loading
Aveti intrebari? Contactati-ne 0720 33.86.71
Importator pentru Romania al
Miller Electric USA
Vanzare exclusiv catre Persoane Juridice.

Motopompa pentru apa murdara Benza 700l/min

Aplicatii: apa murdara cu nisip si impuritati in suspensie, alte particule de pana la ? 8 mm

Motopompa pentru apa murdara Benza 1000l/min

Aplicatii: apa murdara cu nisip si impuritati in suspensie, alte particule de pana la ? 8 mm

Motopompa pentru apa foarte murdara Benza 1300l/min

Aplicatii: apa murdara cu nisip si impuritati in suspensie de pana la : 25/30 mm

Motopompa pentru apa foarte murdara Benza 750l/min

Aplicatii: apa murdara cu nisip si impuritati in suspensie de pana la : 20 mm

Motopompa pentru apa murdara Pramac 930l/min

Fie ca este nevoie sa mutati cantitati mari de apa , in caz de inundatii sau pentru umplerea unui lac , aceste motopompe echipate cu motor profesional HONDA pot face acest lucru rapid si eficient.

Motopompa pentru apa foarte murdara Pramac 1340l/min

Fie ca este nevoie sa mutati cantitati mari de apa , in caz de inundatii sau pentru umplerea unui lac , aceste motopompe echipate cu motor profesional HONDA pot face acest lucru rapid si eficient. Motopompa recomanda pentru lucrari in regim intensiv. Acesta motopompa poate fi utilizata inclusiv in lucrari de foraj datorita componentelor interioare foarte solide. MP66-3 este o motopompa destinata utilizarii in zone cu ape foarte murdare , deseuri , canalizare etc Acesta motopompa are admisia si refulare pe 3 toli.

Motopompa pentru apa murdara Pramac 600l/min

Fie ca este nevoie sa mutati cantitati mari de apa , in caz de inundatii sau pentru umplerea unui lac , aceste motopompe echipate cu motor profesional HONDA pot face acest lucru rapid si eficient.

Motopompa ape foarte murdare HONDA WT40XK2 - 1640l/min

Independenta energetica si manevrabilitate; Motopompa recomanda pentru lucrari in regim intens si necesar de debit mare. Constructie specifica pomparii lichidelor incarcate (cu rotor retras); Corpul bazin cu zonele de aspiratie si refulare distincte este turnat din aliaj de aluminiu; Motopompa dotata cu admisie si refulare de diametru mare : 4 toli Corpul cu carcasa spirala este turnat din aliaj de fonta cu crom, rezistent la uzura - prevazut cu un blindaj cromat, montat pe un capac detasabil; Rotorul este de tip deschis, alcatuit din aliaj de fonta cu crom montat pe arborele motorului; Este prevazuta cu clapeta de retinere pentru autoamorsare; Etansarea mecanica este alcatuita dintr-un material special, specific materialelor abrazive si corozive; Pornire manuala, usoara si sigura; Consum redus de benzina; Motor ecologic; Constructie prevazuta cu cadru pentru protectie si transport. Motopompa dotata cu motor profesional Honda.

Motopompa ape foarte murdare Honda - 1210 l/min

Motopompa Honda WT 30 XK3 DE -Independenta energetica si manevrabilitate; -Constructie specifica pomparii lichidelor incarcate (cu rotor retras); -Corpul bazin cu zonele de aspiratie si refulare distincte este turnat din aliaj de aluminiu; -Corpul cu carcasa spirala este turnat din aliaj de fonta cu crom, rezistent la uzura - prevazut cu un blindaj cromat, montat pe un capac detasabil; -Rotorul este de tip deschis, alcatuit din aliaj de fonta cu crom montat pe arborele motorului; -Este prevazuta cu clapeta de retinere pentru autoamorsare; -Etansarea mecanica este alcatuita dintr-un material special, rezistent la abraziune si coroyiune; -Pornire manuala, usoara si sigura; -Consum redus de benzina; -Motor ecologic; -Constructie prevazuta cu cadru pentru protectie si transport.

