loading
Aveti intrebari? Contactati-ne 0720 33.86.71
Importator pentru Romania al
Miller Electric USA
Vanzare exclusiv catre Persoane Juridice.

Motopompa pentru irigatii Honda WX10

Motopompa Honda WX10 pentru irigatii pe suprafete mici si medii in legumicultura si silvicultura, pentru alimentari cu apa in gospodarii.

Motopompa pentru irigatii Honda WX15

MOTOPOMPA WX15 - motopompa autoamorsanta Domeniile de utilizare: - alimentari cu apa ale gospodariilor si echipamentelor agricole ,piscinelor ,etc,. - irigatii-aspersie si picurare. Recomandata pt alimentare din surse limitate de apa (puturi).

Motopompa pentru irigatii Honda Wh20

Independenta energetica; Pompa din aliaj usor de aluminiu, inoxidabil, turnat sub presiune; Clapeta de retinere, pe aspiratie, in corpul pompei, in vederea autoamorsarii la punerea in functiune; Rotor semideschis, cu posibilitatea compensarii uzurii, montat direct pe arbore; Iesirea arborelui din corpul pompei este prevazut cu etansare mecanica, frontala, carbune-ceramica cu durabilitate indelungata; Pornire manuala, usoara; Consum redus de benzina; Constructie prevazuta cu maner pentru transport.

Irigarea constanta a culturilor sau a gradinii dintr-o gospodarie creste potentialul de productie al culturilor, dar este la fel de adevarat ca, atunci cand este folosita in exces, irigarea le poate afecta pe acestea iremediabil, aducand daune majore si pierderi financiare insemnate.


Excesul de apa care se aduna in unele zone predispuse la inundare poate fi eliminat cu usurinta prin folosirea unei motopompe. Alegerea unei motopompe irigatii se poate dovedi, insa, o misiune destul de dificila, in contextul varietatii de modele si marci existente pe piata.


Gama de motopompe irigatii DeTop reprezinta alegerea ideala atat datorita performantelor modelelor disponibile, cat si caracteristicilor exceptionale, dintre care amintim:


Fiabilitate si rezistenta mare la coroziune;

Durata de viata foarte mare (este important de mentionat ca gama de motopompe irigatii DeTop este insotita de garantii extinse);

Raport calitate-pret competitiv, comparativ cu alte modele de motopompe irigatii existente pe piata;

Usurinta cu care pot fi manevrate si transportate;

Consumul redus de combustibil;

Modelele de motopompe irigatii dispnibile in catalogul DeTop sunt semnate de Honda, unul dintre cei mai cunoscuti si apreciati producatori internationali de motopompe irigatii: iti punem la dispozitie modele performante si durabile, precum Honda WX10, Honda WX15 sau Honda Wh20.


Consulta specificatiile tehnice ale fiecarui model in parte, alege-l pe cel care se pliaza cel mai fidel pe necesitatile si exigentele tale, plaseaza o comanda, iar noi ne vom asigura ca modelul dorit va ajunge la tine in cel mai scurt timp.

Categorii