loading
Aveti intrebari? Contactati-ne 0720 33.86.71
Importator pentru Romania al
Miller Electric USA
Vanzare exclusiv catre Persoane Juridice.

Reductor presiune AR/Co2 cu economizor gaz

Reductor presiune cu economizor pentru sudura TIG si MIG/MAG prevazut cu iesire separata pentru perna de gaz. Tip de gaze: Argon/Mix Argon/H2Mix

Masca sudura digitala Miller Elite

Masca sudura premium Miller Electric care foloseste tehnologia ClearLight™ pentru o vizualizare reala a arcului de sudura. Functie AutoSense™ selecteaza automat sensibilitatea in functie de aplicatie.

Aparat sudura Miller STI 160 - 3ANI GARANTIE

Aparat de sudura Miller dotat cu afisaj digital amperaj - afiseaza curentul setat inainte de sudura si curentul real in timpul sudurii Tehnologie Lif-Arc pentru sudura TIG fara utilizarea arcului de inalta frecventa. Functie Arc Force ajustabila - ajuta sudura la pozitie prin posibilitatea ajustarii arcului de sudura Posibilitatea utilizarii unei telecomenzi pentru ajustarea amperajului.

Aparat sudura Miller SI 160 cu acc. sudura

Aparat de sudura Miller SI160 - gama industriala - garantie 3 ani Miller Electric cu sediul in Appleton, Wisconsin, Statele Unite ale Americii produce toata gama de aparate de sudura si echipamente de taiere proiectate pentru confectie metalica , fabrici, constructii, aviatie, sporturi cu motor, educatie, agricultura si aplicatii marine. Aparat de sudura tip invertor Miller recomandat pentru lucrari industriale usoare, reparatii , industria auto si alimentara

Aparat sudura Miller STI 160 cu accesorii sudura

Aparat de sudura industrial Miller USA model STI160 - garantie 3 ani atat pentru persoane fizice cat si pentru persoane juridice Miller Electric este cel mai mare producator de aparate de sudura din America, concurentul direct la Lincoln Electric. Toate produsele sunt dedicate sudorilor profesionisti si beneficiza de garantie integrala 36 de luni. Sudeaza cu electrod de 3.25mm in regim non stop! Afisaj digital amperaj - afiseaza curentul setat inainte de sudura si curentul real in timpul sudurii Tehnologie Lif-Arc pentru sudura TIG fara utilizarea arcului de inalta frecventa. Functie Arc Force ajustabila - ajuta sudura la pozitie prin posibilitatea ajustarii arcului de sudura Posibilitatea utilizarii unei telecomenzi pentru ajustarea amperajului.

Aparat sudura Miller STI 160 - 3ANI GARANTIE

Aparat de sudura Miller STI160 - gama industriala - garantie 3 ani + masca cu cristale lichide cu reglaj 9-13 Miller Electric cu sediul in Appleton, Wisconsin, Statele Unite ale Americii produce toata gama de aparate de sudura si echipamente de taiere proiectate pentru confectie metalica , fabrici, constructii, aviatie, sporturi cu motor, educatie, agricultura si aplicatii marine. Compania isi mentine pozitia de lider la nivel mondial prin stabilirea standardul industriei pentru fiabilitate si calitate . Sloganul sau celebru, "The Power of Blue ®," este inspirat de culoarea albastra a echipamentelor Miller. Aceasta companie a inceput cu o inovatie care a raspuns la nevoile clientului, in crestere de la o operatiune de un singur om la cel mai mare producator din lume de sudare cu arc electric si echipamente de taiere. Aparat de sudura tip invertor Miller recomandat pentru lucrari industriale usoare, reparatii , industria auto si alimentara Sudeaza cu electrod de 3.25mm in regim non stop! Afisaj digital amperaj - afiseaza curentul setat inainte de sudura si curentul real in timpul sudurii Tehnologie Lif-Arc pentru sudura TIG fara utilizarea arcului de inalta frecventa. Functie Arc Force ajustabila - ajuta sudura la pozitie prin posibilitatea ajustarii arcului de sudura Posibilitatea utilizarii unei telecomenzi pentru ajustarea amperajului.

