loading
Aveti intrebari? Contactati-ne 0720 33.86.71
Importator pentru Romania al
Miller Electric USA

Motopompa pentru irigatii Honda WX10

Motopompa Honda WX10 pentru irigatii pe suprafete mici si medii in legumicultura si silvicultura, pentru alimentari cu apa in gospodarii.

Motopompa pentru apa murdara Honda 600l/min

Motopompa pentru apa murdara Honda 600l/min. Motopompa Honda din aliaj usor de aluminiu, inoxidabil

Motopompa pentru apa murdara Honda 1100l/min

MOTOPOMPA PENTRU APA SEMI MURDARA WB 30 XT DRX POMPA AUTOAMORSANTA PENTRU APE SEMI-INCARCATE. Motopompa recomandata pentru utilizare intesiva.

Motopompa pentru irigatii Honda WX15

MOTOPOMPA WX15 - motopompa autoamorsanta Domeniile de utilizare: - alimentari cu apa ale gospodariilor si echipamentelor agricole ,piscinelor ,etc,. - irigatii-aspersie si picurare. Recomandata pt alimentare din surse limitate de apa (puturi).

Motopompa pentru irigatii Honda Wh20

Independenta energetica; Pompa din aliaj usor de aluminiu, inoxidabil, turnat sub presiune; Clapeta de retinere, pe aspiratie, in corpul pompei, in vederea autoamorsarii la punerea in functiune; Rotor semideschis, cu posibilitatea compensarii uzurii, montat direct pe arbore; Iesirea arborelui din corpul pompei este prevazut cu etansare mecanica, frontala, carbune-ceramica cu durabilitate indelungata; Pornire manuala, usoara; Consum redus de benzina; Constructie prevazuta cu maner pentru transport.

Masina de tuns gazon Honda HRG 465 SDE

Masina de tuns gazon Honda HRG 465 SDE Masina de tuns gazon HRG465 SDE Honda cu autopropulsie este alegerea proprietarilor de locuinte, a expertilor in ingrijirea gazonului, gradinarilor si peisagistilor profesionisti care au de intretinut suprafete mici de gazon (sub dimensiunea unui teren de tenis). Productivitate: 700 m2 /h

Masina de tuns gazon Honda HRG536 SDE

Masina de tuns gazon HRG536 SDE Honda cu autopropulsie este alegerea proprietarilor de locuinte, a expertilor in ingrijirea gazonului, gradinarilor si peisagistilor profesionisti care au de intretinut suprafete mari de gazon. Echipamentele pentru gazon si gradina Honda sunt legendare pentru fiabilitatea si anduranta lor. Acestea reprezinta alegerea profesionistilor in ingrijirea gazonului, gradinarit si peisagistica, servind proprietati private, comerciale si guvernamentale.

Masina de tuns gazon Honda HRX537 VKEA

Masina de tuns gazon HRX537 VKE Honda cu autopropulsie este alegerea proprietarilor de locuinte, a expertilor in ingrijirea gazonului, gradinarilor si peisagistilor profesionisti care au de intretinut suprafete mari de gazon. Echipamentele pentru gazon si gradina Honda sunt legendare pentru fiabilitatea si anduranta lor. Acestea reprezinta alegerea profesionistilor in ingrijirea gazonului, gradinarit si peisagistica, servind proprietati private, comerciale si guvernamentale. Noul HRX537 VKE duce termenul de "user friendly" la un alt nivel. Avand la baza superba performanta si fiabilitate a gamei HRX, acest model asigura ulitizatorului un control precis al vitezei de deplasare prin intermediul manetei SMART Drive™ cu optiunea de actionare cu degetul sau cu palma. Comenzile pentru cuplarea lamei sau controlul vitezei sunt pozitionate in jurul utilizatorului, pentru o simplitate si siguranta nemaintalnite.

Generator digital insonorizat Honda 1KVA

HONDA OHV 4-TIMPI: motoare in 4 timpi dotate cu supape in capul pistonului, aceasta tehnologie permite realizarea unor motoare mai compacte, avand un consum cu pana la 30% mai redus fata de motoarele asemanatoare cu supape laterale. EASY START: sistemul de decompresie mecanica la pornire impreuna cu aprinderea electronica faciliteaza pornirea in orice conditii. OIL ALERT: sistemul opreste automat motorul in cazul lipsei sau insuficientei uleiului de ungere a motorului. CARCASA COMPLET INCHISA nivel de zgomot foarte scazut, protejeaza grupul contra intemperiilor si faciliteaza transportul POSIBILITATE CUPLARE IN PARALEL CU ALT GRUP ELECTROGEN: 2 x EU 1,0 = 2 KVA ECHIPAT CU ECO–throttle : reduce substantial consumul de carburant si nivelul de zgomot

