loading
Aveti intrebari? Contactati-ne 0720 33.86.71
Importator pentru Romania al
Miller Electric USA
Vanzare exclusiv catre Persoane Juridice.

Aspirator industrial CFM125

Aspirator industrial CFM125. Aspirator praf, material industrial sau material de constructii. Productie: Germania

Aspirator industrial SOL2000

Aspirator industrial CONTEC SOL2000 pentru praf, in uzine industriale si constructii. Performanta mare.

Aspirator industrial SOL3000

Aspirator industrial SOL3000 CONTEC, pentru praful din uzine industriale si constructii. Debit de aer 8200 l/min

Aspirator industrial Tornado

Aspirator industrial Tornado CONTEC. Aspirator praf cu utilizare in constructii si uzine industriale

Gama de aspiratoare industriale DeTop este solutia ideala pentru intretinerea, curatarea si automatizarea productiei.


Iti punem la dispozitie patru modele de aspiratoare industriale:


Aspiratoare industriale CFM125. Acest model este produs in Germania si impresioneaza atat prin performanta, cat si prin aplicabilitate multipla. Fie ca este vorba de praf fin sau de material industrial, aceste aspiratoare nu au degajari de praf (acest aspect poate fi important mai ales cand se lucreaza cu material contaminat, precum PCB).


Aspiratoare industriale SOL2000. Acest aspirator, ca si modelul precedent, dispune de un sistem care nu ii permite prafului sa se disperseze in mediul inconjurator in niciuna dintre etapele procesului de exploatare. Fiabil si foarte performant, poate fi folosit atat in uzine industriale, in industria constructiilor, dar si in companiile de intretinere.


Aspiratoare industriale SOL3000. Fie ca vei folosi acest aspirator pentru indepartarea resturilor de prelucrare, a mizeriei si prafului, fie pentru indepartarea dejectiilor (ex.: curatarea ciupercii sinei de cale ferata sau a materialului organic, de exemplu frunzele), rezultatele vor fi excelente.


Aspiratoare industriale Tornado. Acest model poate fi folosit pentru toate situatiile expuse in cazurile de mai sus si, de asemenea, este usor de conectat la masini de polizat, de slefuit, ferastraie, masini de tip shotblaster si multe altele. Fiabil si rezistent, acest model reprezinta una dintre cele mai bune investitii pe care le poti face.


Consulta intreaga noastra oferta de aspiratoare industriale, alege-l pe cel care se pliaza cel mai bine pe exigentele tale, plaseaza o comanda, iar noi ne vom asigura ca produsul dorit iti va fi livrat in cel mai scurt timp.

Categorii