Aparat sudura Miller STH160 - TIG DC HF

Miller Electric cu sediul in Appleton, Wisconsin, Statele Unite ale Americii produce toata gama de aparate de sudura si echipamente de taiere proiectate pentru confectie metalica , fabrici, constructii, aviatie, sporturi cu motor, educatie, agricultura si aplicatii marine. Compania isi mentine pozitia de lider la nivel mondial prin stabilirea standardul industriei pentru fiabilitate si calitate . Sloganul sau celebru, "The Power of Blue ®," este inspirat de culoarea albastra a echipamentelor Miller. Aceasta companie a inceput cu o inovatie care a raspuns la nevoile clientului, in crestere de la o operatiune de un singur om la cel mai mare producator din lume de sudare cu arc electric si echipamente de taiere. Aparat de sudura tip invertor Miller recomandat pentru lucrari industriale usoare, reparatii , industria auto si alimentara Aparat de sudura TIG/WIG special pentru lucrari industriale usoare, conducte , lucrari de mentenanta si reparatii , lucrari de sudura in domeniul alimentar-restaurante, lucrari sudura balustrade inox , industria aeronautica , instalari si reparatii navale.

Masca sudura cu sistem de filtrare aer Miller T9400i Titanium

Masca de sudura usoara din titan cu filtru aer si sistem respirator dual ce permite ajusatrea volumului de aer pentru a maximiza confortul in diferite conditii de munca.

Masca sudura cu sistem de filtrare aer Miller T9400 Titanium

Masca de sudura usoara din titan cu filtru aer si sistem respirator dual ce permite ajusatrea volumului de aer pentru a maximiza confortul in diferite conditii de munca.

Centrator extern hidraulic pentru magistrale gaz

Centrator extern hidraulic dedicat alinierii pe teren pentru sudura cu electrod invelit sau celulosic. Cuplarea se realizeza rapid si strangerea se realizeaza cu ajutorul pistonului hidraulic incorporat.

Aparat de sudura multiproces Miller MPI 220 - 3 ani garantie

Aparat de sudura multiproces Miller MPI 220 poate efectua urmatoarele tipuri de sudura: - mig mag - mig mag pulsat - electrod invelit - MMA - TIG - folosind pistolet de sudura TIG cu ventil - mig folosind sarma flux

Aparat de sudura multiproces Miller MPI 220 - 3 ani garantie

Dotat cu display grafic LCD de mari dimensiuni pentru setarea tuturor parametrilor de sudura. Aparat de sudura dotat cu protectie termica la supraincalzire . Resetare automata in momentul in care se poate reincepe lucrul. Mod de lucru Synergic si Synergic Pulsat simplifica sudura . Operatorul trebuie doar sa aleaga programul de sudura si grosimea materialului sudat. Restul parametrilor de sudura sunt modificati automat .

Mecanizare sudura magnetica BugO USA K-BUG 1200

K-BUG 1200 este un tractor sudura compact produs de BugO USA. Un produs portabil, pentru suduri in linie dreapta, cu un angrenaj robust si o torta inbunatatita cu profil ajustabil. Angrenajul este incorporat si este conceput sa sustina operatiuni indelungate de sudura,inbunatatind fiabilitatea.

Aparat de sudura Miller MigMatic 300iP

Noua sursa de sudura Miller MigMatic 300iP este dotata cu un mecanism de actionare a sarmei pentru sarcini grele, cu 4 role. Capacitatea de sudare Pulse MIG/MAG face ca sistemul sa fie ideal pentru aluminiu si aplicatii pentru sudura placilor subtiri de otel inoxidabil.

Mecanizare sudura magnetica BugO USA K-BUG 4000

K-BUG 4000 tractor pentru sudura digital, compact, dedicat sudurilor de inalta calitate avand o viteza de deplasare constanta - produce suduri uniforme de inalta calitate intr-o fractiune din timpul necesar pentru sudare manuala. Programarea digitala a deplasarii si controlul sudurii elimina depunerea excesiva a sudurii si ajuta la reducerea defectelor.

Aparat sudura Miller Dynasty 210 DX AC/DC

Aparat de sudura Miller dedicat utilizarii in regim industrial. Poate fi folosit pentru sudura in regim TIG, Tig Pulsat si MMA - cu electrod invelit

Aparat sudura TIG AC/DC Miller Electric Syncrowave 300

Circuitul Auto-Link® conecteaza automat sursa de alimentare la primar, tensiunea aplicata fiind de (208/240/480 V, trifazat sau monofazat). Simplu de instalat. Accepta fie putere de intrare monofazata, fie trifazata. Alimentarea grupului de racire Coolmate ™ 3S se face direct in puterea de intrare a aparatului, nefiind nevoie de o alimentare separata a grupului de racire. Amprenta mica si design usor, ce faciliteaza instalarea si manevrabilitatea aparatului.

