loading
Aveti intrebari? Contactati-ne 0720 33.86.71
Importator pentru Romania al
Miller Electric USA
Vanzare exclusiv catre Persoane Juridice.

Generator de curent Kipor KDE 20SS3

Avantaje multiple: Nivel de zgomot redus: Datorita carcasei insonorizate si a sistemelor de admisie si evacuare gaze cu dublu atenuator de zgomot Design deosebit si tehnologie moderna: Evacuarea gazelor se face prin partea de sus facilitând astfel instalarea generatorului. Alimentarea cu ulei si combustibil a fost repozitaonata pentru a îmbunatati accesul pentru verificare. Panoul de control faciliteaza oprirea si întretinerea generatorului oferind mai multe informatii despre tensiune, amperaj, fercventa. Curent de calitate AVR-ul imbunatatit limiteaza fluctuatiile curentului de iesire la un nivel redus si ofera protectie la suprasarcina, oprind automat generatorul atunci când tensiunea de iesire depaseste 110% din puterea nominala. Set livrare Produsul este însotit de 2 Stechere Schuko de 16A, 1 Surubelnita cu 2 capete, 3 chei fixe - 10/12, 14/17, 16/13 si 1 recipient de 1000ml pentru dozare ulei.

Generator de curent Kipor KDE 30SS3

Avantaje multiple: Nivel de zgomot redus: Datorita carcasei insonorizate si a sistemelor de admisie si evacuare gaze cu dublu atenuator de zgomot Design deosebit si tehnologie moderna: Evacuarea gazelor se face prin partea de sus facilitând astfel instalarea generatorului. Alimentarea cu ulei si combustibil a fost repozitaonata pentru a îmbunatati accesul pentru verificare. Panoul de control faciliteaza oprirea si întretinerea generatorului oferind mai multe informatii despre tensiune, amperaj, fercventa. Curent de calitate AVR-ul imbunatatit limiteaza fluctuatiile curentului de iesire la un nivel redus si ofera protectie la suprasarcina, oprind automat generatorul atunci când tensiunea de iesire depaseste 110% din puterea nominala. Set livrare Produsul este însotit de 2 Stechere Schuko de 16A, 1 Surubelnita cu 2 capete, 3 chei fixe - 10/12, 14/17, 16/13 si 1 recipient de 1000ml pentru dozare ulei.

Generator de curent Kipor KDE 35SS3

Daca ne gandim la generatorul de curent KIPOR KDE 35SS3 putem spune ca are nivel de zgomot redus, datorita carcasei insonorizate si a sistemelor de admisie si evacuare gaze cu dublu atenuator de zgomot. De asemenea el mai prezinta design deosebit si tehnologie moderna prin faptul ca evacuarea gazelor se face prin partea de sus facilitând astfel instalarea generatorului. Un alt element important al generatorului de curent Kipor KDE 35SS3 este ca alimentarea cu ulei si combustibil a fost repozitanata pentru a îmbunatati accesul pentru verificare. Panoul de control faciliteaza oprirea si întretinerea generatorului oferind mai multe informatii despre tensiune, amperaj, frecventa. Generatorul de curent Kipor 35SS3 ca si generatorul de curent Kipor 100SS3 are AVR-ul imbunatatit. Astfel se limiteaza fluctuatiile curentului de iesire la un nivel redus si ofera protectie la suprasarcina, oprind automat generatorul atunci când tensiunea de iesire depaseste 110% din puterea nominala. Set livrare cuprinde Produsul este însotit de 2 Stechere Schuko de 16A, 1 Surubelnita cu 2 capete, 3 chei fixe - 10/12, 14/17, 16/13 si 1 recipient de 1000ml pentru dozare ulei.

Generator de curent Kipor KDE 100SS3

Ca mai toate generatoarele de curent Kipor, generatorul de curent Kipor KDE 100 SS3 are un nivel de zgomot redus.Acest lucru se datoreaza carcasei insonorate si a sistemelor de admisie si evacuare gaze cu dublu atenuator de zgomot. Generatorul de curent Kipor KDE 100SS3 are un design deosebit si tehnologie moderna prin faptul ca evacuarea gazelor se face prin partea de sus facilitând astfel instalarea generatorului. Cum se face alimentarea la generatorul de curent Kipor KDE 100 SS3 ? Alimentarea cu ulei si combustibil a fost repozitanata pentru a îmbunatati accesul pentru verificare. Panoul de control faciliteaza oprirea si întretinerea generatorului oferind mai multe informatii despre tensiune, amperaj, fercventa. Ce intelegem curent de calitate la generatoarele Kipor? Generatorul de curent Kipor KDE 100SS3 are AVR-ul imbunatatit si astfel se limiteaza fluctuatiile curentului de iesire la un nivel redus si ofera protectie la suprasarcina, oprind automat generatorul atunci când tensiunea de iesire depaseste 110% din puterea nominala. Set livrare cuprinde: Produsul este însotit de 2 Stechere Schuko de 16A, 1 Surubelnita cu 2 capete, 3 chei fixe - 10/12, 14/17, 16/13 si 1 recipient de 1000ml pentru dozare ulei.

