loading
Aveti intrebari? Contactati-ne 0720 33.86.71
Importator pentru Romania al
Miller Electric USA

Trusa completa instalator Rothenberger

Trusa completa instalator Rothenberger

Cod produs: 19166


Comanda:

OFERTA DE FINANTARE

Poti beneficia de acest produs si prin finantari nerambursabile prin Fonduri Europene, Fonduri Norvegiene si Scheme de Ajutor de Stat.! Contacteaza-ne pentru a te ajuta sa elaborezi lista de produse si beneficiezi de 10% discount la serviciile de consultanta oferite de partenerii nostri de la Omega Consulting

Descriere


Specificatii tehnice

Setul (Nr. 19166) include: cleste tip „papagal” SP10", cle?te tip „suedez” Super S (1"), nivela anodizata ALU (500 mm), cadru bomfaier (300 mm), pânze de bomfaier 10 x HSSE 4 PLUS, ciocan de lacatuserie (300 g), ciocan de zid?rie (1250 g), bomfaier PUKw (290 mm) + 12 x pânze de bomfaier, cheie pentru piulite de chiuveta, dalti pentru piatra (300 x 16 mm) lata, cheie express, cheie în trepte UNI + clichet, set de surubelnite EUROLINE (Phillips), perforator mecanic rotund (32 mm), set de chei imbus 7 bucati, metru pliabil (2 m), creion de tâmpl?rie, TUBE CUTTER 35 (6-35 mm), MINICUT I PRO (3-16 mm), cheie pentru extensii, cleste tip „suedez” Super S (1.1/2"), cutter universal, ROFASTLOCK (10"), trus? de scule pentru instalatii . Greutate 20 Kg .

Garantie

12 luni

Oferim cele mai bune preturi! Daca primiti o oferta pentru un produs din oferta noastra la un pret mai mic decat cel ofertat de noi anuntati-ne pe e-mail, fax sau telefonic pentru a va face o contraoferta.

Nu ati gasit modelul dorit de aparat in magazinul nostru ? Nicio problema !

Scrieti-ne un email sau contactati-ne telefonic si va ajutam sa gasiti ceea ce cautati.

Nu a fost gasit nici un comentariu. Poti fi primul care scrie un comentariu despre acest produs.

Adaugati un comentariu

Trimite mesaj

Comparator produse

Alegeti produsele
  Trusa completa instalator Rothenberger