Aparat de sudura Miller MigMatic S500i

Miller MigMatic S500i este un echipament de sudura complet sinergic cu un sistem unic de antrenare a sarmei cu cel mai inalt nivel de performanta si fiabilitate. Toate modulele sunt personalizate pentru sistem si sunt proiectate pentu a va oferi o sudura calitativa cu productivitate ridicata.

Mecanizare sudura magnetica BugO USA K-BUG 3000

K-BUG 3000 tractor sudura programabil conceput pentru industria grea, cu sistem de oscilatie integrat. Un carucior usor, portabil, ce utilizeaza magneti puternici si cleme, avand si o roata de ghidare care ajuta la urmarirea sudurii direct pe piesa.

Aparat sudura Miller Dynasty 280 AC/DC

Dynasty 280 este o combinatie versatila intre putere mare si portabilitate, cantarind doar 23 kg si poate suda materiale cu grosimi de pana la 9,5mm. Un invertor de generatie noua AC/DC care sudeaza atat cu electrod cat si TIG mult mai eficient si beneficiaza de alimentare Autoline,functioneaza la orice tensiune de alimentare intre 208 si 575 volti,monofazat sau trifazat.

Aparat sudura multiproces Miller Dimension 650

Destinat aplicatiilor industriale grele,constructie metalica grea,constructie de nave maritime,rafinarii,cai ferate.

Aparat sudura multiproces Miller Dimension 650

Acest aparat sudura multiproces este destinat aplicatiilor industriale grele, constructie metalica grea, constructie de nave maritime, rafinarii, cai ferate.

Aparat de sudura Miller MigMatic S400iP

Miller MigMatic S400iP este un echipament de sudura complet sinergic cu un sistem unic de antrenare a sarmei cu cel mai inalt nivel de performanta si fiabilitate. Toate modulele sunt personalizate pentru sistem si sunt proiectate pentu a va oferi o sudura calitativa cu productivitate ridicata. Capacitatea de sudare Pulse MIG/MAG face ca sistemul sa fie ideal pentru aluminiu si aplicatii pentru sudura placilor subtiri de otel inoxidabil.

Aparat sudura TIG AC/DC Miller Electric Syncrowave 400

Circuitul Auto-Link® conecteaza automat sursa de alimentare la primar, tensiunea aplicata fiind de (208/240/480 V, trifazat sau monofazat). Simplu de instalat. Accepta fie putere de intrare monofazata, fie trifazata. Alimentarea grupului de racire Coolmate ™ 3S se face direct in puterea de intrare a aparatului, nefiind nevoie de o alimentare separata a grupului de racire. Amprenta mica si design usor, ce faciliteaza instalarea si manevrabilitatea aparatului.

Aparat de sudura Miller Dynasty 400

Invertor AD/DC care ofera performante superioare in capacitatea totala de modelare a arcului AC. Sistemul de alimentare AutoLine permite conectarea la orice tensiune/fregventa 208-575v 50/60hz.

Aparat de sudura Miller Dynasty 800

Aparat de sudura Dynasty 800: sursa de putere mare; sudeaza aluminiu pana la grosimea de 25.4mm. Calitate superioara a sudurii.

Aparat de sudura Miller PipeWorx

Sistem de sudura complet pentru conducte Miller dedicat urmatoarelor domenii: - rafinarii - industria petrochimica - industria producatoare de energie - constructie conducte transport petrol - constructie tevi apa

Generator de sudura Miller Big Blue 400 Pro ArcReach

Proiectat pentru profesionisti, generatorul de sudura Big Blue 400 Pro este usor de utilizat, fiabil si economic.

Sistem industrial sudura Miller Electric Continuum 500

Treceti cu sudura la un alt nivel. Solutie avansata de sudare industriala, îmbunatateste productivitatea prin calitatea sudurii, usurinaa utilizarii si flexibilitatea sistemului. Sistemul Continuum ofera o performanta exceptionala in ceea ce priveste arcul electric, cu mult mai putini stropi in timpul sudurii dar si o calitate superioara a suduri, atat pe metale subtiri cat si pe metale groase. Cu comenzi usor de utilizat si modularitatea sistemului, Continuum va facilita locurile de munca cele mai grele de facut, si sa îmbunatateasca productivitatea reprezentand un avantaj competitiv.

