loading
Aveti intrebari? Contactati-ne 0720 33.86.71
Importator pentru Romania al
Miller Electric USA

Generator de curent diesel Kipor KDE 2500X

Generator de curent diesel Kipor KDE 2500X cu o putere maxima de 2KVA Acest generator de curent diesel beneficiaza de o autonomie de 18 ore .

Generator de curent diesel Kipor KDE 3500X

Generator de curent diesel Kipor KDE 3500X cu o putere maxima de 3.2KVA Acest generator de curent diesel beneficiaza de o autonomie de 8.5 ore .

Generator de curent monofazat diesel E4500

Generator monofazat PRAMAC E4500 dotat cu motor din clasa industriala diesel . Producator motor: Yanmar , Japonia

Generator de curent monofazat diesel E6500

Generator monofazat PRAMAC E6500 dotat cu motor din clasa industriala diesel . Producator motor: Yanmar , Japonia

Generator de curent trifazat diesel E4500

Generator trifazat PRAMAC E4500 dotat cu motor din clasa industriala diesel . Producator motor: Yanmar , Japonia

Generator de curent trifazat diesel E6000

Generator trifazat PRAMAC E6000 dotat cu motor din clasa industriala diesel . Producator motor: Yanmar , Japonia

Generator de curent trifazat diesel S6000

Generator trifazat PRAMAC S6000 dotat cu motor din clasa industriala diesel . Producator motor: Yanmar , Japonia

Generator de curent trifazat diesel S9000

Generator trifazat PRAMAC S9000 dotat cu motor din clasa industriala diesel . Producator motor: Ruggerini , Italia

Optand pentru generatoare Diesel te bucuri automat de eficienta! La DeTop ai la dispozitie atat grupuri electrogene Diesel marca KIPOR, cat si modele PRAMAC, produse renumite pentru calitatea lor inalta. Comanda ta va fi livrata in cel mai scurt timp, de regula in 2-3 zile lucratoare de la plasarea ei.


Brandurile anterior mentionate sunt printre cele mai renumite din domeniul lor de activitate, acordand o deosebita atentie dezvoltarii permanente a produselor pe care le concep. Asadar, poti fi sigur ca investesti in grupuri electrogene performante si durabile.


De regula, produsul potrivit este cel ce raspunde cel mai bine nevoilor tale. Astfel, dupa ce ai definit clar scopul utilizarii, poti da startul procesului de selectie. In alegerea generatorului de curent Diesel tine cont de factori precum: puterea motorului, tipul motorului, modul de racire, dimensiunile aparatului, carcasa etc.


Cere mai multe detalii despre gama de generatoare de curent Diesel!


Probabil stii deja faptul ca generatoarele de curent Diesel sunt cele mai apreciate modele, date fiind caracteristicile lor de exceptie. Desigur, nici cele pe benzina sau pe gaz nu sunt de trecut cu vederea, insa cand vine vorba de eficienta, grupul electrogen Diesel castiga intotdeauna.


Majoritatea avantajelor oferite de aceste grupuri rezulta din tipul combustibilului utilizat, mai exact motorina. Acesta face ca un astfel de generator sa fie mult mai rezistent in timp, mai usor de intretinut si mai economic. Desigur, aceste avantaje sunt insotite de altele, specifice brandului ales: unele companii producatoare alegand sa ofere beneficii precum preturi mai accesibile, altele introducand in aceste dispozitive piese componente (motoare, alternatoare) premium etc.


Ambele branduri prezente in portofoliul DeTop iti ofera produse de calitate, la preturi corecte. Daca gasirea solutiei energetice potrivite ti se pare o provocare, contacteaza-ne si lasa-ne sa te ajutam cu sfaturi si informatii pertinente!

Categorii