parametrii de referinta, generatorul porneste si alimenteaza imobilul. Transferul sarcinii este realizat in 15 - 60 secunde, in functie de temperatura ambianta. La temperaturi scazute, timpul necesar stabilizarii termice a motorului creste si transferul de sarcina se realizeaza mai greu. Functia de autodiagnosticare: verifica in mod constant parametrii de functionare ai generatorului, oprindu-l in cazul unei defectiuni. Pornirea periodica de verificare: pentru a asigura o buna functionare in caz de necesitate, generatorul porneste automat o data la fiecare 30 de zile pentru a efectua teste de functionare.

Generator de curent cu pornire automata SDS6500SA

Generatorul SDG6500SA_A este conceput si realizat asfel incat sa acopere aplicatiile cu necesar redus de putere electrica generata in conditiile unei fiabilitati ridicate si cu performante optime. Panoul de pornire si transfer automat tip GB-07 este conceput si realizat pentru a asigura echiparea generatoarelor ca sursa de avarie la caderea retelei principale. Panoul GB-07 monitorizeaza permanent parametrii de baza ai retelei electrice principlale. Daca acesti parametri (tensiune, frecventa) se deterioreaza si depasesc limitele admisibile atunci panoul comanda in 2-6 secunde pornirea motorului generatorului si transfera consumatorul de pe reteaua electrica principala pe generator. La revenirea retelei electrice principale in parametri panoul transfera consumatorul de pe generator pe retea si apoi da comanda de oprire a motorului generatorului. Panoul de comanda si transfer automat ofera posibilitatea selectarii a doua moduri de lucru: AUTOMAT-MANUAL.

Generator de curent cu pornire automata SDMO Technic 10000 E AVR

Generator de curent profesional echipat cu motorizare Kohler. Producator: SDMO Franta. Echipat complet cu panou de automatizare pentru pornire/oprire automata Dotat standard cu AVR ! Putere: 10 KW

Generator de curent cu pornire automata SDMO Technic 6500 E AVR

Generator de curent profesional echipat cu motorizare Kohler. Producator: SDMO Franta. Echipat complet cu panou de automatizare pentru pornire/oprire automata Dotat standard cu AVR ! Putere: 6.5 KW

Generatoarele de curent se impart, in functie de optiunile de pornire, in trei mari tipuri: generatoare automate, cu pornire la cheie si cu pornire la sfoara. De departe, primul tip este cel mai apreciat, deoarece va asigura pornirea automata a echipamentului in situatia in care se va semnala intreruperea curentului electric.


Desigur, acest tip de grup electrogen este considerat de catre specialisti ca fiind cel mai costisitor dintre toate, insa, date fiind avantajele sale numeroase, se va dovedi intotdeauna o alegere inteleapta.


La DeTop ai la dispozitie mai multe astfel de modele de generatoare, la preturi corecte. Pentru a te asigura ca achizitionezi produsul potrivit, am ales sa lucram doar cu parteneri de incredere, in portofoliul nostru gasindu-se doar produse de la branduri cu experienta si cu un foarte bun nume pe piata internationala.


Descopera gama de generatoare automate!


Asa cum am spus, generatoarele de curent automate sunt poate cele mai bune variante. La randul lor, acestea sunt de doua tipuri, semiprofesionale (pentru uz casnic sau camping) si industriale. La DeTop gasesti modele din ambele categorii, produse de branduri precum SDS, PRAMAC, SDMO sau KIPOR.


In ceea ce priveste tipul de alimentare, iti punem la dispozitie atat generatoare cu pornire automata ce functioneaza cu benzina, cat si modele ce functioneaza cu motorina, fiecare varianta raspunzand unor nevoi specifice. Grupurile electrogene se gasesc cu diferite tipuri de rezervor si in diferite marimi, astfel ca vei putea alege exact produsul potrivit exigentelor tale.


Produsele sunt insotite de garantii si sunt livrate in 2-3 zile lucratoare de la plasarea comenzii. In cazul in care ai nevoie de ajutor in procesul de cumparare, mai exact, daca nu stii ce tip de grup sa alegi, ce combustibil, motor sau tip de carcasa, apeleaza cu incredere la serviciile noastre de consiliere. Iti stam la dispozitie cu toate informatiile necesare unei alegeri intelepte!

Categorii