loading
Aveti intrebari? Contactati-ne 0720 33.86.71
Importator pentru Romania al
Miller Electric USA
Vanzare exclusiv catre Persoane Juridice.

Aparat sudura orbitala Mobile Welder OC Plus

Mobile Welder OC Plus este prima sursa portabila de energie de sudare orbitala conceputa special pentru utilizare pe santier. Sudorul mobil OC Plus aduce calitatea obisnuita ridicata si constanta a sudarii orbitale chiar si in cele mai indepartate locatii.

Aparat sudura orbitala Smart Welder

Aceasta sursa inteligenta de sudura orbitala combina procesul de sudare orbitala cu tehnologia de informare si comunicatii de ultima ora si asigura cele mai bune rezultate de sudare, eficienta ridicata si management durabil al calitatii.

Aparat sudura orbitala Mobile Welder

Modelul entry-level printre sursele de putere de sudare orbitala. Sudorul mobil permite sudarea automata a tuburilor pentru oricine si oriunde.

Cap sudura inchis ORBIWELD 115S 20-115mm

Seria ORBIWELD "S" de la Orbitalum convinge prin design extrem de ingust si durabilitate ridicata, prin sistemul sau eficient de racire cu lichid integrat. Dimensiunile mici ale seriei ORBIWELD "S" o fac ideala pentru aplicatii in care spatiul este foarte restrans, cum ar fi industria farmaceutica si chimica, semiconductoarelor industria alimentara si a bauturilor, precum si in industria aerospatiala.

Categorii