loading
Aveti intrebari? Contactati-ne 0720 33.86.71
Importator pentru Romania al
Miller Electric USA

OMEGA2 cu flotor

OMEGA 2 este o pompa submersibila pentru ape murdare (ape din inundatii) cu corpul pompei din aluminiu, cu dubla etansare cu simeringuri. Aceasta pompa se livreaza cu plutitor de siguranta (oprirea pompei la scaderea nivelului apei sub un nivel minim) si cablu de alimentare de 3 m.

Pompa submersibila pentru ape reziduale DCL12M cu flotor

DCL 12M este o pompa submersibila pentru ape reziduale (ape din inundatii) cu corpul pompei din fonta si dubla etansare. Aceasta pompa se livreaza cu plutitor de siguranta (oprirea pompei la scaderea nivelului apei sub un nivel minim) si cablu de alimentare de 10 m.

Pompa submersibila ape murdar DA 08M cu flotor

DA 08M este o pompa submersibila pentru ape reziduale cu particule în suspensie cu corpul pompei din fonta si dubla etansare. Aceasta pompa se livreaza cu plutitor de siguranta (oprirea pompei la scaderea nivelului apei sub un nivel minim) si cablu de alimentare de 10 m.

DTR18M cu flotor

DTR 18M este o pompa submersibila pentru ape reziduale cu particule în suspensie cu corpul pompei din fonta si dubla etansare, prevazuta cu tocator pentru farâmitarea particulelor fibroase lungi. Aceasta pompa se livreaza cu plutitor de siguranta (oprirea pompei la scaderea nivelului apei sub un nivel minim) si cablu de alimentare de 10 m.

DTR26

DTR 26 este o pompa submersibila pentru ape reziduale cu particule în suspensie cu corpul pompei din fonta si dubla etansare, prevazuta cu tocator pentru farâmitarea particulelor fibroase lungi. Aceasta pompa se livreaza cu cablu de alimentare de 10 m.

Categorii