loading
Aveti intrebari? Contactati-ne 0720 33.86.71
Importator pentru Romania al
Miller Electric USA

Dispozitiv electric de indoit teava ROBEND 3000

Dispozitiv electric de indoit teava ROBEND 3000

Cod produs: 25705X


Dispozitiv electric de indoit teava ROBEND 3000
9 500 RON
Cantitate
 
1
 
Adauga in cos
Comanda:

OFERTA DE FINANTARE

Poti beneficia de acest produs si prin finantari nerambursabile prin Fonduri Europene, Fonduri Norvegiene si Scheme de Ajutor de Stat.! Contacteaza-ne pentru a te ajuta sa elaborezi lista de produse si beneficiezi de 10% discount la serviciile de consultanta oferite de partenerii nostri de la Omega Consulting

Descriere

Dispozitiv electric de indoit teava ROBEND 3000

Specificatii tehnice

Dispozitiv electric portabil pentru diferite aplicatii in instalatii de incalzire, sanitare, frigorifice, de climatizare, in constructii si in industrie.
Dispozitiv puternic de indoit teava echipat cu un motor cu putere de 1010 W cu care se pot indoi tevi pana la 1800.
Se foloseste la indoirea tevilor de cupru (moale, semidura, dura) dupa standardul DIN EN 1057 cu dimensiuni intre 12 si 28 mm (1/2 - 1.1/8“), tevi de otel maleabile, tevi de aluminiu, tevi pentru aer comprimat si hidraulice, tevi de otel dure dupa standardul DIN 2391/2393/2394, tevi filetate de 3/8 - 3/4“, tevi de inox de 12 - 28 mm, tevi de otel cu invelis protector, etc.
Se poate preseta unghiul de indoire, dispozitivul oprindu-se automat. Si la acest dispozitiv exista posibilitatea de livrare in set, continand profilele pentru dimensiunile 12-15-18-22-28 mm.
Pentru usurarea muncii pe teren, optional se livreaza si trepiedul, ce incape in cutia din plastic a dispozitivului. La indoire nu trebuie uitat folosirea sprayului, cu care se usureaza mult procesul de indoire, crutand totodata si aparatul.

Garantie

12 luni

Oferim cele mai bune preturi! Daca primiti o oferta pentru un produs din oferta noastra la un pret mai mic decat cel ofertat de noi anuntati-ne pe e-mail, fax sau telefonic pentru a va face o contraoferta.

Nu ati gasit modelul dorit de aparat in magazinul nostru ? Nicio problema !

Scrieti-ne un email sau contactati-ne telefonic si va ajutam sa gasiti ceea ce cautati.

Nu a fost gasit nici un comentariu. Poti fi primul care scrie un comentariu despre acest produs.

Adaugati un comentariu

Trimite mesaj

Comparator produse

Alegeti produsele
  Dispozitiv electric de indoit teava ROBEND 3000