Aparat pentru preincalzire sudura Miller

Aparat pentru preancalzire si detensionare prin inductie pentru domeniile de sudura industriala.

Aparat pentru preincalzire sudura Miller

Aparat pentru preancalzire si detensionare prin inductie pentru domeniile de sudura industriala.

Sistem avansat sudura mecanizat magistrale gaz BugO USA PiperPlus

PSR-2000 este un sistem de sudura complet integrat, controlat digital, ce produce rate foarte mari de depunere cu o calitate foarte buna a sudurii, reducand costurile de sudura a magistralelor de gaz. Ciclul de functionare crescut si timpul de arc-on ofera îmbunatatiri semnificative în productivitate.

Generator de sudura Miller BlueStar 185/185DX

Generator portabil de sudare: SEM, MIG, TIG, SAW;

Generator de sudura Miller BlueStar 185/185DX

Miller® Blue Star 185 este un generator pentru sudare si putere auxiliara, care ofera 180A curent maxim de sudare si 6000 W putere electrica maxima. Generatorul este portabil si ofera conditii deosebite pentru sudarea manuala cu electrod invelit in curent continuu, pentru electrozi cu diametrul cuprins în intervalul 2,5…5 mm sau pentru sudarea WIG in mediu de gaz protector. Generator portabil de sudare: SEM, MIG, TIG, SAW;

Aparat sudura MIG MAG Miller Migmatic 171

Miller Electric cu sediul in Appleton, Wisconsin, Statele Unite ale Americii produce toata gama de aparate de sudura si echipamente de taiere proiectate pentru confectie metalica , fabrici, constructii, aviatie, sporturi cu motor, educatie, agricultura si aplicatii marine. Compania isi mentine pozitia de lider la nivel mondial prin stabilirea standardul industriei pentru fiabilitate si calitate . Sloganul sau celebru, "The Power of Blue ®," este inspirat de culoarea albastra a echipamentelor Miller. Aceasta companie a inceput cu o inovatie care a raspuns la nevoile clientului, in crestere de la o operatiune de un singur om la cel mai mare producator din lume de sudare cu arc electric si echipamente de taiere. Aparat de sudura MIG/MAG profesional Miller. Sunt instalatii compacte cu caracteristica rigida MIG / MAG, cu derulator incorporat, echipate cu cablu alimentare retea, cablu cu clema masa la 3m, carucior, suport butelie si pistolet sudura mig echipat pentru sarma de 0.8mm Gama de aparate ideale pentru ateliere mici si medii de constructii metalice, service, usor de exploatat si intretinut. Destinate exploatarii in regim industrial usor si mediu (271). Fiabilitatea deosebita este garantata si prin certificatul Miller® 3 ani garantie pentru sursa de sudare.

Aparat sudura MIG MAG Miller Migmatic 171

Aparate de sudura compacte cu caracteristica rigida MIG / MAG, cu derulator incorporat, echipate cu cablu alimentare retea, cablu cu clema masa la 3m, carucior, suport butelie si pistolet sudura mig echipat pentru sarma de 0.8mm Gama de aparate ideale pentru ateliere mici si medii de constructii metalice, service, usor de exploatat si intretinut. Destinate exploatarii in regim industrial usor si mediu (271). Fiabilitatea deosebita este garantata si prin certificatul Miller® 3 ani garantie pentru sursa de sudare.

Service pentru toata gama de aparate de sudura Miller USA

Service autorizat aparate de sudura Miller. Importator direct si unitate service Miller Taxa de constatare: 0 RON. Se pot executa si reparatii in regim de urgenta 24h

Aparat de sudura TIG Miller Maxstar 350

Sursa sudura tip invertor DC, WIG, WIG-P, SEM. Domeniul de reglaj al curentului de sudare: 3-350 A. Amorsare WIG: inalta frecventa si lift arc. „Hot Start" reglabil pentru amorsarea arcului la sudarea SEM. Sistem de racire cu ventilator. Bloc pulsatie incorporat. Alimentare în sistem Auto-Line™ : 208…575 V (50/60 Hz).

