loading
Aveti intrebari? Contactati-ne 0720 33.86.71
Importator pentru Romania al
Miller Electric USA
Vanzare exclusiv catre Persoane Juridice.

Generator de sudura Miller Big Blue 400 Pro ArcReach

Proiectat pentru profesionisti, generatorul de sudura Big Blue 400 Pro este usor de utilizat, fiabil si economic.

Generator pentru sudura WGT220 DC

Generator de sudura profesional dotat cu motor Subaru. Indicat pentru utilizarea in regim de santier sau la activitati care necesita un nivel inalt de fiabilitate.

Generator de curent pentru sudura 300A

Generator de sudura pentru utilizare industriala.

Generator pentru sudura Energy 220 WT

Generator de curent si sudura ideal pentru lucrari in zone greu accesibile. Alimentarea sculelor pe santiere sau oriunde este nevoie este asigurata de fiabilitatea acestui generator dotat cu motor Subaru.

Generator de sudura Pramac W170

Seria de generatoare de sudura profesionale W ofera masini de sudura cu motor fiabile si robuste, de la 170 la 220 A, cu reglaj manual al curentului si intensitatii de sudura. Seria de generatoare de sudura profesionale W este dsiponibila atat in versiune deschisa sau inchisa (cu sau fara carcasa)

Generator de sudura Pramac W210

Seria de generatoare de sudura profesionale W ofera masini de sudura cu motor fiabile si robuste, de la 170 la 220 A, cu reglaj manual al curentului si intensitatii de sudura. Seria de generatoare de sudura profesionale W este dsiponibila atat in versiune deschisa sau inchisa (cu sau fara carcasa)

Generator de sudura Miller BlueStar 185/185DX

Generator portabil de sudare: SEM, MIG, TIG, SAW;

Generator de sudura Miller BIG – BLUE 400 X

Generator de sudura Miller BIG – BLUE 400 X Generator portabil de sudare: SEM, MIG, TIG, SAW; Miller® BigBlue 400X este un generator pentru sudare si putere auxiliara, care ofera 500A curent maxim de sudare si 5500W putere electrica maxim?.

Generator de sudura Pramac W220

Generator de sudura profesional Pramac W220 echipat cu motor Honda GX390 Cel mai robust si viabil generator Pramac din gama generatoarelor de sudura, de ultima generatie. Generator de sudura cu pornire manuala, la sfoara, dotat cu un rezervor de 6.1 litri, care-i asigura o autonomie de sudura de aproximativ 3 ore.

Generator sudura SDMO VX220 / 7.5HS

- sudura in curent continuu pana la 200 A - putere maxima la 230 V: 3,7 kW - putere maxima la 400 V: 6,5 kVA - motor HONDA profesional

Generator sudura SDMO WELDARC 300 TE XL C

WELDARC 300 TE XL C este un generator de sudura ideal pentru utilizarea profesionala si in conditii grele de lucru; Este un generator pentru sudura dar se pot alimenta la el si scule electrice monofazate Are o constructie compacta, robusta fiind montat pe un cadru solid din otel; Motor profesional KOHLER OHV - CH 640S in 4 timpi; Motorul este prevazut cu protectie la nivel scazut de ulei printr-un senzor in baia de ulei; Prizele sunt prevazute cu protectie magneto-termica care declanseaza automat la suprasarcina; Reglajul curentului de sudura se poate face continuu cu ajutorul unui potentiometru.

Pe langa aparatul potrivit, pe santier sau in zonele unde nu exista posibilitatea de alimentare la reteaua electrica este necesar un generator de sudura. Acest echipament trebuie selectat corect, atat in functie de putere, cat si in functie de combustibilul utilizat, modul de pornire sau usurinta in transportare.


De regula, cele mai populare grupuri electrogene pentru sudura au o putere de la 2.7 Kw in sus, sunt alimentate cu diesel si sunt portabile.


La DeTop ai la dispozitie o gama variata de generatoare pentru sudura, de la producatori de renume precum MILLER, SDMO sau PRAMAC. Vorbim asadar de produse de inalta calitatea, care se remarca prin fiabilitate, rezistenta si durabilitate. Acestea au preturi corecte si sunt livrate rapid, oriunde in Romania. Contacteaza-ne pentru mai multe detalii!


Exploreaza intreaga gama de generatoare sudura de la DeTop!


Toate generatoarele de sudura din portofoliul DeTop sunt robuste si rezistente, fiind ideale pentru utilizarea profesionala in conditii grele de lucru, fiabilitatea fiindu-le asigurata de motoarele de ultima generatie si dotarile de calitate superioara. Astfel, fie ca optezi pentru un generator sudura MILLER sau pentru un model PRAMAC, ai siguranta unui produs durabil, ce te ajuta sa-ti indeplinesti cu succes sarcinile.


Cum alegi corect generatorul de sudura? Urmarind anumite criterii, dintre care: tipul motorului (motoarele diesel sunt, de exemplu, mai potrivite pentru grupurile electrogene ce vor furniza puteri mai mari de lucru), alternatorul (alternatoarele cu capacitati mai mari sunt indicate pentru sarcini mari), panoul de comanda (trebuie sa iti ofere control deplin asupra functionarii aparatului), tipul de pornire (exista modele cu pornire la sfoara, ce necesita mai multa indemanare, si modele cu pornire la cheie), tipul carcasei etc.


Un factor decisiv in alegere este reprezentat de numarul de consumatori care vor fi alimentati de grupul electrogen. Daca gasirea produsului de care ai nevoie se dovedeste a fi prea obositoare, nu ezita sa ne ceri sfatul. Suntem alaturi de tine nu doar cu produse de calitate, ci si cu informatii pertinente!

Categorii