Motopompa apa murdara SDMO TR 2.36H

Motopompa dotata cu motor profesional HONDA in 4 timpi - cilindru din fonta, durata de viata mare; - protectie nivel ulei; - turbina realizata din fonta grafitata; - autoamorsare; - motopompa pentru apa murdara recomandata pentru ape reziduale, ferme piscicole sau golirea rezervoarelor;

Motopompa apa murdara SDMO TR 3.60H

Motopompa dotata cu motor profesional HONDA in 4 timpi - cilindru din fonta, durata de viata mare; - protectie nivel ulei; - turbina realizata din fonta grafitata; - autoamorsare; - motopompa pentru apa murdara recomandata pentru ape reziduale, ferme piscicole sau golirea rezervoarelor;

Motopompa ape foarte murdare Honda - 710 l/min

MOTOPOMPA HONDA WT 20 XK3DE POMPA AUTOAMORSANTA Independenta energetica si manevrabilitate; Constructie specifica pomparii lichidelor incarcate (cu rotor retras); Corpul bazin cu zonele de aspiratie si refulare distincte este turnat din aliaj de aluminiu; Corpul cu carcasa spirala este turnat din aliaj de fonta cu crom, rezistent la uzura - prevazut cu un blindaj cromat, montat pe un capac detasabil; Rotorul este de tip deschis, alcatuit din aliaj de fonta cu crom montat pe arborele motorului; Este prevazuta cu clapeta de retinere pentru autoamorsare; Etansarea mecanica este alcatuita dintr-un material special, rezistent la abraziune si coroziune; Pornire manuala, usoara si sigura; Consum redus de benzina; Motor ecologic; Constructie prevazuta cu cadru pentru protectie si transport.

Motopompa pentru apa murdara Honda 1100l/min

MOTOPOMPA PENTRU APA SEMI MURDARA WB 30 XT DRX POMPA AUTOAMORSANTA PENTRU APE SEMI-INCARCATE. Motopompa recomandata pentru utilizare intesiva.

Motopompa pentru apa murdara Honda 600l/min

Motopompa pentru apa murdara Honda 600l/min. Motopompa Honda din aliaj usor de aluminiu, inoxidabil

Motopompa WTH40 debit 700 l/min

Producator motopompa :WASSERTECHNIK Independenta energetica; - Pompa din aliaj usor de aluminiu, inoxidabil, turnat sub presiune; - Clapeta de retinere, pe aspiratie, in corpul pompei, in vederea autoamorsarii la punerea in functiune; - Iesirea arborelui din corpul pompei este prevazut cu etansare mecanica, frontala, carbune-ceramica cu durabilitate indelungata; - Pornirea manuala, usoara; - Consum redus de benzina; - Prevazuta cu cadru pentru protectie si transport. - Dimensiunea maxima a particulelor vehiculate 5mm - Motor : pe benzina, in 4 timpi OHV, model 168F ; 5.5 CP/3600rpm, 163cmc, baie de ulei cu capacitate de 0.6 litri - Pornire : manuala, la sfoara - Pompa : centrifugala autoamorsanta - Turbina : fonta - Adancime maxima de aspiratie : 8 m

Motopompa WTH60 1000l/min

Motopompa pentru ape uzate WTH60 Caracteristici constructive -Independenta energetica; -Pompa din aliaj usor de aluminiu, inoxidabil, turnat sub presiune; -Clapeta de retinere, pe aspiratie, in corpul pompei, in vederea autoamorsarii la punerea in functiune; -Iesirea arborelui din corpul pompei este prevazut cu etansare mecanica, frontala, carbune-ceramica cu durabilitate indelungata; -Pornirea manuala, usoara; -Consum redus de benzina; -Prevazuta cu cadru pentru protectie si transport. -Dimensiunea maxima a particulelor vehiculate 5mm -Motor : pe benzina, in 4 timpi OHV, model 168F-1 ; 6.5 CP/3600rpm, 196cmc, baie de ulei cu capacitate de 0.6 litri -Pornire : manuala, la sfoara -Pompa : centrifugala autoamorsanta -Turbina : fonta

Motopompele sunt folosite, in general, pentru a reduce efortul si timpul dedicat unei activitati care presupune existenta unui surplus sau a unui deficit de apa.


Pe piata vei intalni o gama variata de motopompe, fiecare cu functii, puteri si specificatii tehnice diferite. Criteriul principal in functie de care se selecteaza o motopompa este, insa, tipul de apa.


Daca vorbim strict despre gama de motopompe apa murdara, atunci trebuie sa stii ca oferta de motopompe apa murdara DeTop contine doar modele semnate de producatori renumiti si foarte apreciati atat la nivel national, cat si international, precum Honda, Pramac, SDMO sau Benza.


Modelele de motopompe de apa murdara din catalogul DeTop sunt caracterizate de o durata de viata foarte mare, de eficienta ridicata, de usurinta cu care pot fi manevrate, precum si de inalta calitate a materialelor din care sunt realizate componentele.


Toate aceste caracteristici transforma gama de motopompe apa murdara DeTop intr-una esentiala pentru fermieri, gradinari, contractori, dar si pentru consumatorii industriali.


Consulta specificatiile tehnice ale fiecarui model din oferta DeTop si alege modelul care se pliaza cel mai bine pe necesitatile si exigentele gospodariei tale.

Categorii