ICE- 25CX,20FT HAND HELD TORCH (REPLACEMENT)

ICE- 25CX,20FT HAND HELD TORCH (REPLACEMENT)

ICE- 40T,12FT HAND HELD TORCH (REPLACEMENT)

ICE- 40T,12FT HAND HELD TORCH (REPLACEMENT)

ICE-100T, 25 ft, HAND HELD

ICE-100T, 25 ft, HAND HELD

Aparat sudura Miller STI203

Miller Electric cu sediul in Appleton, Wisconsin, Statele Unite ale Americii produce toata gama de aparate de sudura si echipamente de taiere proiectate pentru confectie metalica , fabrici, constructii, aviatie, sporturi cu motor, educatie, agricultura si aplicatii marine. Compania isi mentine pozitia de lider la nivel mondial prin stabilirea standardul industriei pentru fiabilitate si calitate . Sloganul sau celebru, "The Power of Blue ®," este inspirat de culoarea albastra a echipamentelor Miller. Aceasta companie a inceput cu o inovatie care a raspuns la nevoile clientului, in crestere de la o operatiune de un singur om la cel mai mare producator din lume de sudare cu arc electric si echipamente de taiere. Aparat de sudura tip invertor Miller STI 203 pentru sudura cu electrod invelit sau TIG - LIFT ARC . Aplicatii: Industria petrochimica Sudura tevi Ateliere mecanice Activitati montaj naval

Invertor sudura Miller STI203

Aparat de sudura portabil - 13 KG Tehnologie Lif-Arc pentru sudura TIG fara utilizarea arcului de inalta frecventa. Adaptive Hot Start - creste automat amperajul in momentul inceperii sudurii, daca este necesar, pentru a preveni lipirea electrodului sau contaminarea sudurii. DIG control - permite schimbarea caracteristicilor arcului de sudura in functie de aplicatia necesara Posibilitatea utilizarii unei telecomenzi pentru cresterea amperajului. Gama de curent: 5-200A pentru utilizarea cu electrozi de pana la 5mm

ICE-100T, 50 ft, HAND HELD

ICE-100T, 50 ft, HAND HELD

ICE-100TM, 25 ft, MACHINE HELD

ICE-100TM, 25 ft, MACHINE HELD

ICE-100TM, 50 ft, MACHINE HELD

ICE-100TM, 50 ft, MACHINE HELD

ICE-12C, 20 ft HAND HELD, SPECTRUM THUNDER

ICE-12C, 20 ft HAND HELD, SPECTRUM THUNDER

ICE-12C, 20 ft, HAND HELD

ICE-12C, 20 ft, HAND HELD

XT30, 12FT HAND HELD TORCH (REPLACEMENT)

XT30, 12FT HAND HELD TORCH (REPLACEMENT)

XT40, 20FT HAND HELD TORCH (REPLACEMENT)

XT40, 20FT HAND HELD TORCH (REPLACEMENT)

XT60, 20FT HAND HELD TORCH (REPLACEMENT)

XT60, 20FT HAND HELD TORCH (REPLACEMENT)

XT60, 50FT HAND HELD TORCH (REPLACEMENT)

XT60, 50FT HAND HELD TORCH (REPLACEMENT)

XT60M, 25FT LONG BDY MACHINE TORCH (REPLACEMENT)

XT60M, 25FT LONG BDY MACHINE TORCH (REPLACEMENT)

XT60M, 50FT LONG BDY MACHINE TORCH (REPLACEMENT)

XT60M, 50FT LONG BDY MACHINE TORCH (REPLACEMENT)

Aparat de sudura MIG MAG Miller Migmatic 220

Aparatele de sudura Migmatic au surse de sudura protejate la supraincalzire cu termostat. Fabricatie în conformitate cu standardele IEC-974-1 si EN 60974-1. Certificare ISO 9001.

CONSUMABLE KIT, ICE-27C

CONSUMABLE KIT, ICE-27C

CONSUMABLE KIT,ICE- 40C/T

CONSUMABLE KIT,ICE- 40C/T

ELECTRODE,ICE- 60T/TM,80T/TM/CX,100T/TM 5 Per Pkg

ELECTRODE,ICE- 60T/TM,80T/TM/CX,100T/TM 5 Per Pkg

ELECTRODE,ICE-100T/TM 100AMP

ELECTRODE,ICE-100T/TM 100AMP

Aparat de sudura Miller Maxstar 200 DX

Aparat sudura Miller Maxstar 200 DX - scos din productie, urmeaza sa fie inlocuit cu Maxstar 210 DX Sursa invertor DC, WIG, WIG-P, SEM Domeniul de reglaj al curentului de sudare: 1-200 A.