Motopompa ape foarte murdare Honda - 710 l/min

MOTOPOMPA HONDA WT 20 XK3DE POMPA AUTOAMORSANTA Independenta energetica si manevrabilitate; Constructie specifica pomparii lichidelor incarcate (cu rotor retras); Corpul bazin cu zonele de aspiratie si refulare distincte este turnat din aliaj de aluminiu; Corpul cu carcasa spirala este turnat din aliaj de fonta cu crom, rezistent la uzura - prevazut cu un blindaj cromat, montat pe un capac detasabil; Rotorul este de tip deschis, alcatuit din aliaj de fonta cu crom montat pe arborele motorului; Este prevazuta cu clapeta de retinere pentru autoamorsare; Etansarea mecanica este alcatuita dintr-un material special, rezistent la abraziune si coroziune; Pornire manuala, usoara si sigura; Consum redus de benzina; Motor ecologic; Constructie prevazuta cu cadru pentru protectie si transport.

Generator digital insonorizat HONDA 2KVA

Generator digital Honda EU 20I Caracteristici: HONDA OHV 4-TIMPI: motoare in 4 timpi dotate cu supape in capul pistonului, aceasta tehnologie permite realizarea unor motoare mai compacte, avand un consum cu pana la 30% mai redus fata de motoarele asemanatoare cu supape laterale. EASY START: sistemul de decompresie mecanica la pornire impreuna cu aprinderea electronica faciliteaza pornirea in orice conditii. OIL ALERT: sistemul opreste automat motorul in cazul lipsei sau insuficientei uleiului de ungere a motorului. CARCASA COMPLET INCHISA nivel de zgomot foarte scazut, protejeaza grupul contra intemperiilor si faciliteaza transportul Sistem de pornire: la sfoara POSIBILITATE CUPLARE IN PARALEL CU ALT GRUP ELECTROGEN: 2 x EU 20 = 4 KVA ECHIPARE CU ECO–JIGLOR : reduce substantial consumul de carburant si nivelul de zgomot.

Motopompa ape foarte murdare Honda - 1210 l/min

Motopompa Honda WT 30 XK3 DE -Independenta energetica si manevrabilitate; -Constructie specifica pomparii lichidelor incarcate (cu rotor retras); -Corpul bazin cu zonele de aspiratie si refulare distincte este turnat din aliaj de aluminiu; -Corpul cu carcasa spirala este turnat din aliaj de fonta cu crom, rezistent la uzura - prevazut cu un blindaj cromat, montat pe un capac detasabil; -Rotorul este de tip deschis, alcatuit din aliaj de fonta cu crom montat pe arborele motorului; -Este prevazuta cu clapeta de retinere pentru autoamorsare; -Etansarea mecanica este alcatuita dintr-un material special, rezistent la abraziune si coroyiune; -Pornire manuala, usoara si sigura; -Consum redus de benzina; -Motor ecologic; -Constructie prevazuta cu cadru pentru protectie si transport.

Freza zapada HONDA HS 621 K1 GE

Freza de zapada ce permite indepartarea a 33 tone de zapada pe ora, cu o latime activa a frezei de 52,2 cm, inaltime de 32,3 cm si distanta de aruncare de 10 m. Echipata cu motor Honda in 4 timpi, cu pornire manuala, masina e capabila sa demareze imediat chiar la cele mai joase temperaturi. Dispozitivul puternic de iluminat asigura un mod optim de lucru chiar si in cele mai proaste conditii de vizibilitate.

Generator digital insonorizat HONDA 3KVA

Generator digital Honda EU 30 iS HONDA OHV 4-TIMPI: motoare in 4 timpi dotate cu supape in capul pistonului, aceasta tehnologie permite realizarea unor motoare mai compacte, avand un consum cu pana la 30% mai redus fata de motoarele asemanatoare cu supape laterale. EASY START: sistemul de decompresie mecanica la pornire impreuna cu aprinderea electronica faciliteaza pornirea in orice conditii. OIL ALERT: sistemul opreste automat motorul in cazul lipsei sau insuficientei uleiului de ungere a motorului. CARCASA COMPLET INCHISA nivel de zgomot foarte scazut, protejeaza grupul contra intemperiilor si faciliteaza transportul POSIBILITATE CUPLARE IN PARALEL CU ALT GRUP ELECTROGEN: 2 x EU 30 = 6 KVA ECHIPARE CU ECO–JIGLOR : reduce substantial consumul de carburant si nivelul de zgomot Sistem de pornire: la cheie

Motopompa ape foarte murdare HONDA WT40XK2 - 1640l/min

Independenta energetica si manevrabilitate; Motopompa recomanda pentru lucrari in regim intens si necesar de debit mare. Constructie specifica pomparii lichidelor incarcate (cu rotor retras); Corpul bazin cu zonele de aspiratie si refulare distincte este turnat din aliaj de aluminiu; Motopompa dotata cu admisie si refulare de diametru mare : 4 toli Corpul cu carcasa spirala este turnat din aliaj de fonta cu crom, rezistent la uzura - prevazut cu un blindaj cromat, montat pe un capac detasabil; Rotorul este de tip deschis, alcatuit din aliaj de fonta cu crom montat pe arborele motorului; Este prevazuta cu clapeta de retinere pentru autoamorsare; Etansarea mecanica este alcatuita dintr-un material special, specific materialelor abrazive si corozive; Pornire manuala, usoara si sigura; Consum redus de benzina; Motor ecologic; Constructie prevazuta cu cadru pentru protectie si transport. Motopompa dotata cu motor profesional Honda.

