loading
Aveti intrebari? Contactati-ne 0720 33.86.71
Importator pentru Romania al
Miller Electric USA

Generator de curent TECHNIK Technikgen 2500

TECHNIKGEN 2500 este un generator de curent alternativ si continuu (12V), monofazat, portabil, fiind montat pe un cadru tubular de protectie si manipulare, actionat de un motor termic pe benzina cu pornire manuala, la sfoara.

Generator Kipor KGE 2500 X

Generator de curent monofazat KIPOR KGE2500X Putere maxima 2,2 kVA Rezervorul mare confera o autonomie de pana la 21,5 ore Cea mai recenta tehnologie AVR Panou de control modern Echipat cu senzor lipsa presiune ulei

Generator Kipor KGE 4000 X

Generator curent Kipor KGE4000X MONOFAZAT Avantaje multiple: Design deosebit si tehnologie moderna: Panoul de control digital înglobeaza toate comenzile generatorului iar display-ul cu led-uri afiseaza în timp real parametrii de funtionare: tesiunea, curentul si frecventa. Curent de calitate AVR-ul imbunatatit limiteaza fluctuatiile curentului de iesire si ofera protectie la suprasarcina, oprind automat generatorul evitand astfel avarierea sistemului.

Generator Kipor KGE 6500 X

Generator curent Kipor KGE6500X MONOFAZAT Avantaje multiple: Design deosebit si tehnologie moderna: Panoul de control digital înglobeaza toate comenzile generatorului iar display-ul cu led-uri afiseaza în timp real parametrii de funtionare: tesiunea, curentul si frecventa. Curent de calitate AVR-ul imbunatatit limiteaza fluctuatiile curentului de iesire si ofera protectie la suprasarcina, oprind automat generatorul evitand astfel avarierea sistemului.

Generator Kipor KGE 6500 X3

Generator de curent trifazat Kipor KGE6500 X3 . Acest generator beneficiaza de urmatoarele avantaje: Nivel de zgomot redus: Datorita carcasei dublu insonorizata si a sistemului de combustie de mare eficienta care asigura arderea completa. Design deosebit si tehnologie moderna: Panoul de control digital înglobeaza toate comenzile generatorului iar display-ul cu led-uri afiseaza în timp real parametrii de funtionare: tesiunea, curentul si frecventa. Curent de calitate AVR-ul imbunatatit limiteaza fluctuatiile curentului de iesire si ofera protectie la suprasarcina, oprind automat generatorul evitând astfel avarierea sistemului.

Cautarea unui generator de curent ieftin se poate dovedi dificila, in special datorita multitudinii de modele disponibile la ora actuala pe piata. Cum investitia intr-un astfel de echipament este, de obicei, mare, este important sa achizitionam produsul care raspunde perfect tuturor exigentelor noastre.


De aceea, in procesul de selectie al unui generator, pretul nu ar trebui tratat ca factor decisiv, insa este necesar sa reflecte calitatea. De regula, modelele semiprofesionale de generatoare de curent au preturi accesibile, fiind concepute pentru uz casnic sau camping, unde numarul consumatorilor este relativ mic.


La DeTop ai la dispozitie modele semiprofesionale de generatoare de curent, la pret accesibil. Fie ca optezi pentru un model TECHNIK, generator de curent alternativ si continuu portabil, fie pentru un KIPOR, ai garantia unui produs la un pret corect si de o calitate superioara.


La DeTop gasesti generatoare de curent semiprofesionale la preturi accesibile!


Modelele de grupuri electrogene din aceasta gama au preturi accesibile. Desigur, ele sunt concepute pentru uz semiprofesional, astfel ca nu vor face fata unui numar foarte mare de consumatori sau in conditii de lucru dificile. Acest lucru nu inseamna ca nu sunt potrivite!


Este important sa iti stabilesti inca de la inceput nevoile, astfel incat sa te asiguri ca ai investit corect. In cazul in care nu stii totusi ce sa achizitionezi, nu ezita sa ceri sfatul unui specialist.


Echipa noastra te va ajuta cu toate informatiile de care ai nevoie. Daca va constata ca generatoarele ieftine din aceasta categorie nu raspund cerintelor tale, te va indrepta catre alta, de exemplu, catre cea a generatoarelor pe motorina, unde se gasesc modele profesionale cu caracteristici impresionante. Contacteaza-ne si permite-ne sa te ajutam!

Categorii