loading
Aveti intrebari? Contactati-ne 0720 33.86.71
Importator pentru Romania al
Miller Electric USA
Vanzare exclusiv catre Persoane Juridice.

Pompa centrifugala autoamorsanta pentru apa curata 130 l/min

Aplicatii: apa curata sau cu impuritati in suspensie de pana la ? 7 mm

Pompa centrifugala autoamorsanta pentru apa curata 520 l/min

Aplicatii: apa curata sau cu impuritati in suspensie de pana la : 7 mm

Pompa centrifugala autoamorsanta pentru apa curata 1000 l/min

Pompa centrifugala autoamorsanta pentru apa curata 1000 l/min Benza MP 80RS

Motopompa apa curata SDMO ST 2.36h

Motopompa apa curata SDMO ST 2.36h. Motopompa pentru apa curata recomandata in irigatii si ferme piscicole.

Motopompa apa curata SDMO ST3.60H

Motopompa pentru apa curata ST 3.60 H - Marca SDMO - motor profesional HONDA in 4 timpi; - cilindru din fonta, durata de viata mare; - protectie nivel ulei, - autoamorsare; - motopompa pentru apa curata recomandata irigatii, golirea rezervoarelor, ferme piscicole

Gama de motopompe apa curata DeTop se remarca prin eficienta crescuta, structura compacta si usurinta in operare -- caracteristici care le sunt specifice tuturor modelelor din stoc.


Achizitionarea unei motopompe apa curata poate deveni o achizitie foarte inspirata, mai ales daca ai nevoie frecventa de acest echipament.


Pentru a fi sigur ca faci alegerea cea mai buna va trebui sa tii cont de cateva criterii:


Debitul apei. In functie de dimensiunea spatiului in care urmeaza a fi folosite, motopompele sunt impartite in doua categorii: motopompe cu un debit al apei mai mic si motopompe cu un debit mai mare.


Tipul de combustibil. In functie de acest criteriu, pe piata vei gasi motopompe apa curata pe benzina si motopompe apa curata pe motorina.


Adancimea maxima de imersiune. In acest caz este important sa stii ca o motopompa este cu atat mai performanta cu cat caracteristicile de functionare ii permit sa traga apa de la o adancime mai mare.


Inaltimea de refulare. In functie de acest criteriu, o motopompa poate fi utilizata la culturile agricole, la eliminarea apei in caz de incendiu sau pentru asigurarea constanta a nivelului de apa in procesul de irigatie.


DeTop iti pune la dispozitie o gama variata de motopompe apa curata, asa ca te invitam sa analizezi caracteristicile si specificatiile tehnice ale fiecarui model si sa alegi produsul cel mai potrivit pentru necesitatile gospodariei tale.

Categorii