Aparat sudura Miller Maxstar 200 DX

Aparat sudura Miller Maxstar 200 DX dotat cu amorsare in inalta frecventa (HF) si Lift Arc pentru sudarea WIG;

Aparat sudura MIG MAG Miller Migmatic 175 - 3 ani garantie

Aparatul de sudura Miller Migmatic 175 este ideal pentru atelierele de tinichigerie auto si pentru aplicatii de sudura metal cu grosime de pana in 5mm. Acest aparat face parte din gama heavy-duty fiind gandit pentru utilizare in regim de lucru constant. Conector pentru pistolet Euro compatibil cu diferite marci de pistolete. Motor de angrenare sarma puternic cu viteza intre 1.8 si 18m/minut. Posibilitatea folosirii rolelor de sarma de 15KG duce la un cost mai mic de exploatare. Posibilitatea schimbarii polaritatii pentru sudare cu sarma flux . Miller Electric cu sediul in Appleton, Wisconsin, Statele Unite ale Americii produce toata gama de aparate de sudura si echipamente de taiere proiectate pentru confectie metalica , fabrici, constructii, aviatie, sporturi cu motor, educatie, agricultura si aplicatii marine. Compania isi mentine pozitia de lider la nivel mondial prin stabilirea standardul industriei pentru fiabilitate si calitate . Sloganul sau celebru, "The Power of Blue ®," este inspirat de culoarea albastra a echipamentelor Miller. 3 ani garantie pentru sursa de sudare.

Aparat sudura argon Miller Migmatic 300 - garantie 3 ani!

Aparat de sudura mig-mag industrial echipat cu afisaj digital pentr: curent sudura , tensiune sau viteza sarma sudura. Functie sudura in puncte. Sistem de angrenare a sarmei profesional cu 2 role pentru fiabilitate crescuta. Viteza sarmei intre 2-26 m/min Arc de sudura foarte stabil datorita tehnologiei moderne de amorsare. Aplicatii: - santiere constructie - confectie metalica - reparatii in domeniul auto/camioane - reparati si intretinere flote

ELECTRODE,XT30/C, XT40

ELECTRODE,XT30/C, XT40

O-RING, MAIN BODY 3 Per Pkg

O-RING, MAIN BODY 3 Per Pkg

O-RING, MAIN BODY 3 Per Pkg

O-RING, MAIN BODY 3 Per Pkg

O-RING, RETAINING CUP 2 Per Pkg

O-RING, RETAINING CUP 2 Per Pkg

O-RING, SWIRL RING 3 Per Pkg

O-RING, SWIRL RING 3 Per Pkg

SHIELD,DRAG ICE-100T 100AMP

SHIELD,DRAG ICE-100T 100AMP

SHIELD,DRAG XT 60AMP

SHIELD,DRAG XT 60AMP

SHIELD,GOUGE 40A XT40

SHIELD,GOUGE 40A XT40

SHIELD,GOUGE ICE- 40C/40T/50C/55C

SHIELD,GOUGE ICE- 40C/40T/50C/55C

SHIELD,GOUGE ICE- 60T/80T/CX/100T

SHIELD,GOUGE ICE- 60T/80T/CX/100T

SHIELD,GOUGE XT60 AMP

SHIELD,GOUGE XT60 AMP

SHIELD,MACHINE TORCH ICE- 60TM/80TM/100TM

SHIELD,MACHINE TORCH ICE- 60TM/80TM/100TM

Aparat sudura argon Miller Migmatic 300

Aparat de sudura Miller echipat cu protectie termica pentru a preveni supraincalzirea. Posibilitate de reglare a tensiunii in 20 de trepte.

