loading
Aveti intrebari? Contactati-ne 0720 33.86.71
Importator pentru Romania al
Miller Electric USA

Generator de curent TECHNIK Technikgen 2500

TECHNIKGEN 2500 este un generator de curent alternativ si continuu (12V), monofazat, portabil, fiind montat pe un cadru tubular de protectie si manipulare, actionat de un motor termic pe benzina cu pornire manuala, la sfoara.

Generator Kipor KGE 2500 X

Generator de curent monofazat KIPOR KGE2500X Putere maxima 2,2 kVA Rezervorul mare confera o autonomie de pana la 21,5 ore Cea mai recenta tehnologie AVR Panou de control modern Echipat cu senzor lipsa presiune ulei

Generator Kipor KGE 4000 X

Generator curent Kipor KGE4000X MONOFAZAT Avantaje multiple: Design deosebit si tehnologie moderna: Panoul de control digital înglobeaza toate comenzile generatorului iar display-ul cu led-uri afiseaza în timp real parametrii de funtionare: tesiunea, curentul si frecventa. Curent de calitate AVR-ul imbunatatit limiteaza fluctuatiile curentului de iesire si ofera protectie la suprasarcina, oprind automat generatorul evitand astfel avarierea sistemului.

Generator Kipor KGE 6500 X

Generator curent Kipor KGE6500X MONOFAZAT Avantaje multiple: Design deosebit si tehnologie moderna: Panoul de control digital înglobeaza toate comenzile generatorului iar display-ul cu led-uri afiseaza în timp real parametrii de funtionare: tesiunea, curentul si frecventa. Curent de calitate AVR-ul imbunatatit limiteaza fluctuatiile curentului de iesire si ofera protectie la suprasarcina, oprind automat generatorul evitand astfel avarierea sistemului.

Generator Kipor KGE 6500 X3

Generator de curent trifazat Kipor KGE6500 X3 . Acest generator beneficiaza de urmatoarele avantaje: Nivel de zgomot redus: Datorita carcasei dublu insonorizata si a sistemului de combustie de mare eficienta care asigura arderea completa. Design deosebit si tehnologie moderna: Panoul de control digital înglobeaza toate comenzile generatorului iar display-ul cu led-uri afiseaza în timp real parametrii de funtionare: tesiunea, curentul si frecventa. Curent de calitate AVR-ul imbunatatit limiteaza fluctuatiile curentului de iesire si ofera protectie la suprasarcina, oprind automat generatorul evitând astfel avarierea sistemului.

Categorii