Generator de curent Kipor KDE 13 SS3

Curent de calitate Generatorul de curent KDE 13 SS3 are AVR-ul imbunatatit astfel ca limiteaza fluctuatiile curentului de iesire la un nivel redus si ofera protectte la suprasarcina, oprind automat generatorul atunci când tensiunea de iesire depaseste 110% din puterea nominala. Produsul este insotit de 2 stechere Schuko de 16A, 1 surubelnita cu 2 capete, 3 chei fixe - 10/12, 14/17, 16/13 si 1 recipient de 1000ml pentru dozare ulei. Set livrare: Conector ATS, acumulator, Display Digital, pompa alimentare combustibil automata, optional ATS

Generator de curent Kipor KDE 16 STA3

Curent de calitate. Generatorul de curent Kipor 16 STA3 are AVR-ul imbunatatit limiteaza fluctuatiile curentului de iesire la un nivel redus si ofera protectte la suprasarcina, oprind automat generatorul atunci când tensiunea de iesire depaseste 110% din puterea nominala. Produsul este insotit de 2 stechere Schuko de 16A, 1 surubelnita cu 2 capete, 3 chei fixe - 10/12, 14/17, 16/13 si 1 recipient de 1000ml pentru dozare ulei. Set livrare: Conector ATS, acumulator, Kit Transport, Display Digital, optional ATS

Generator de curent Kipor KDE 19 STA3

Generatorul de curent Kipor KDE 19 STA3 are AVR-ul imbunatatit limiteaza fluctuatiile curentului de iesire la un nivel redus si ofera protectie la suprasarcina, oprind automat generatorul atunci cand tensiunea de iesire depaseste 110% din puterea nominala. Produsul este însotit de 2 stechere Schuko de 16A, 1 surubelnita cu 2 capete, 3 chei fixe - 10/12, 14/17, 16/13 si 1 recipient de 1000ml pentru dozare ulei. Set livrare: Conector ATS, acumulator, Kit Transport, Display Digital, optional ATS

Generator de curent Kipor KDE 40 ST3

Generator de curent Kipor KDE 40 ST3 avantaje: 1. Design deosebit si tehnologie moderna. 2. Evacuarea gazelor se face prin partea de sus facilitand astfel instalarea generatorului. 3. Alimentarea cu ulei si combustibil a fost repozittonata pentru a imbunatati accesul pentru verificare. Panoul de control faciliteaza oprirea si intretinerea generatorului oferind mai multe informatti despre tensiune, amperaj, frecventa.

Generatoarele de curent sunt esentiale pentru buna functionare a santierelor, a centrelor medicale, a restaurantelor, halelor de productie, centrelor de date, supermarketurilor si pentru o multime de alte domenii de activitate. De asemenea, aceste dispozitive se pot dovedi foarte utile si pentru utilizatorii casnici, mai ales daca este vorba de locuinte aflate in zone in care exista pene dese de curent.


DeTop iti pune la dispozitie o gama variata de generatoare de curent Kipor, produse de unul dintre cele mai cunoscute si apreciate branduri din domeniu. Compania producatoare detine peste 100 de patente, iar produsele sale sunt certificate CE (Europa) sau EPA (Statele Unite).


In plus, insasi brandul este certificat conform standardelor internationale din domeniu, cu alte cuvinte fiecare faza de productie a generatoarelor de curent Kipor este atent monitorizata si respecta normativele si reglementarile de mediu si de securitate.


Inainte sa te invitam sa explorezi gama de generatoare de curent Kipor de mai jos, iti prezentam si cateva avantaje ale acestor generatoare:


Nu afecteaza aparatura electrica


De la banalul frigider si pana la aparatele electrocasnice sau hidrofoare, care au nevoie de o sursa de curent continuu, toate aparatele electrice care depind de alimentarea cu curent pot fi deteriorate iremediabil de o intrerupere brusca a acestuia. Un generator te ajuta sa protejezi toata aparatura electrica de aceste posibile interferente care ii pot dauna.


Viteza mare de raspuns


Generatoarele de curent Kipor au o viteza mare de raspuns, ceea ce inseamna ca, odata pornite, acestea vor incepe sa alimenteze locuinta in cel mai scurt timp posibil. In plus, autonomia lor este una foarte mare, iar atunci cand ai nevoie sa le opresti, oprirea nu necesita efectuarea unei game complexe de manevre.


Usor de utilizat


Asa cum aminteam mai sus, generatoarele de curent Kipor sunt simplu de folosit si nu te vor face sa pierzi mult timp cu manevrele de oprire sau pornire. In plus, buna lor functionare nu depinde anotimpuri sau de temperaturi, prin urmare vor functiona la fel de bine vara, iarna, noaptea sau ziua. Secretul este sa fie ferite de umiditate si depozitate, pe cat posibil, in locuri corespunzatoare.


Nu necesita mentenanta speciala


Aceste generatoare de curent nu au nevoie de mentenanta speciala, atata timp cat sunt folosite conform instructiunilor.


Mai jos gasesti toata gama de generatoare de curent Kipor, iar in cazul in care ai nevoie de mai multe informatii pentru a putea face alegerea potrivita, te invitam sa ne contactezi. Iti vom raspunde in cel mai scurt timp cu putinta.

Categorii