Aparat sudura MIG MAG Miller Migmatic 175

Gama de aparate ideale pentru ateliere mici si medii de constructii metalice, service, usor de exploatat si intretinut. Destinate exploatarii in regim industrial usor si mediu (271). Fiabilitatea deosebita este garantata si prin certificatul Miller®

TIP, EXTENDED ICE-80T/CX 100T, 40 A 5 Per Pkg

TIP, EXTENDED ICE-80T/CX 100T, 40 A 5 Per Pkg

TIP, EXTENDED ICE-80T/CX 100T, 80 A

TIP, EXTENDED ICE-80T/CX 100T, 80 A

TIP, GOUGE ICE-80T/CX 100T, 80 A

TIP, GOUGE ICE-80T/CX 100T, 80 A

TIP, GOUGE, 40A XT40

TIP, GOUGE, 40A XT40

TIP, ICE-60T/TM 80T/TM/CX 100T/TM, 40 A 5 Per Pkg

TIP, ICE-60T/TM 80T/TM/CX 100T/TM, 40 A 5 Per Pkg

TIP, ICE-80T/TM/CX 100T/TM, 80 A

TIP, ICE-80T/TM/CX 100T/TM, 80 A

TIP, NON-SHIELDED 5 Per Pkg

TIP, NON-SHIELDED 5 Per Pkg

TIP,ICE- 40C/T 40AMP 5 Per Pkg

TIP,ICE- 40C/T 40AMP 5 Per Pkg

TIP,ICE- 60T/TM,80T/TM/CX,100T/TM 60AMP 5 Per Pkg

TIP,ICE- 60T/TM,80T/TM/CX,100T/TM 60AMP 5 Per Pkg

Aparat de sudura Miller XPS450 complet racit cu lichid

Aparat de sudura industrial mig-mag Miller XPS450 racit cu lichid. Amperaj: 450A in regim 50% Pistolet racit cu lichid. Se poate livra atat cu derulator extern carcasat ST44 cat si cu derulator fara carcasa ST24.

Aparat de sudura multiproces Miller XMT 350

Sursa invertor multiproces cu caracteristica rigida si coboratoare. Poate suda in urmatoarele procese de sudura: - MIG - Sudura cu electrod invelit - Sudura TIG Lift - Sudura cu sarma tubulara – flux core Recomandat pentru: - ateliere confectie metalica grea - santiere navale - ateliere reparatie feroviara - fabricare/mentenanta camioane/utilaje grele

TIP,ICE-100T/TM 100AMP

TIP,ICE-100T/TM 100AMP

Aparat de sudura Miller GOLD STAR Blue-Thunder 443

Recomandat in industria mineritului,constructia de remorci,reparatii de containere,operatiuni de intretinere

Container granulatie flux Miller pentru tractor sudura Miller MT1500

Componenta a tractorasului de sudare Miller MT1500 Capacitate de 11,3 kg pentru granulatia flux.Prevazut cu deschidere ce permite conectarea unui recuperator. Este prevazut de asemenea si cu un ecran protector. Tensiune de alimentare 115V

Aparat sudura Miller Dynasty 210 DX AC/DC

Aparat de sudura Miller dedicat utilizarii in regim industrial. Poate fi folosit pentru sudura in regim TIG, Tig Pulsat si MMA - cu electrod invelit

Aparat de sudura Miller STI270

Invertor pentru sudura industrial Miller - 3 ani garantie! Aplicatii: Industria petrochimica Confectie metalica Constructii Instalare navala Conducte gaz/petrol

Aparat de sudura TIG Miller STH270

Aparatul de sudura TIG Miller STH este un produs nou, lansat la targul de sudura de la Essen in 2013. Procese sudura: Electrod invelit TIG - Lift Arc si HF Plused Tig garantie Miller True Blue : 3 ani!

Aparat sudura multiproces Miller XMS 403 cu derulator XMS44

Creat pentru aplicatii industriale cum ar fi: constructii metalice,constructii navale si operatii de intretinere.

Aparat de sudura Synergic Pulsat Miller XMT350 MPa

Recomandat pentru: - ateliere confectie metalica grea - santiere navale - ateliere reparatie feroviara - fabricare/mentenanta camioane/utilaje grele

Aparat de sudura Miller MigMatic S400i

Miller MigMatic S400i este un echipament de sudura complet sinergic cu un sistem unic de antrenare a sarmei cu cel mai inalt nivel de performanta si fiabilitate. Toate modulele sunt personalizate pentru sistem si sunt proiectate pentu a va oferi o sudura calitativa cu productivitate ridicata.

Total inregistrari: 178, pagina 1 / 2
1 2
Categorii