Freza dezapezire Honda HS622EW - 33 tone/ora

Freza de zapada HS 622 permite indepartarea a 32 tone de zapada pe ora, cu o latime activa a frezei de 55 cm, inaltime de 50 cm si distanta de aruncare de 14 m. Echipata cu motor Honda in 4 timpi, cu pornire manuala, masina este capabila sa demareze imediat chiar la cele mai joase temperaturi. Dispozitivul puternic de iluminat asigura un mod optim de lucru chiar si in cele mai proaste conditii de vizibilitate. Prezinta sistem de locomotie pe roti si este dotata cu sistem de dezapezire cu freza si turbina.

Freza dezapezire Honda HS622ET - 37 tone/ora

Noua denumire este HSS 655 ET Freza de zapada HS 622 ET permite indepartarea a 32 tone de zapada pe ora, cu o latime activa a frezei de 55 cm, inaltime de 50 cm si distanta de aruncare de 14 m. Echipata cu motor Honda in 4 timpi, cu pornire manuala, freza pentru zapada este capabila sa demareze imediat chiar la cele mai joase temperaturi. Dispozitivul puternic de iluminat asigura un mod optim de lucru al frezei de zapada chiar si in cele mai proaste conditii de vizibilitate. Freza pentru zapada HS622EW prezinta sistem de locomotie pe senile si este dotata cu sistem de dezapezire cu freza si turbina. Aceasta freza de zapada este destinata utilizarii in regim intensiv.

Freza zapada Honda HS760EW - 46 tone/ora

Masina de curatat zapada pe roti cu o capacitate maxima de dezapezire de 46 tone/ora

Freza zapada Honda HS760ET - 42 tone/ora

Masina de curatat zapada pe senile cu o capacitate maxima de dezapezire de 42 tone/ora Acesta freza de zapada este dotata cu motor profesionala HONDA. HS760ET este o freza de zapada pe senile fapt care o face foarte manevrabila si usor de utilizat. Aceasta freza pentru zapada este destinata utilizarii in regim intensiv

Freza zapada Honda HS1390iE - 83 tone/ora

MASINA DE CURATAT ZAPADA HONDA HSM 1390i . HSM 1390i este o freza de zapada profesionala - utilaj profesional pentru dezapezire cu o capacitate maxima de curatare a zapezii de 83 tone/ora. Freza pentru curatat zapada este dotata cu senile pentru deplasare facila. Acesta freza pentru zapada este dotata cu motor profesionala Honda. Motorul foarte fiabil si componentele de mare calitate recomanda acesta freza de zapada pentru utilizare intensiva.

Retaining Cap, Duramax Hyamp Ohmic

Retaining Cap, Duramax Hyamp Ohmic

Motostropitoare portabila Honda WJR 1525

Motostropitoare Honda recomandata pentru tratamentele plantelor contra bolilor si daunatorilor. Presiunea de lucru constanta de 15 atm. asigura o eficienta deosebita a tratamentelor printr-o pulverizare fina si uniforma a solutiilor. Se intrebuinteaza atit in spatiile inchise (sere, solarii) . cat si in gradini si parcuri sau la culturile din camp. Lucreaza purtata pe spate sau pe un carucior special construit in functie de conditiile fizice si de teren ale cultivatorului. Echiparea standard este cu lance cu duza dubla Y.

Motostropitoare portabila Honda WJR 2525

Motostropitoare Honda recomandata pentru tratamentele plantelor contra bolilor si daunatorilor. Presiunea de lucru constanta de 25 atm. asigura o eficienta deosebita a tratamentelor printr-o pulverizare fina si uniforma a solutiilor. Se intrebuinteaza atit in spatiile inchise (sere, solarii) . cat si in gradini si parcuri sau la culturile din camp. Lucreaza purtata pe spate sau pe un carucior special construit in functie de conditiile fizice si de teren ale cultivatorului. Echiparea standard este cu lance cu duza dubla Y. Pentru tratamentele plantatiilor cu vita de vie, ca si pentru livezile de pomi fructiferi, acest pulverizator, cu un motor in 4 timpi, este, cu siguranta, o inovatie. Avantajele care fac diferenta in cazul utilizarii unui pulverizator sunt: mai multa putere a jetului, mai putin zgomot si mai putine emisii de noxe, fara amestec ulei-benzina. Sasiu lejer si rezistent, cu tub de aeraj dublu la turbulente, reglaj usor al presiunii. Un pulverizator de calitate profesionala, cu toate avantajele unei motorizari in 4 timpi.

Categorii